100 atšaldytų barmenų kuria romo kokteilius iš dešimties prieš vieną

@Pronghorn.co bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų naujoviškus kokteilius su @TenToOneRum. Žinomas dėl savo išskirtinės kokybės, @TenToOneRum iš naujo įsivaizduoja dvasią, meistriškai sujungdamas Karibų jūros paveldą su šiuolaikišku posūkiu.

Atlanta Island Sunset yra gėrimas, gimęs iš istorijos, paveldo ir šiek tiek nuotykių, kaip ir pats įvairus Atlantos miestas. Dominikos Respublikoje distiliuotas romas Ten To One yra šio kokteilio pagrindas, tiesiogiai susiejantis jį su turtingomis Karibų tradicijomis, kurios mane įkvepia. Rami romo šiluma man primena Karibų jūros dvasią, kur šeimos susibūrimai ir vėlyvų vakarų pokalbiai liejosi laisvai, kaip ir dvasia mūsų taurėse. Tamarindo sluoksnis yra duoklė skoniams, kurie užpildė mano vaikystės keliones. Jame kalbama apie šeimos akimirkas virtuvėje ir šventes, kurios subūrė visus. Tamarindo kvapas sumala gėrimą Karibų jūroje, žadindamas drąsų namų skonį ir keliones, kurios atvedė mūsų šeimą į naujus krantus.

Hibiscus atneša pietietiško svetingumo skonį, sujungdamas šį gėrimą su Atlanta, kur mano istorija ir toliau vystosi. Hibiscus savo sodriai raudonu atspalviu primena vešlius pietų sodų žydėjimus ir yra šilumos bei sutikimo simbolis. Jo saldumas subalansuoja tamarindo skonį, kaip ir svetinga Atlantos dvasia sušvelnina miesto gyvenimo kraštus. Hibiscus simbolizuoja pietų grožį, kur šaknys auga giliai, tvirti šeimos ryšiai ir visi kviečiami prisijungti prie stalo.

Imbierinis elis prideda prieskonių ir putojimo, drąsių Karibų jūros ir gyvybingų pietų kultūrų susiliejimo. Su kiekvienu gurkšniu jis sujungia skonius, lygiai taip pat, kaip Atlanta suburia žmones iš bet kokios aplinkos ir kelio. Imbieras – tai priminimas priimti gyvenimo staigmenas, sumaišydamas Karibų jūros karštį su pietietišku žavesiu… tinkamas simbolis gėrimui, kviečiančiam pažinti geriausius iš abiejų pasaulių. Atlantos salos saulėlydis – tai ne tik kokteilis; tai kvietimas pasinerti į salos oazę, atrasti paveldo klodus ir laukti naujų nuotykių. Kaip saulėlydis virš Atlantos panoramos, jis primena mums, kad visada yra ką tyrinėti ir pasidalyti daugiau istorijų, nesvarbu, ar iš salų, ar iš pietų.

Atlantos salos saulėlydis

pateikė Monique Vaughan – @Missmogulmo

Ingredientai

    • 1 1/2 uncijos „Ten To One“ romo
    • 3/4 uncijos Perfect Purée Tamarind Puree
    • 1/2 uncijos paprastasis hibiscus sirupas
    • 1/2 uncijos šviežių laimo sulčių
    • 2 1/2 uncijos Ginger Ale (į viršų)
    • Ledas (sluoksniavimui)
    • Collinso stiklas ir džiovintas hibiscus

Pasiruošimas

    1. Užpildykite Collins stiklinę ledu, kad būtų lengviau sluoksniuoti.
    1. Purtyklėje sumaišykite romą Ten To One, tamarindo tyrę ir šviežias laimo sultis.
    1. Gerai suplakite su ledu, tada supilkite šį mišinį į stiklinę.
    1. Švelniai uždėkite hibisko paprastą sirupą ant romo sluoksnio, naudodami baro šaukštą, kad išlaikytumėte sluoksnius.
    1. Atsargiai supilkite imbiero alų ir pridėkite garnyrą.

Ten To One Rum yra skysčių iš keturių Karibų salų derinys, todėl norėjau į šį sezoninį skanėstą įtraukti ir kiekvienos iš salų prieskonių. Įtraukiami gvazdikėliai ir cinamonas iš Barbadoso, kvapieji pipirai (gimtoji Jamaikoje ir Trinidade)imbieras iš Trinidado ir Tobago ir kalendra iš Dominikos Respublikos. Šių prieskonių derinys su citrusinių vaisių žievelėmis ir obuoliu džiugina kiekvieną gurkšnį. Gražų romo mišinį taip gerai palaiko visi įvairūs vietiniai prieskoniai, kad bet kuriuo metų laiku jausitės lyg būtumėte saloje.

Nors aš sukūriau tai kaip atšaldytą gėrimą, jis taip pat skanus patiekiamas šiltas vėsią rudens dieną!

Salos prieskonių elikseris

pateikė Carol Donovan – @Intoxicating_Fun

Ingredientai

    • 1 1/2 uncijos „Ten To One“ karibų tamsaus romo
    • 1 uncijos prieskonių obuolių sumažinimas*
    • 2 brūkšniai senamadiškos trauktinės

Pasiruošimas

    1. Sudėkite visus ingredientus į maišymo stiklą.
    1. Įpilkite ledo ir švelniai išmaišykite.
    1. Nukoškite į kokteilinę taurę.
    1. Ant viršaus užpilkite greipfrutų aliejaus ir patiekite.
    1. Papuoškite šviežiais greipfrutais (išreikšta viršaus).

* Prieskonių obuolių mažinimas


Ingredientai

    • 2 puodeliai obuolių sulčių
    • ¼ puodelio cukraus
    • 5 sveiki gvazdikėliai
    • 1 pirštas šviežio imbiero (smulkiai supjaustyto)
    • 1 cinamono lazdelė
    • 6 džiovintos kvapiųjų pipirų uogos
    • vieno greipfruto žievelės
    • pusės citrinos žievelės

Pasiruošimas

    1. Viską sudėkite į keptuvę ant vidutinės ugnies ir užvirkite.
    1. Sumažinkite ugnį ir leiskite virti 10-15 minučių.
    1. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
    1. Kietąsias medžiagas nukoškite ir laikykite sandariame inde.
    1. Galima laikyti šaldytuve iki 3 savaičių.

Šis kokteilis nuves jus į kelionę į Jamaiką atostogų sezono metu, kai šeimos susirenka kaip tradicija ir gamina naminį imbierinį alų. Imbierinio alaus prieskonis sustiprina baltųjų pipirų ir kepimo prieskonių romo natas. „One Love“ yra kokteilio pavadinimo įkvėpimo posakis, reiškiantis visuotinę meilę ir pagarbą visiems žmonėms, nepaisant rasės, tikėjimo ar spalvos. Šiuo gaiviu kokteiliu gali pasimėgauti visi norintys per šventes „Meilė“ su draugais ir šeima.

Dešimt prieš vieną meilę

pateikė Adriel Deayon „AD“ – @adthebartender / @smilebartending / @freespiritwildheart45

Ingredientai

    • 1 1/2 uncijos „Ten To One“ romo
    • 1/2 uncijos Amaretto
    • 1 1/2 uncijos ananasų sultys
    • 1/2 uncijos laimo sulčių
    • 3–4 brūkšniai polinezietiško bučinio kartumo
    • Ant viršaus užtepkite Jamaikos imbiero alaus

Pasiruošimas

    1. Pirmus 5 ingredientus supilkite į purtyklės skardą, purtykite, kol skarda sušals (apie 15 sekundžių).
    1. Užpildykite Collins Glass ledu, užpilkite kokteiliu ant šviežio ledo, tada užpilkite Jamaikos imbiero alumi.
    1. Papuoškite kokteilį karamelizuotu ananasu ir ananaso lapeliu.
    1. Tada mėgaukitės!


Tai tropinis klasikinio kokteilio kraujo ir smėlio rifas su „Ten To One Rum“.

Sangre Tropical

pateikė Marco Montaguano – @marco.mbarshow

Ingredientai

    • 1 oz Ten To One Karibų baltojo romo
    • 3/4 uncijos vyšnių silkių likeris
    • 1/2 uncijos šviežių citrinų sulčių
    • 3/4 oz portveino Croft
    • 1/2 uncijos bananų likerio tempus
    • Citrusinių vaisių ratas dehidratuotas

Pasiruošimas

    1. Sumaišykite visus ingredientus į purtyklę, tada įpilkite ledo ir energingai purtykite dešimt sekundžių.
    1. Nukoškite į kupė stiklinę ir sudėkite dehidratuotą citrusinių vaisių ratą.


Šis kokteilis įkvėpimo semiasi iš puoselėjamos atostogų tradicijos gaminti Coquito Puerto Rike. Coquito esmė slypi jo Trejybėje: Puerto Riko romas, sodrus kokosas ir aromatingi kepimo prieskoniai. Šiame kūrinyje aš užtikrintai pridėjau savo unikalų posūkį su Matcha ir kreminio avižų pieno užuominomis, patobulindamas kūną ir puikiai papildydamas išskirtinį Ten To One baltojo romo skonį. Rezultatas – rafinuotas linktelėjimas į klasikinę Coquito patirtį, pakylėtas ir iš naujo sukurtas, kad būtų maloni atgaiva.

Matchoqito

David Leon Jr. – @Artsybartender

Ingredientai

    • 1 1/2 uncijos Ten To On White
    • 1/2 uncijos kokosų užpiltas sendinto Puerto Riko romo
    • 1 uncijos kokosų kremas
    • 1 oz avižų pieno
    • 3/4 uncijos kepimo prieskoniais pagardintas sirupas*
    • 1 sunkus baro šaukštas Matcha miltelių
    • Kupė stiklas ir papuoštas cinamonu

Pasiruošimas

    1. Visi ingredientai dedami į kokteilių plaktuvą, užpildytą ledo kubeliais.
    1. Sukratykite, kol skarda sušals ir du kartus perkoškite į kupė stiklinę.
    1. Ant viršaus papuoštas lengvas tarkuoto cinamono apklotas.

*Kepimas su prieskoniais sirupą


Ingredientai

    • 2 cinamono lazdelės
    • 3G gvazdikėliai
    • 2G kvapieji pipirai
    • 1 pusė riešuto muskato riešuto
    • 1,5 stiklinės filtruoto vandens

Pasiruošimas

    1. Virkite visus ingredientus.
    1. Kai vanduo taps tamsios spalvos, nukelkite nuo ugnies ir įpilkite 1,5 puodelio baltojo cukranendrių cukraus, maišykite, kol ištirps, tada nukoškite ir leiskite atvėsti prieš naudojimą.

Source link

Daugiau iš autoriaus

Tang Yuan receptas – Malaizijos skonis

Iškirpti cukriniai sausainiai –