Kaip sukurti baro programą, kuri pagirtų jūros gėrybių restoraną? Tiesiog paklauskite Kevino D’Antonio, gerbiamo Majamio Klaw gėrimų direktoriaus.
Populiariame pakrantės restorane, kuris nuolat pirmauja geriausių saulėtojo pietų Floridos miesto restoranų sąrašuose, stilinga erdvė yra jūros gėrybių prieglobstis. Įeikite ir pamatysite didelį baką, pilną gyvų omarų. Pasukite į kairę ir pamatysite šlovingą Majamio įlanką.
Kalbant apie meniu, be „begalinių valandų tyrinėjimų apie tai, kas vyksta visame pasaulyje dėl stipriųjų gėrimų kokteilių ir vyno“, D’Antonio ir jo komanda sukūrė kokteilių meniu nuo lengvų ir erdvių iki sunkesnių gėrimų.
„Jie (reitinguota) nuo lengvesnio iki pilnesnio mentaliteto“, – pasakoja jis CHILLED. „Meniu viskas aprašyta turint omenyje tai, kad būtų galima pagirti, jei norite skaniai pavalgyti jūros gėrybių arba pasimėgauti sausumos ir jūros deriniu.
Tačiau prisimindamas keliones į Portugaliją ir Ispaniją su savo buvusiu vyriausiuoju barmenu Jamesu MacInnesu D’Antonio suprato, ko iš tikrųjų reikia Klaw meniu.
„Mes abu pasakėme: „Žmogau, būtų nuostabu pridėti tikrą G&T programą“, – D’Antonio prisimena epifaniją, žinoma, turėdamas omenyje kuklų „Džiną ir Toniką“. „Panašių programų rasite kai kuriuose nuostabiuose baruose ir restoranuose visoje Portugalijoje ir Ispanijoje.
Taip gimė garsusis Klaw Gin Atlas: išsamus meniu, tinkantis kiekvienam džino ir toniko mėgėjui.
„Mes pasirinkome 10 skirtingų džinų, atstovaujančių unikalius stilius iš įvairių pasaulio šalių, peržiūrėjome kiekvieną botaninį gedimą ir tada sukūrėme G&T naudodami nuostabiai skirtingus tonikas“, – aiškina D’Antonio.
Žinoma, kadangi Ispanija buvo įkvėpimo šaltinis, jie kreipėsi į Gin Mare dėl vieno iš Atlaso išskirtinumo. Kilęs iš Europos šalies ir pasižymintis vietiniais skoniais, tokiais kaip arbequina alyvuogių, rozmarinų ir čiobrelių, buvo natūralus priedas su džinu, kuris yra Klaw’s Gin Mare ir Tonic ingredientas.
„Jis skonis kaip vienas geriausių G&T, kokį tik galėjote turėti“, – sako D’Antonio.
„Yra švelnus sūrumas kartu su gaivinančia žolelių nata su pakiliomis citrusų natomis.
Taip pat yra London Essence greipfrutų ir rozmarinų tonikas, „kuris atskleidžia švelnias citrusinių vaisių natas ir žoleles, kurios naudojamos distiliavimo procese“. Galiausiai, kaip garnyrą dedama čiobrelių, rozmarinų ir alyvuogių be kauliukų šakelių, kurios prieš gurkšnį suteikia putojančios kokybės. Ir, žinoma: „Jūs taip pat norite sukurti tą vizualinį patrauklumą“.
Keliaukite į Majamio vandenis ir pasigaminkite jį namuose.
Gin Mare ir tonikas
Ingredientai
- 2 uncijos. Džinas Mare Džinas
- Ledas
- 4–5 uncijos. „London Essence“ greipfrutų ir rozmarinų tonikas (arba kitas tonikas, kuris pagerina skonį)
Pasiruošimas
- Supilkite aukščiau pateiktą storą vyno taurę su dideliu dubeniu.
- Papuoškite alyvuogių, rozmarinų ir čiobrelių šakelėmis ir patiekite.