„Smoke Lab Vodka“ bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų išskirtinius kokteilius naudojant naujausią savo išraišką „Smoke Lab Saffron Vodka“ ir pavyzdinį „Smoke Lab Vodka“.
Degtinė
Karščio banga
Christopheris Lockwoodas / @bittersandbooze
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Smoke Lab šafranas
- 1 ¼ uncijos. Morkų/kokosų/ciberžolė/karštas medaus sirupas*
- ¾ oz. Citrina
- ½ uncijos. Karščiavimo medis Yuzu liepų soda
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į maišymo skardą (išskyrus sodą), suplakite, perkoškite ant džiūvimo kolinse, ant viršaus užpilkite Yuzu/Lime soda.
- Papuoškite dehidratuotų kalkių ratuku, paremtu ant makruto lapelio.
* Morkų sirupas
Ingredientai
- 16 oz. Morkų/imbiero sultys
- 5 uncijos. Kokosų tyrė
- 16 uncijos. Mike’s Hot Honey
- 6 gabaliukai imbiero
- Baršaukštas ksantano dervos
Pasiruošimas
- Sudėkite ingredientus į Cambro.
- Naudodami rankinį trintuvą pulsuokite 3–4 minutes arba tol, kol ingredientai gerai susimaišys.
- Puiki įtampa.
- Data ir etiketė.
{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”name”:”Karščio banga”,”description”:”Skanus kokteilio receptas Karščio banga”,”vaizdas”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/11\/Chris-Lockwood-Big-Breezy-scaled.jpeg”,”autorius”: {„@type”:”Asmuo”,”vardas”:”Christopheris Lockwoodas \/ @bittersandbooze\u00a0″},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recipeIngredient”:(„1 \u00bd oz . Morkų\/Coconut\/Curmeric\/Hot Honey Sirup*”,”\u00bd oz. Lemon”,”\u00bd oz. „tekstas”:”Visus ingredientus sudėkite į maišymo skardą (išskyrus sodą), suplakite, perkoškite ant sausos masės kolinse, užpilkite Yuzu\/Lime Soda.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Puošti dehidratuotu kalkių ratuku, esančiu ant makruto lapo.”}),”recepto kategorija”:”Kokteilis”}

Degtinė
Big Breezy
Christopheris Lockwoodas / @bittersandbooze
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Anyžių degtinė
- ½ uncijos. Mėtų arbata
- 1 oz. Arbūzų sirupas
- ¾ oz. Citrina
- Ant viršaus su soda
Pasiruošimas
- Pastatytas iš Collins stiklo. Papuoškite agurkais, žvaigždiniais anyžiais, mėtomis.
{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”pavadinimas”:”Big Breezy”,”description”:”Skanus kokteilio receptas „Big” Breezy”,”image”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/11\/Chris-Lockwood-Big-Breezy-scaled.jpeg”,”autorius”: {„@type”:”Asmuo”,”vardas”:”Christopheris Lockwoodas \/ @bittersandbooze\u00a0″},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recipeIngredient”:(„1 \u00bd oz . Anyžių degtinė”, „\u00bd oz.”, „1 oz Sirupas ” mėtų plouche.”}),”recipeCategory”:”Kokteilis”}
The post 100 atšaldytų barmenų kuria Indijos įkvėptus kokteilius naudodami „Smoke Lab“ šafrano degtinę appeared first on „Chilled Magazine“.