100 atšaldytų barmenų kuria Indijos įkvėptus kokteilius naudodami „Smoke Lab Saffron Vodka“


„Smoke Lab Vodka“ bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų išskirtinius kokteilius naudojant naujausią savo išraišką „Smoke Lab Saffron Vodka“ ir pavyzdinį „Smoke Lab Vodka“.

Degtinė

Karščio banga

Christopheris Lockwoodas / @bittersandbooze

Ingredientai

  • 1 ½ uncijos. Smoke Lab šafranas
  • 1 ¼ uncijos. Morkų/kokosų/ciberžolė/karštas medaus sirupas*
  • ¾ oz. Citrina
  • ½ uncijos. Karščiavimo medis Yuzu liepų soda

Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į maišymo skardą (išskyrus sodą), suplakite, perkoškite ant džiūvimo kolinse, ant viršaus užpilkite Yuzu/Lime soda.
  2. Papuoškite dehidratuotų kalkių ratuku, paremtu ant makruto lapelio.

* Morkų sirupas


Ingredientai

  • 16 oz. Morkų/imbiero sultys
  • 5 uncijos. Kokosų tyrė
  • 16 uncijos. Mike’s Hot Honey
  • 6 gabaliukai imbiero
  • Baršaukštas ksantano dervos

Pasiruošimas

  1. Sudėkite ingredientus į Cambro.
  2. Naudodami rankinį trintuvą pulsuokite 3–4 minutes arba tol, kol ingredientai gerai susimaišys.
  3. Puiki įtampa.
  4. Data ir etiketė.

{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”name”:”Karščio banga”,”description”:”Skanus kokteilio receptas Karščio banga”,”vaizdas”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/11\/Chris-Lockwood-Big-Breezy-scaled.jpeg”,”autorius”: {„@type”:”Asmuo”,”vardas”:”Christopheris Lockwoodas \/ @bittersandbooze\u00a0″},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recipeIngredient”:(„1 \u00bd oz . Morkų\/Coconut\/Curmeric\/Hot Honey Sirup*”,”\u00bd oz. Lemon”,”\u00bd oz. „tekstas”:”Visus ingredientus sudėkite į maišymo skardą (išskyrus sodą), suplakite, perkoškite ant sausos masės kolinse, užpilkite Yuzu\/Lime Soda.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Puošti dehidratuotu kalkių ratuku, esančiu ant makruto lapo.”}),”recepto kategorija”:”Kokteilis”}

Degtinė

Big Breezy

Christopheris Lockwoodas / @bittersandbooze

Ingredientai

  • 1 ½ uncijos. Anyžių degtinė
  • ½ uncijos. Mėtų arbata
  • 1 oz. Arbūzų sirupas
  • ¾ oz. Citrina
  • Ant viršaus su soda

Pasiruošimas

  1. Pastatytas iš Collins stiklo. Papuoškite agurkais, žvaigždiniais anyžiais, mėtomis.

{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”pavadinimas”:”Big Breezy”,”description”:”Skanus kokteilio receptas „Big” Breezy”,”image”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/11\/Chris-Lockwood-Big-Breezy-scaled.jpeg”,”autorius”: {„@type”:”Asmuo”,”vardas”:”Christopheris Lockwoodas \/ @bittersandbooze\u00a0″},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recipeIngredient”:(„1 \u00bd oz . Anyžių degtinė”, „\u00bd oz.”, „1 oz Sirupas ” mėtų plouche.”}),”recipeCategory”:”Kokteilis”}

The post 100 atšaldytų barmenų kuria Indijos įkvėptus kokteilius naudodami „Smoke Lab“ šafrano degtinę appeared first on „Chilled Magazine“.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Kalėdinis vaisių pyragas – Malaizijos skonis

Jaukių kalėdinių pusryčių receptų idėjos –