Česnakinės krevetės Tortellini – Malaizijos skonis


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.

NUOSTABU česnakinės krevetės tortellini! Šis labai paprastas krevečių ir tortellini receptas tik 20 minučių ir skaniau nei bet kas, ką gautumėte restorane. Sultingos krevetės, švelnūs tortellini ir sodrus ir kreminis česnakinis padažas sukuria tokį skanų patiekalą, kurį norėsite gaminti dar ir dar!

Česnakinės krevetės tortellini patiekiami lėkštėje.

Krevečių ir tortellini receptas

Kas geriau už įprastus makaronus? Sūriu įdaryti makaronai! Taip, aš kalbu apie tortellini – „koldūno“ formos makaronus su sūriu, kurie ne tik malonina akis, bet ir be galo džiugina gomurį.

Dabar įsivaizduokite, kad į tuos sūriu užpildytus makaronus pridedate česnako ir krevečių. Patikrinkite tai krevečių tortellini su česnakiniu padažu! Kadangi mano mažasis berniukas mėgsta ir makaronus, ir sūrį, pradėjau eksperimentuoti su tortellini receptais, skirtais tik jam. Ir spėk ką? Jis užsikabino! Sąžiningai, tame nėra ko nemylėti.

Asmeniškai aš mėgstu tortellini. Jis jau toks skanus, kad jums tereikia šiek tiek prieskonių. Jūs mane pažįstate – aš mėgstu krevetes su česnakiniu padažu, o pridėjus saulėje džiovintų pomidorų įgauna Viduržemio jūros nuojautą. Šis nuostabus krevečių tortellini receptas yra beprotiškai skanus ir leidžia lengvai ir sočiai paruošti savaitės vakarą vos per 20 minučių ir 3 paprasti žingsniai.

Rezultatas? Rafinuotas, nepaprastai skanus makaronų patiekalas, kuris konkuruoja su jūsų mėgstamu itališku restoranu. Netikite manimi? Peržiūrėkite mano vaizdo įrašą, išbandykite ir įsitikinkite patys!


Kodėl šis receptas veikia

Greitai ir lengvai pagaminami krevečių tortellini su kreminiu česnakiniu padažu. Greitai ir lengvai pagaminami krevečių tortellini su kreminiu česnakiniu padažu.
  • Vos per 20 minučių. Paruoškite tik keliais paprastais žingsniais ir ingredientais! Puikiai tinka užimtiems savaitgalio vakarams, kai noriu ko nors skanaus be pastangų.
  • Restorano kokybės skonis. Šio patiekalo skonis lyg iš prabangaus itališko restorano, bet galiu jį pasigaminti ir namuose. Sultingos krevetės, sūrūs tortellini ir sotus česnakinis padažas – ko nemėgti?
  • Lengvas, bet sotus. Jis pakankamai sotus, kad jaustumėtės kaip visavertis valgis, bet nepalieka sotumo jausmo.
  • Skanus česnakinis padažas. Man patinka, kaip paprasta pasigaminti šį kreminį česnakinį padažą, ir, tiesą sakant, šis padažas puikiai tinka šiam patiekalui – jis tikrai sujungia visus skonius.

Krevečių tortellini ingredientai

Krevečių tortellini ingredientai. Krevečių tortellini ingredientai.
  • Tortellini – naudojau parduotuvėje pirktus tortellini su pomidorų ir mocarelos įdaru (Tortellini Pomodoro e Mozzarella), bet drąsiai naudokite bet kokį jums patinkantį įdarą!
  • Citrinos skilteles – juos išspaudžiu ant patiekalo prieš valgant, kad įgautumėte gaivaus, gaivaus posūkio, kuris padaro jį dar skanesnį ir padeda subalansuoti padažo sodrumą.
  • Petražolių lapeliai
  • Alyvuogių aliejus
  • Česnakai
  • Krevetės – naudojau nuluptas ir vidutinio dydžio krevetes, bet jei norite, galite jas pakeisti vištiena. Dar geriau su tigrinėmis krevetėmis.
  • Saulėje džiovinti pomidorai – suteikia ikoniško Viduržemio jūros regiono skonio, kuris tikrai pagyvina padažą. Nepamirškite įpilti ir aliejaus – jis kupinas skonio ir suteikia padažui nuostabios raudonai oranžinės spalvos.
  • Baltasis vynas – naudojau baltąjį vyną, bet jei po ranka turite japoniško maisto gaminimo sake, tai taip pat tinka! Tai suteikia padažui papildomo gylio.
  • Sunki grietinėlė arba lengva kepimo grietinėlė – galite naudoti lengvą grietinėlę, jei jums patinka ne toks intensyvus padažas.
  • Druska

Išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.



Profesionalų patarimas: skoniu supakuotų krevečių tortellini paslaptys

  • Kai krevečių paviršius tampa nepermatomas, supilu padažui skirtus ingredientus. Taip krevetės išliks švelnios ir kvapnios, neperkepdamos.
  • Būtinai verdu tortellini makaronus, kol jie suminkštės, bet vis tiek šiek tiek sutvirtės. Per daug iškepus jis gali tapti minkštas ir suskilti. Norime išlaikyti gražią formą ir tvirtą tekstūrą.
  • Saulėje džiovinti pomidorai šį paprastą patiekalą paverčia restorano vertu, be to, kas jų nemėgsta? Aš taip pat naudoju aliejų, kad padidinčiau sodrumą – nepraleiskite jo!
  • Prieš patiekiant ant patiekalo išspaudžiu šviežią citriną. Jis prideda gaivumo ir citrusinių natų, kad subalansuotų padažo sodrumą.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu krevetes pakeisti kitomis jūros gėrybėmis?

Tikrai! Galite pakeisti krevetes į šukutes, omarus ar net krabų mėsą, jei norite kitokio jūros gėrybių varianto.

Ar galiu naudoti iš anksto virtas krevetes pagal šį krevečių tortellini receptą?

Geriausia naudoti žalias krevetes, kad galėtumėte jas iškepti česnakų aliejuje ir įkvėpti skonio. Galima naudoti iš anksto virtas krevetes, bet jos taip pat nesugers padažo.

Kaip sužinoti, kada krevetės puikiai iškepusios?

Krevetės iškepa greitai – kai tik pasidaro nepermatomos ir susisuka į „C“ formą, viskas baigta! Per daug iškepus krevetes jos taps guminės, todėl atidžiai jas stebėkite.

Ar galiu šį receptą padaryti aštresnį?

Tikrai! Jei mėgstate karštį, kepdami krevetes į česnaką ir alyvuogių aliejų įdėkite šiek tiek raudonųjų pipirų dribsnių arba į padažą įdėkite keletą kajeno pipirų, kad gautumėte papildomo prieskonio.

Kaip laikyti likučius?

Likučius galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 2-3 dienų. Švelniai pakaitinkite ant viryklės su trupučiu grietinėlės ar sultinio, kad sugrąžintumėte kreminę tekstūrą.

Kiek kalorijų vienoje porcijoje?

Šis receptas yra tik 171 kalorija vienoje porcijoje.

Gabalis tortellini makaronų su šakute. Gabalis tortellini makaronų su šakute.

Ką patiekti česnakinių krevečių tortellini

Norėdami pasigaminti sveiko itališko patiekalo namuose, rekomenduoju šiuos receptus.

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Norėdami gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano Receptų rodyklėir sekite naujienas užsiprenumeravę mano naujienlaiškis ir seka mane toliau Facebook, Pinterestir Instagramas dėl naujų atnaujinimų.


Kiti receptai, kurie jums gali patikti

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutele lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutele lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Išvirkite tortellini pagal pakuotės instrukcijas, tada nusausinkite ir atidėkite.

  • Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite alyvuogių aliejaus. Kai įkaista, suberkite česnaką ir patroškinkite apie 10 sekundžių, tada sudėkite krevetes. Kepkite krevetes, kol paviršius taps nepermatomas, tada sudėkite saulėje džiovintus pomidorus su aliejumi, baltąjį vyną, grietinėlę ir druską. Gerai išmaišykite, kad susimaišytų, tada sudėkite tortellini.

  • Suberkite petražoles ir gerai išmaišykite, kad susimaišytų. Išvalykite ir nedelsdami patiekite su citrinos skilteles. Jei norite, ant tortellini išspauskite citrinos sultis.

  • Kai krevečių paviršius tampa nepermatomas, supilu padažui skirtus ingredientus. Taip krevetės išliks švelnios ir kvapnios, neperkepdamos.
  • Būtinai kepu tortellini, kol jie suminkštės, bet vis tiek šiek tiek sutvirtės. Perkepę jis gali tapti minkštas, o mes norime tokios tobulos tekstūros.
  • Aš pridedu saulėje džiovintų pomidorų, kad gaučiau aštrų, umami skonį, kuris tikrai pagerina padažą. Aš taip pat naudoju aliejų, kad padidinčiau sodrumą – nepraleiskite jo!
  • Geriau naudoti lengvą kepimo kremą. Padažas išlieka kreminis, tačiau nėra per sunkus.
  • Česnakines krevečių tortellini išspaudžiu šviežia citrina prieš pat patiekiant. Tai suteikia patiekalui šviežumo ir padeda subalansuoti padažo sodrumą.

Patiekimas: 2žmonių, Kalorijos: 171kcal, Angliavandeniai: 64g, Baltymai: 32g, Riebalai: 32g, Sotieji riebalai: 6g, Cholesterolis: 186mg, Natris: 1376 mmg, Pluoštas: 8g, Cukrus: 3g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Vokiška kalnų lęšių ir šveicariškų mangoldų sriuba (Berglinsen Suppe)

Ko išmokome šiais metais „SommCon“.