2 rudens kokteiliai iš „Tre Luna Bar & Kitchen“.


Atšalus orams, o kalendorių pildant susibūrimams su artimaisiais, nėra geresnio būdo švęsti nei su rudens įkvėptais kokteiliais.

Nors ir vėsesni gėrimai, naujieji Tre Luna kokteiliai kiekviename gurkšnyje spinduliuoja gaivaus rudens oru ir rudenišku prieskoniu!

Peržiūrėkite visus žemiau pateiktus receptus.









Šaldytas obuolių sidras


Jonathanas Brasheris, „Tre Luna Kitchen & Bar“ FOH vadovas



Ingredientai


  • 8 uncijos. Džeko Danielio viskis
  • 1 puodelis Cukraus
  • 5 puodeliai Vandens
  • 1 Granny Smith Apple
  • 1 McIntosh Apple
  • 1 raudonas skanus obuolys


  • 1 traškus medaus obuolys
  • 1 žvaigždžių anyžių ankštys
  • 2 cinamono lazdelės
  • 1 citrinos skiltelė
  • 1 pakelis Chai arbatos

Pasiruošimas

  1. Virkite cukrų, vandenį, obuolius ir žvaigždinį anyžių vidutiniame puode ant viryklės 2 valandas.
  2. Nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti 20 minučių.
  3. Į mišinį įpilkite citrinos, Chai arbatos ir Jack Daniel’s.
  4. Naudodami smulkų sietelį, visas kietas medžiagas nukoškite į pasirinktą stiklinę.
  5. Mėgaukitės šiltu arba užšaldykite ledų gaminimo aparate, kad gautumėte purų variantą.










Džefas


Jonathanas Brasheris, „Tre Luna Kitchen & Bar“ FOH vadovas



Ingredientai


  • 1 1/2 uncijos. Brokerio džinas
  • 1 oz. Citrinų sultys
  • 1 oz. Trigubas kriaušių sirupas*
  • 1 šaukštelis. Kvapieji pipirai Dram
  • 3 lašai čiobrelių tinktūros*
  • Akmenuko ledas
  • Club Soda, į viršų



Pasiruošimas

  1. Paruošę patiekti, naudokite smulkų sietelį ir supilkite trigubą kriaušių sirupą į purtyklę.
  2. Į plaktuvą įpilkite džino, citrinos sulčių, kvapiųjų pipirų, čiobrelių tinktūros ir žvirgždo ledo ir plakite, kol visi ingredientai susimaišys.
  3. Supilkite mišinį į pasirinktą stiklinę ir užpilkite sodos.

* Trigubo kriaušių sirupo receptas


Ingredientai


  • 8 uncijos. Vanduo
  • 6 uncijos. Supjaustyta kriaušė
  • 6 uncijos. Mieloji
  • 2 uncijos. Cukrus
  • 5 uncijos. Agavos nektaras

Pasiruošimas


  1. Sudėkite visus ingredientus į 1 1/2 litro puodą ir užvirkite.
  2. Leiskite troškintis 3-4 minutes, tada sutrinkite iki vientisos masės.

**Čiobrelių tinktūros receptas


Ingredientai


  • 50 g šviežių čiobrelių lapų
  • 50 g džiovintų čiobrelių lapų
  • 400g 100 Proof Vodka

Pasiruošimas


  1. Sudėkite visus ingredientus į sandarų mūro indelį.
  2. Padėkite indelį ant prekystalio vienai savaitei.
  3. Kietąsias medžiagas nukoškite.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Obuolių kavos pyragas – Malaizijos skonis

Laiškinio česnako bulvių košė – gyvenimo vokai