Kodėl verta dalyvauti šių metų „CiderFeast NYC“?


„CiderFeast NYC“, įkurtas 2011 m. Jimmy’s No. 43, dabar jau uždarytame restorane, priklausančiame Jimmy Carbone’ui, kuriame daugiausia buvo gaminamas kietasis sidras. „CiderFeast NYC“ buvo įkvėptas Carbone bendravimo su sidro gamintojais ir platintojais, o tai paskatino jo viziją apie renginį, kuriame pristatomos unikalios sidro savybės.

„Pokalbiuose su sidro gamintojais ir platintojais apie tai, kaip sugrąžinti kietąjį sidrą į pagrindinį srautą, išryškinant terroir ir technikos įtaką, renginys, kuriame žmonės galėjo paragauti skirtingų kruopščiai kuruotų gamintojų grupės sidro vienoje vietoje, sujungė viską, kas svarbu. CiderFeast gimė! Bėgant metams renginys išaugo ir dabar keliaujame po Rytų pakrantę su „CiderFeasts“ Niujorke, Masačusetse ir Meine.

Kietasis sidras pirmiausia gaminamas fermentuojant obuolių sultis, tačiau galima naudoti ir kitus vaisius. Sidro gamybos procesas panašus į vyno gamybos procesą; jame yra tokių elementų kaip obuolių veislė, terroir ir gamybos būdai, todėl gaunami įvairūs skoniai ir stiliai. Sidras turi turtingą istoriją ir pastaruoju metu išpopuliarėjo, ypač tokiuose regionuose kaip Niujorkas. Dėl daugybės skonio profilių, kuriuos galima pasiekti, maisto derinimo galimybės yra neribotos. „CiderFeast NYC“ tai daro bendradarbiaudama su vietiniais maisto gamintojais, o tai suteikia lankytojams galimybę patirti, kaip sidras papildo įvairius patiekalus – nuo ​​brandinto kumpio ir ant grotelių kepto sūrio iki fermentuoto maisto, pavyzdžiui, kimchi ir vis populiarėjančios paelijos.

„CiderFeast“ išsiskiria tuo, kad tai yra vietinis požiūris ir didžiulis sidrų pasirinkimas, kuriame yra tiek tarptautiniu mastu platinamų prekių ženklų, tiek tiems, kurie siekia pripažinimo regione. Dalyviai raginami bendradarbiauti su gamintojais, kai jie ragauja sidrą, taip gilinant jų dėkingumą už kiekvieno gėrimo meistriškumą.

Carbone teigia: „CiderFeast visada buvo susijęs su kokybe, o ne kiekybe, tačiau per pastaruosius kelerius metus sidrų skaičius išaugo, todėl atsirado keletas nuostabių naujokų, kurie mielai įtraukiami į CiderFeast NYC asortimentą. Dalyviams dėmesys vis dar skiriamas susipažinti su gamintojais ragaujant jų sidrą. Džiaugiuosi galėdamas parodyti daugiau prodiuserių, kurie šluoja mus nuo kojų per geriamąsias taures ir dalijasi ta patirtimi su visais.

Paklaustas, kaip jis vertina vartotojų skonį, kai kalbama apie sidrą, Carbone’as pažymėjo: „Paveldimi obuoliai ypač sukuria šiuos nuostabios struktūros sidrus, atspindinčius kiekvienų metų obuolių skonį. (arba kartais kitų vaisių) derliaus nuėmimas. JAV turi absoliučią aštrių, paveldo sidro obuolių lobį, kurie vis dažniau naudojami.

Šių metų „CiderFeast“ pristatys išskirtinius prekės ženklus, tokius kaip „Orchard Hill Cider Mill“, „Eden Ciders“, „Romilly Cidre“, „Wayside Cider“, „Treasury Cider“ ir „Barrika Basque Cider“. Pasak Carbone, šiuos seniai mėgstamus dalyvius privalo išbandyti.

„Yra milžiniškas sidro pasaulis, kuris auga ir keičiasi, o žmonės ir maistas yra jo esmė. Sidro istorija ilga ir įtakojama žmonių judėjimo iš vienos vietos į kitą, pažodžiui senovinių metodų ir technikų bei naujų technologijų. Susipažinimas su sidru ir dar labiau su sidru, kurį mėgaujatės savo taurėje arba derinamas su valgiu, kai jis vystosi, atveria pasaulį ir jo istoriją… bei tikrai gerą gėrimą.

Norėdami gauti daugiau informacijos, spustelėkite čia.

Norėdami įsigyti „CiderFeast NYC“ bilietus, spustelėkite čia.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Žolelių įdaras (šeimos mėgstamiausias!) – gyvenimo vorai

Juodojo penktadienio pasiūlymai jūsų mėgstamam gardukui –