„Čia iš tikrųjų turime posakį“, – aiškina Cristianas Coro. „Jis žinomas kaip „CaymanKind“, taip trumpai apibūdiname kultūrą. Visada labai draugiška ir labai naudinga.
Coro žinotų. Būdamas „The Westin Grand Cayman Seven Mile Beach Resort & Spa“ maisto ir gėrimų vadybininku, gimtoji italė jau 17 metų gyvena vėjuotoje Karibų jūros saloje. Žvelgiant į jo idiliškus vaizdus, nesunku suprasti, kodėl jis užstrigo.
Įsikūręs tiesiai į pietus nuo Floridos (tiksliau, pusantros valandos skrydis iš Majamio)saulėtą oazę kursto viso pasaulio įtaka. „Esame laikomi Karibų jūros kulinarijos sostine dėl saloje gyvenančių kultūrų tirpsmo, kurį sudaro 50 % emigrantų“, – aiškina Coro. „Dėl šios priežasties daugelio šalių virtuvės patiekalai yra prieinami bet kuriuo metu ir visi yra pagaminti iki tobulumo.
Coro išnaudoja šias įtakas iki galo. „Šiuo metu turime 17 barmenų iš įvairių šalių, įskaitant Prancūziją, Graikiją, Filipinus, Italiją, Australiją, Meksiką, Peru, Gvatemalą ir Nyderlandus“, – aiškina jis.
„Tai leidžia mums visuose keturiuose baruose įgyvendinti neįtikėtinus kokteilių meniu, nes mūsų partneriai patirties ir unikalių kultūrinių sluoksnių pasisemia iš savo gimtųjų šalių.
Vandenyno apsuptoje nuosavybėje, kurioje Coro atlieka savo magiją, yra nesugadintas paplūdimys, nuostabūs baseinai ir ramus SPA, gėrimų ir maisto scenoje yra daugybė operacijų, įskaitant Ferdinands. (su garsiais ant grotelių keptais priešpiečiais) į Beach House (kuris gali pasigirti jūros gėrybėmis ir vaizdais į pačią jūrą). Be to, yra Azijos sintezės restoranas „wot“, fojė baras „Catboat“ ir lauke esantis susibūrimo taškas „Tortuga’s“, pastarasis pasiskolino savo pavadinimą nuo salos ikoniškų vėžlių. Taip, viename iš baseinų taip pat yra baras prie baseino.
Kalbant apie įvairius jų meniu, gėrimų komanda rengia tai, ką jie vadina „minčių tanku“.
„Mes eksperimentuojame ir gaminame specialius kokteilius ir gėrimus, naudodami savo įvairias žinias, kad galėtume gaminti unikalius, visame pasaulyje pripildytus kokteilius su Karibų jūros ir Kaimanų salomis.
Turbūt nieko keisto, kad vienas garsiausių atogrąžų kokteilių – „Mudslide“. (pagaminta iš degtinės, kavos likerio, airiškos grietinėlės ir riebios grietinėlės) turi savo šaknis čia, Didžiojoje Kaimanų saloje. „Jis kilo iš Rum Point“, – sako Coro iš atogrąžų bendruomenės, esančios šiauriniame salos gale.
Tačiau čia, Westin, jis nurodo į Ūsai kaip vienas iš populiariausių svečių ir vietinių gyventojų. „Mums svarbu pristatyti šiuos gėrimus, kilusius iš Kaimanų salos, nes daugelis mūsų svečių nori patirti viską, ką galima žinoti apie šį nedidelį rojaus gabalėlį tarp ramių Karibų jūros vaizdų, palaimingos saulės spindulių ir gyvos muzikos.
Padarykite savo Ūsai namuose, naudodami toliau pateiktą Coro receptą.
Ūsai
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Pilka žąsų degtinė
- 1 uncijos ananasų sultys
- ½ uncijos. Sent Žermenas
- Mėtų
- Citrina
Pasiruošimas
- Degtinę, ananasų sultis ir St. Germain sumaišykite purtykle su ledu.
- Dvigubai nukoškite į kupė stiklą.
- Ant viršaus uždėkite mėtos šakelę ir citrinos gabalėlį.
- Patiekite!