2 rudeniniai rifai Espresso Martini iš Nešvilio, TN


Įsivyravus gaiviam rudens orui, pats tinkamiausias metas atnaujinti klasikinius kokteilius sezoniniais skoniais.

Įsukite į espresso martini – pamėgtą sodrios kavos ir švelnių spiritinių gėrimų mišinį, iš naujo įsivaizduotą dviem nuostabiais posūkiais. Nesvarbu, ar jaudinatės namuose, ar linksminate draugus, šie rudeniški rifai suteikia šiam ikoniškam gėrimui naują dimensiją. Pasiruoškite mėgautis jaukiais sezono skoniais, mėgaudamiesi savo mėgstamu kofeino kokteiliu! Peržiūrėkite du toliau pateiktus Nešvilio karštųjų taškų receptus.

Kai tik oras tampa „traškus“ ir panašus į rudenį, aš pavirstu paprasčiausiu žmogumi, kurį žinote – viskas apie PSL, rudeniu kvepiančias žvakes, deginančias namuose ir išnešant sriubos puodus. Natūralu, kad PSL Espresso Martini puikiai tinka… tai tarsi skystas megztinis su vėžiu. – Matthew Izaguirre









PSL Espresso Martini


bendrasavininkis ir baro vadovas Matthew Izaguirre – „Coral Club“.



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Chai degtinė (tiri degtinė chai arbatoje ir jūsų mėgstami prieskoniai)
  • 1 oz. Espresso (naudojame Café Bustelo)
  • 1 oz. Kavos likeris (mes naudojame Caffe Lolita Coffee Liqueur, bet Mr. Black Coffee Liqueur būtų puikus pakaitalas)
  • ¼ uncijos. Licor 43
  • Žiupsnelis druskos
  • Ant viršaus tarkuotas cinamonas ir muskatas



Pasiruošimas

  1. Staigi degtinė chai arbatoje ir kepimo prieskoniuose.
  2. Paruoškite šalto virimo koncentratą naudodami espreso kavą, kavos likerį ir Licor 43.
  3. Abu sumaišykite purtyklėje su žiupsneliu druskos.
  4. Suplakite ir nukoškite į kupė stiklinę.
  5. Ant viršaus uždėkite tarkuoto cinamono ir muskato riešuto.


Įprastas espresso martini gėrimas su jaukiu klasikiniu itališku desertu. Tiramisu užpilui imu mascarpone (su trupučiu vanilės) ir grietinėlę, abu išplaku ir pabarstau kakavos milteliais. – Demi Natoli









Tiramisu Martini


Gėrimų direktorė Demi Natoli – White Limozeen



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Degtinė
  • 1 ½ uncijos. Espresso
  • ¼ uncijos. Demerara
  • ¼ uncijos. Baltoji kakava
  • ¼ uncijos. Kavos likeris



Pasiruošimas

  1. Suplakite ir perkoškite į atšaldytą kupė.
  2. Ant viršaus uždėkite maskarponės šaltų putų*.
  3. Pabarstykite kakava.

*Mascarpone šaltos putos


Ingredientai


  • maskarponės
  • kremas
  • vanilės pasta
  • cukraus

Pasiruošimas


  1. Lygiomis dalimis sumaišykite maskarponę, grietinėlę, vanilės pastą ir cukrų pagal skonį.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Johnas Paulas Dejoria įsigyja Waterloo Gin

Penktadienio dalykai #544