Gėrimų direktorė Amy Racine pakelia „Jell-O Shots“.


„Times Square EDITION“ pristato unikalų tradicinio „Jell-O“ fotografavimo prancūzišku 75 Bite posūkį.

Liz Clayman nuotrauka

Įkvėptas klasikinio prancūziško kokteilio 75, šis naujoviškas ekspertų miksologų kūrinys sujungia putojantį vyną, džiną ir citriną, kad būtų aitrus ir rafinuotas skanėstas, įkūnijantis vasaros esmę.

Liz Clayman nuotrauka

„French 75 buvo gaivus ir rafinuotas kokteilis nuo pat jo sukūrimo Harry’s bare Paryžiuje 1915 m.“, – sako restorano „John Fraser“ gėrimų direktorė Amy Racine.

Liz Clayman nuotrauka

„Šiltesniu oru jo citrusinius tonus ir botaninius gėlių skonius sustiprina ryškios, švarios džino natos. Vyno brioche ir minerališkumas suteikia puikų sudėtingumą ir energiją, todėl jis puikiai tinka šiltesniems mėnesiams.

Liz Clayman nuotrauka

Svečių pamėgtas prancūziško 75 kokteilio skoniai ir ryškios šampano natos demonstruojamos kąsnio dydžio kūrinyje, pripildytame citrusinių ir botaninių atspalvių. Žaismingas dizainas leidžia naudoti įvairias formas ir gylius, pateikiant šiuos kūrybinius ingredientus išskirtiniais būdais. Kuriant „French 75 Bite“ buvo įveiktas iššūkis valdyti didelį alkoholio kiekį, kuris gali trukdyti įkandimui tinkamai įsitvirtinti. Šviežios sultys, kurios sustiprina spirito skonį arba palaiko bendrą kokteilio profilį, pasirodė būtinos. Šis kruopštus dėmesys detalėms užtikrina, kad kiekvienas French 75 Bite yra puikus skonio ir meniškumo derinys, pasiruošęs džiuginti svečius visą vasarą.

Amy patarimai, kaip pakelti „Jell-O“ kadrus

Žaisk su formomis: Žaidimas su skutimu ir dizainu gali būti vienas unikaliausių elementų. Jį galima pjaustyti įvairių formų ir gylių, kurie gali būti pateikiami unikaliais būdais.
Žaisk su skoniais: vienas įdomiausių elementų dirbant su šiais kūrybingais ingredientais yra įvairių skonių profilių kuravimas į skirtingas figūras.

Žiūrėkite alkoholio turinį: Kurdami prancūziško „75 Bite“ receptą, turėjome saugotis didelio alkoholio kiekio, nes tai gali neleisti įkandimui nusistovėti.

Šviežia geriausia: Šviežių sulčių, kurios pakelia spirito skonį arba apskritai palaiko kokteilio skonį, naudojimas yra vienas geriausių būdų ruošiant įdomius skonius.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Su Nacionaline degtinės diena! Štai keletas kokteilių, kuriuos reikia švęsti

Senamadiškas auksinis gladiatorius, pagamintas iš El Luchador tekilos