Spalio 4-oji – Nacionalinė degtinės diena, o dar geriau – penktadienis! Idealus dingstis švęsti vieną universaliausių dvasių.
Nesvarbu, ar jums labiau patinka suplakti, maišyti ar patiekti susukti, mes suapvalinome keletą nuostabių kokteilių, kurie tikrai paliks įspūdį. Nuo drąsių skonių iki kūrybingų pristatymų – šie gėrimai sukurti taip, kad jūsų patirtis būtų nepamirštama.
„Planet Hollywood“ parduotuvėse „Miracle Mile“ įsikūręs „Cabo Wabo Cantina“ švęs Nacionalinę degtinės dieną su minią džiuginančiu „Vojito“. Šventė nesibaigia, nes šis kokteilis taip pat bus rodomas visą spalio mėnesį Nacionalinio krūties vėžio supratimo garbei! Už kiekvieną „Vojito“ pirkimą „Cabo Wabo“ paaukos 1 USD Susan G. Komen Nevada. Šį firminį kokteilį galima įsigyti už 16,45 USD už stiklinę arba 49,95 USD už ąsotį.
Ricko Martino nuotrauka
Vojito
pateikė Cabo Wabo Cantina
Ingredientai
- 1 ¼ uncijos. Devotion Vodka
- 3 mėlynės
- 3 gervuogės
- 10-15 mėtų lapelių
- ½ uncijos. Paprastas sirupas
- ½ uncijos. Šviežios laimo sultys
- 3 uncijos. Saldžiarūgštis
- Splash of Club Soda
Pasiruošimas
- Aukštaūgio rutulyje purtykite (NEmaišyti).
- Supilkite ant ledo ir užpilkite soda.
Šiame prabangiame poilsio salone degtinė puikiai dera su puikiu cigaru. Atsisėskite ir gurkšnokite „Sweet Melissa“ – elegantišką ir gaivų „Ciroc Passion Vodka“, mėtų, levandų trauktinės, agavos, citrinos ir spanguolių sulčių mišinį, kurio kaina – 20 USD. Patobulinkite savo patirtį suporuodami šį energingą kokteilį su cigaru iš įspūdingo „Eight“ asortimento, kurį atrinko profesionalūs cigarų ambasadoriai. Tai geriausias būdas pamaloninti savo pojūčius ir mėgautis rafinuota degtinės, cigarų ir atsipalaidavimo naktimi.

Miela Melisa
pateikė Eight Lounge
Ingredientai
- 5 mėtų lapai
- 3 lašeliai levandų trauktinės
- ½ uncijos. Agavų sirupas
- ¾ oz. Citrinų sultys
- 1 ½ uncijos. Ciroc Passion degtinė
- Spanguolių sultys plūduriuoja
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus purtyklėje, suberkite ledo kubelius, gerai suplakite.
- Perkoškite ant susmulkinto ledo aukštoje Collins stiklinėje.
- Pabarstykite spanguolių sultimis.
Jei norite švęsti Nacionalinę degtinės dieną riaumojančiu 20-ųjų stiliumi, daugiau neieškokite. „Gatsby“ firminis šilkinis, aukštos klasės „Daisy’s Sour“ gaminamas iš „Belvedere“, „Lazzaroni Amaretto“, citrinos ir laimo sulčių, rozmarinų sirupo, levandų trauktinės ir kiaušinių baltymų, kurių kaina – 19 USD.

Nuotrauka @fotojosejose
Daisy’s Sour
pateikė Gatsby’s Cocktail Lounge
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Haku degtinė
- ½ uncijos. Lazarroni Amaretto
- ½ uncijos. Laimo sultys
- ¾ oz. Citrinų sultys
- ¾ oz. Rozmarinų sirupas
- ¾ oz. Kiaušinių baltymai
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus į kokteilį, įpilkite ledo ir stipriai suplakite.
- Nukoškite į kupė stiklą.
- Ant viršaus užtepkite levandų trauktinės ir prie stiklinės prigludusios ramunės.
Pagaminta iš Gray Goose Degtinės, Tropical Red Bull, pasiflorų tyrės ir šviežių apelsinų bei citrinų sulčių, subtilus saldus degtinės skonis beveik išnyksta tropiniuose gėrimo skoniuose. Galima įsigyti už 23 USD už 16 uncijų puodelį, už 47 USD už 32 uncijų suvenyrinį puodelį arba dalinamą ąsotį už 90 USD.

Clique Hospitality nuotrauka
Apelsinų Crush
pateikė DAYLIGHT paplūdimio klubas
Ingredientai
- 2 uncijos. Pilka žąsų degtinė
- ¾ oz. Pasiflorų tyrė
- ½ uncijos. Citrinų sultys
- ½ uncijos. Paprastas sirupas
- ¾ oz. Apelsinų sultys
- 2 uncijos. Tropical Red Bull
Pasiruošimas
- Sumaišykite degtinę, pasiflorų tyrę, paprastas, citrinų ir apelsinų sultis purtyklėje; gerai suplakti.
- Viršutinė dalis su Tropical Red Bull.
- Nukoškite į stiklinę ant ledo.
Apdovanojimus pelnęs prancūzų restoranas Kensingtone kviečia svečius pasimėgauti žoline „Basil Martini“ elegancija, kainuojančia 16 USD. Šis kokteilis suteikia gaivų klasikinės miksologijos pojūtį ir spinduliuoja ryškiai žalią atspalvį, nes švieži baziliko lapai, sumaišyti iki tobulumo. Patiekiamas martinio taurėje ir papuoštas baziliko lapeliu, šis gėrimas yra traškus ir rafinuotas, derinantis ryškius skonius ir aromatus bei akį traukiantį pateikimą.

Bleu Bohème nuotrauka
Bazilikas Martini
pateikė Bleu Bohème
Ingredientai
- 2 ½ uncijos. Prancūziška degtinė
- 1 ½ uncijos. Saldžiarūgštis Mišinys
- ½ uncijos. Šviežios laimo sultys
- 1 šaukštelis granuliuoto cukraus
- 3-5 švieži baziliko lapai
Pasiruošimas
- Kokteilių plaktuvėje sumaišykite šviežią baziliką ir cukrų, įpilkite saldžiarūgščio mišinio, degtinės ir laimo sulčių.
- Užpildykite purtyklę ledu ir stipriai suplakite.
- Nukoškite į martinio taurę ir papuoškite vienu baziliko lapeliu.
Šurmuliuojantis San Diego miesto centro restoranas siūlys vaizdingus miesto panoramos gurkšnius ir Espresso De Olla, pagamintą iš tik vietinių degtinės, Malahat prieskonių romo, espreso, skrudintų apelsinų, cinamono ir gvazdikėlių, kurių kaina – 18 USD.

Kambria Fischer nuotrauka
Espresso De Olla
pateikė Borrego Rooftop Kitchen + Cocktails
Ingredientai
- 1 oz. Vietiniai Tik degtinė
- ½ uncijos. Malahat prieskoninis romas
- ½ uncijos. Borghetti Espresso likeris
- 1 oz. „Cold Brew Concentrate“ arba „Espresso“.
- ¾ oz. Café de Olla sirupas*
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus į kokteilių plaktuvą.
- Suplakite ir smulkiai įtempkite į kupė.
- Papuoškite cinamono apelsinų milteliais.
*Café de Olla sirupas
Ingredientai
- cinamono
- gvazdikėliai
- dehidratuoti apelsinai
Pasiruošimas
- Sausų skrebučių prieskoniai (cinamonas, gvazdikėliai, dehidratuoti apelsinai)
- Skrudintus prieskonius suberkite į puodą su cukrumi ir vandeniu, virkite ant mažos ugnies 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
- Perpilkite sirupą į ledo vonią, kad atvėstų iki kambario temperatūros.
- Perkoškite sirupą per Superbag, kad pašalintumėte prieskonius, tada supilkite į indą.
Su tokiomis funkcijomis kaip iki dangaus lubos, valgomasis viduje ir lauke, šurmuliuojantis baras, laiminga valanda, specialūs vėlyvo vakaro pasiūlymai ir pavyzdingas aptarnavimas, „Mezé“ sujungia graikų kultūros ramsčius su išskirtine Pietų Kalifornijos atmosfera. San Diego žiniasklaida ir valgytojai apdovanoti „Geriausiu graikišku“, „Geriausiomis mažomis lėkštėmis“, „Geriausiu Viduržemio jūros regionu“ ir „Geriausiu vėlyvo vakaro meniu“, „Mezé“ švenčia Nacionalinę degtinės dieną, siūlydama svečiams „Una Fazzia Una Razza Espresso Martini“, sklandų ir saldus espresso martini, pagamintas iš Ketel One Vodka, Orgeat ir R&D Sarsaparilla Bitters, kaina 18 USD.

Meze Greek Fusion nuotrauka
Una Fazzia Una Razza Espresso Martini
pateikė Mezé Greek Fusion
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Ketel One degtinė
- 1 ½ uncijos. Šaltai užvirinta kava
- ¾ oz. Migdolų Orgeat
- 4 brūkšniai R&D Sarsaparilla Bitters
Pasiruošimas
- Sumaišykite Ketel One, šaltą užvirinimą, orgeat ir trauktinę purtyklėje su ledu.
- Gerai suplakti.
- Nukoškite į stiklinę.
- Ant viršaus uždėkite plaktos grietinėlės ir maltų espreso pupelių.
Įsikūręs Pendry San Diego, Lionfish švęs Nacionalinę degtinės dieną, atkreipdamas dėmesį į visus degtinės pagrindu pagamintus kokteilius! Vienas iš jų apima „The Revival“, pagamintą iš Belvedere degtinės, „St-Germain“ šeivamedžio gėlių likerio, bazilikų sirupo, citrinų sulčių, agurkų sulčių ir putojančio „Chandon“, kurio kaina yra 19 USD.

Roberto Reyeso nuotrauka
Atgimimas
Lionfish Modern Coastal Cuisine
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Belvedere degtinė
- ¾ oz. Sent Žermenas
- ¾ oz. Citrinų sultys
- ¾ oz. Paprastas bazilikų sirupas
- Šlakelis agurkų sulčių
- Čandono purslų
Pasiruošimas
- Sumaišykite pirmuosius penkis ingredientus į kokteilių plaktuvą.
- Užpildykite purtyklę ledu ir stipriai suplakite.
- Supilkite į šampano fleitą ir ant viršaus užtepkite Chandon.