Sviestiniai pekano batonėliai

Jei jums patinka pekano pyrago skonis, bet ieškote ko nors šiek tiek lengviau paruošiamo (ir patiekimo!), šie sviestiniai pekano riešutų batonėliai jums. Aš tikrai mėgstu pekano pyragą ir esu tikras, kad kada nors per šventes pagaminsiu vieną ar du savo šeimai.

Bet kai radau šį receptą mūsų mėgstamiausių derliaus receptų kulinarijos knygoje, pagalvojau, koks puikus būdas išgauti visą pekano riešutų pyrago skonį be jokio darbo!

Šie batonėliai yra sotūs, saldūs ir pilni to jaukaus, karamelės skonio, kuriuo garsėja pekano riešutai. Sviestiniai pekano batonėliai yra vienas iš tų desertų, kurie atrodo šiek tiek puošnūs, tačiau yra stebėtinai lengvai pagaminami.

Batonėliai kepami tol, kol viršus pasidaro auksinės rudos spalvos, o įdaras pasidaro lipni, šiek tiek kramtoma tekstūra, kurią subalansuoja traškūs pekano riešutai. Kiekvienas kąsnis sukuria nuostabų kontrastą tarp minkšto, saldaus įdaro ir traškios, sviestinės plutos.

Nesvarbu, ar patiekiate juos per šventinį susibūrimą, ar tiesiog mėgaujatės jais kaip popietės skanėstu, šie barai tikrai bus populiariausi.

Turėdami sodrią, sviestinę plutą ir lipnų pekano įdarą, šie batonėliai užfiksuoja geriausias pekano pyrago dalis kąsnio dydžio pavidalu. Išbandykite juos kitą kartą, kai užsinorėsite ko nors saldaus, ir nepamirškite pasidalinti su draugais ir šeima!

Koks jūsų mėgstamiausias būdas mėgautis pekano riešutais? Praneškite man toliau pateiktuose komentaruose!

Kas yra sviestiniai pekano batonėliai?

Sviestiniai pekano riešutų batonėliai – tai saldus desertinis skanėstas su sodria, sviestine trapios tešlos plutele, padengta lipniu pekano riešutų įdaru. Plutelė gaminama iš miltų, sviesto, druskos ir cukraus, kurie sukuria tvirtą pagrindą.

Pekano riešutų užpilas paprastai yra kapotų pekano riešutų, sviesto, cukraus (dažnai rudojo cukraus), kiaušinių ir kartais vanilės mišinys, suteikiantis jam karamelės skonį.

Šie batonėliai savo skoniu panašūs į pekano riešutų pyragą, tačiau juos lengviau paruošti ir patiekti batonėlio pavidalu. Jie populiarūs per šventes, ypač susibūrimams, tačiau jais galima mėgautis ištisus metus kaip dekadentišku desertu.

Ingredientai

  • Universalūs miltai
  • Cukrus, padalintas
  • Sviestas
  • Druska
  • Kiaušiniai, sumušti
  • Kukurūzų sirupas
  • Sviestas, lydytas
  • Vanilės ekstraktas
  • Susmulkinti pekano riešutai

Kaip pasigaminti sviestinius pekano batonėlius

Įkaitinkite orkaitę iki 350°, sutepkite 9×13 želė ritininę formą.

Riebalais ištepta želė ritininė

Sumaišykite miltus, 1/2 puodelio cukraus, sviestą ir druską, kol mišinys taps panašus į trupinius; atidėti į šalį.

Miltai, cukrus, sviestas ir druska

Įspauskite į gerai riebalais išteptą želė suktinuką.

pekano batonėlio pluta

Kepkite 350° 15 minučių.

Pekano riešutų batonėlio plutos kepimas

Sumaišykite kiaušinius, kukurūzų sirupą, lydytą sviestą, vanilę, pekano riešutus ir likusį cukrų, kol gerai susimaišys.

pekano mišinys

Supilkite ant karštos plutos.

sviestiniai pekano batonėliai, paruošti kepti

Grąžinkite į orkaitę dar 25 minutėms.

Sviestinių pekano batonėlių kepimas

Atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.

Sviestiniai pekano batonėliai

Šio recepto įrankiai

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

Sviestiniai pekano batonėliai

Sviestiniai pekano batonėliai

Mėgaukitės šiais sodriais ir skaniais sviestiniais pekano riešutų batonėliais, kurių trapios tešlos pluta su saldžiu riešutiniu pekano įdaru. Puikiai tiks desertui ar šventiniam susibūrimui!

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 40 minučių

Aušinimo laikas 30 minučių

Bendras laikas 1 valandą 25 minučių

Kursas Sausainiai ir batonėliai, Desertas

Virtuvė Amerikos

  • 3 c. universalūs miltai
  • 2 c. cukraus padalintas
  • 1 c. sviesto
  • 1/2 t. druskos
  • 4 kiaušiniai sumuštas
  • 1 – 1/2 c. kukurūzų sirupas
  • 3 T. sviesto ištirpo
  • 1 – 1/2 t. vanilės ekstraktas
  • 2 – 1/2 c. kapotų pekano riešutų
  • Įkaitinkite orkaitę iki 350°, sutepkite 9×13 želė ritininę formą.
  • Sumaišykite miltus, 1/2 puodelio cukraus, sviestą ir druską, kol mišinys taps panašus į trupinius; atidėti į šalį.
  • Įspauskite į gerai išteptą želė – suktinuką.
  • Kepkite 350° 15 minučių.
  • Sumaišykite kiaušinius, kukurūzų sirupą, lydytą sviestą, vanilę, pekano riešutus ir likusį cukrų, kol gerai susimaišys.
  • Supilkite ant karštos plutos.
  • Grąžinkite į orkaitę dar 25 minutėms.
  • Atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.

raktinis žodis Sviestiniai pekano batonėliai

Source link

Daugiau iš autoriaus

Savaitgalio patiekalas: 2024-09-21 – Brown Eyed Baker

Gran Coramino Tequila ir Kevinas Hartas vainikuoja 2-ąjį kasmetinį Coramino taurės laimėtoją!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *