Švenčiame ispanų ir lotynų kalbos paveldo mėnesį: nuo nulio iki vieno


Aš visada labai didžiuojuosi kadažr Lotynai laimi ir sėkmingai mūsų pramonė. Triukšmauti, nusileisti į aukščiausias pozicijas, būti nominuotam, pripažintam, pasižymėti, o svarbiausia – rodyti pavyzdį, dirbti daugiau nei šalia esantis žmogus. Laimėjimas pagal nuopelnus, be nuorodų.

Per savo keliones, svečių pamainas ir renginius visame pasaulyje man pavyko susisiekti su daugybe žmonių, daug vietinių, namų priekyje ir gale, ir man patinka klausytis jų pasakojimų… ką jie veikė prieš barų pramonė, kaip sekasi jų šeimai, kada jie emigravo, kaip buvo sunku, kaip tu dabar?… ir kiekvieno istorija yra skirtinga, bet jie visi turės tokią, kuri sukels tau žąsų odą, arba dažniausiai ašaros akys.

Kaip lotynai, turime užmegzti tvirtesnius ryšius, kad galėtume statyti stipresnė bendruomenė, o pirmas žingsnis yra nuoširdus žmonių ryšys. Turime pradėti skirti laiko tikrai pažinti vienas kitą ir sužinoti vienas kito istorijas. Iš kur mes kilę ir kaip čia atsidūrėme? Kokios mūsų aistros ir kur siekiame? Tai mano viltis kad pirmiausia mes, kaip lotynai, pradedame daugiau dirbti kartu, daugiau bendradarbiauti, taip pat labiau stengiamės mokyti save apie savo paveldą, kad galėtume išdidžiai daugiau dalytis su pasauliu.

Jau dabar yra labai teigiama banga ir triukšmas lotyniškas kultūrą, per pastaruosius kelerius metus mačiau, kaip vis daugiau kultūrų iš viso pasaulio priima lotynų kultūrą. Mūsų muzika, mūsų maistas, mūsų šokiai, mūsų distiliatai, mūsų spalvos, mūsų skonis, mūsų sazonas!… Ir Lotynų pusėje – daugiau žmonių būtis didžiuojasi savo akcentu, savo pavarde, trokšta pademonstruoti savo gimtuosius skonius, banga jų vėliava.

Manau, kad mūsų bendruomenės ateitis yra labai šviesi. Didelės mūsų pramonės asmenybės Meksikoje, Puerto Rike, Kuboje, Peru, Kolumbijoje ir Argentinoje kelia daug triukšmo, perkeldamos savo skonį ir paveldą į kitas rinkas ir dalindamosis juo su pasauliu. Šių metų gegužę Meksikoje vykusiame festivalyje labai didžiavausi, kad tiek daug didžiųjų miesto barų sutelkė dėmesį į svečius ne tik iš Azijos, Europos ir JAV, bet ir iš įvairių pasaulio vietų. Kolumbija ir Puerto Rikas. Lotynai, palaikantys lotynus. Mieste, kuriame tiek daug tarptautinių žvilgsnių, ir kur pastaruosius kelerius metus mačiau tik barus, atvežančius barus iš ne Lotynų šalių, todėl labai didžiuojuosi. Visada sakiau – jei nepradėsime nuo vieni kitų palaikymo, niekas to nepadarys.

Kalbant apie prekės ženklą, aš taip pat pastebėjau teigiamą poslinkį, kai vis daugiau paramos skiriama Lotynų šalių paveldui, bet daugiausia iš Agavos distiliato, romo ir pastaruoju metu džino, o džinai gaminami Meksikoje ir Venesueloje. . Tai atvėrė galimybes daugelio Lotynų Amerikos bendruomenės barmenų kūrybiškumui parodyti savo skonį iš namų. Dabar kiti spiritiniai gėrimai, tokie kaip skočiai, brendžiai, degtinė ir konjakai, vis dar toli nuo Lotynų Amerikos skonių ar barmenų įtraukimo į savo rinkodaros kampanijasir aš manau, kad čia yra didelė galimybė. Pavyzdžiui, Shochu puikiai dera su Karibų skoniais!

Taigi tikiuosi, kad ateityje tai yra ne tik dvasios su Lotynų kalba padorus kurie dirba arba naudoja lotyniškus skonius ir dirba su Lotynų kalbos barmenais, bet taip pat spirituoja, kad nebūtinai buvo gimęs Lotynų šalyse.

Kalbant apie asmeniškesnę pastabą, kitą dieną kažkas manęs paklausė, kas mane motyvuoja ir skatina siekti daugiau kaip Lotynų Amerikos barmenas, o man, yra trys dalykai:

  • Žinoma, vienas iš jų yra savęs motyvavimas būti geriausiu. Jūs turite to norėti. Ir tai kyla iš vertybių, kurių nuo vaikystės mane mokė šeima labai mažaiKad ir ką darytum gyvenime, geriau atiduok savo 110 proc.. Jeigu ketini daryti ką nors, geriau daryk tai teisingai arba visai nesivargink.
  • Antra, aistra. Mane nuolat ir kiekvieną dieną skatina aistra šioje pramonės šakoje išsiskirti jaučiamas įsimylėjęs. Geriausias pramonė pasaulyje, kuriame sutikau tiek daug nuostabių žmonių ir išgyvenau tiek daug neįtikėtinų akimirkų, taip kad galėtų Norėdamas gerai pragyventi iš šios pramonės, turiu nubrėžti kelią ir sukurti pakankamai vertės, kad žmonės galėtų nusipirkti. Nes gyvenimas yra vertės kūrimas.
  • Ir trečia yra kaip lotynų ir venesueliečių. Labai didžiuojuosi savo kilme ir kalba kad išmokau kaip kalbėti, kai gimiau. Didžiuojuosi savo kelione ir kelione, kurią daugelis iš mūsų, lotynų, turėjo ištverti, kad gautume tai, ko norime ir ką turime. Daug išmokau augdamas savo šalyje ir tai mano ketinimas atstovauti jai visur, kur einu.

Kalbant apie kitus dalykus, kurie mane motyvuoja, man patinka duoti atgal. Aš esu ten, kur esu, nes daug žmonės man padėjo ir padeda. Taigi aš visada siekiu grąžinti, fotografuodamas arba dalindamasis savo patirtimi, įgyta per mentorius arba per savo ankstesnius darbus verslo pasaulyje, kuriame dirbau pastaruosius 16 metų. . Yra pokalbis, kuriuo pasidalinau su daugybe žmonių iš savo lotynų bendruomenės ir vadinasi „Nuo nulio iki vieno“. Čia aš kalbu apie tai, kaip užsidirbti pinigų iš savo įgūdžių barmenai už baro ribų, taip pat kaip būti „profesionalesniems“, kai naršome galimybes, kurios yra prieinamos barmenams už baro.

Galiausiai noriu užbaigti dalykus, kuriais vis dar tikiu, kad didelės korporacijos gali padėti ne tik lotynų bendruomenei, bet ir visai pramonei. Dirbame alkoholio pramonėje, o alkoholis yra narkotikas, sukeliantis didelę priklausomybę. Su paslaugų sektoriaus darbuotojais labai daug bendrauja tai, ir turi labai lengva prieiga prie jo, todėl norėčiau, kad taip pat būtų vykdomos kampanijos ir švietimas, orientuotas į alkoholio poveikį mūsų kūnui ir sąmoningumo apie jo vartojimą ugdymą. Taip pat ergonomika darbo vietoje, teisingos laikysenos, pratimai ir kaip paruošti savo kūnus ištverti tas ilgas ir daug pastangų reikalaujančias pamainas. Kaip turėtume pasitempti prieš a pamaina? Be to, ar prekės ženklai galėtų remti anglų kalbos pamokas vienam ar dviem barmenams regione? – Ir galiausiai, psichinė sveikata, meditacija, sveikos mitybos nauda ir joga, be daugelio kitų dalykų, kurie gali būti taip naudinga mūsų bendruomenėms ir gali padėti formuoti mūsų, kaip paslaugų pramonės profesionalų, ateitį.

Tiangui

  • 2 brūkšniai druskos tirpalo
  • 8 lašai pelyno tinktūros
  • 20 ml tamarindo vandens
  • 20 ml širdingos Mamey arbatos
  • 40 ml Patron Tequila Reposado

Pelynų tinktūra:

  • 40 g – Pelynas
  • 200 ml – Tekila Patron Silver
  • 40 g – agavos

Sous vide ingredientus 60 laipsnių Celsijaus temperatūroje 18 valandų. Tada filter.

Tamarindo vanduo:

  • 250 g Tamarindo
  • 350 ml karšto vandens
  1. Nulupkite tamarindus.
  2. Pamerkite tamarindus į karštą vandenį dvi valandas.
  3. Nukoškite ir nuskaidrinkite.

Nuoširdi Mamey Tea

  • 100 g Mamey arbatos
  • 100 g agavų sirupo

Sumaišykite abu ingredientus ir plakite, kol agava ištirps mamey arbatoje.

Mamey arbata:

  • 125 g Mamey minkštimo
  • 365 g Pericon arbatos (3 g perikono žolelių sumaišyti su 240 g karšto vandens)
  1. Pasverkite ingredientus ir sutrinkite maišytuve.
  2. Filtruokite ir nuskaidrinkite per kavos filtrą.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Traeger rūkyti riešutai –

Patikrinkite Pippal, naujausią San Francisko karštąją vietą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *