Patikrinkite Pippal, naujausią San Francisko karštąją vietą


Neseniai Emeryville mieste pradėta „Pippal“ gėrimų programa yra Indijos šventė, kuri matoma komandos kūrybinio vadovaujančio barmeno Izlerio Thomaso akimis.

Kiekvienas kokteilis meniu pagerbia konkrečią paveldo nuosavybę Indijoje ir apima skonio profilius, atspindinčius tame regione esančius ingredientus.

Nuo didingo Tadžmahalo iki Howrah tilto kiekvienas kokteilis pasakoja istoriją, įkvėptą šių architektūrinių stebuklų istorinio žavesio, sukurdamas juslinę patirtį, kuri pranoksta įprastą.

Peržiūrėkite keletą jų kokteilių iš žemiau esančio meniu!









Chhatrapati Shivaji terminalas




Ingredientai


  • 1,5 uncijos. Agricole romas
  • .5 uncijos. Campari
  • 1,5 uncijos. Karamelizuotas ananasas
  • 1 oz. Apelsinų sultys su pakoreguota rūgštimi
  • 1 oz. Pagrindinės žaliavos (pagamintos naudojant kalkes, cukrų, Angostura bitterį, muskato riešutą)
  • 3 uncijos. Gazuotas kokosų vanduo



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus gazuotą kokosų vandenį, purtyklėje.
  2. Suplakite ir nukoškite į varinį puodelį arba pasirinktą stiklinę.
  3. Užpilkite gazuotu kokosų vandeniu.
  4. Papuoškite muskato riešutu, apelsino skiltelėmis ir mėtų šakele.










Tadžmahalas




Ingredientai


  • 2 uncijos. Degtinė
  • 3/4 uncijos. Pasiflorų atsargos
  • 3/4 uncijos. Spanguolių atsargos
  • 3/4 uncijos. Mango atsargos
  • 1/2 uncijos. Dardžilingo arbata
  • Mascarpone sūrio putos



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus sūrio putas, purtyklėje.
  2. Suplakite ir nukoškite į aukštą Collins taurę arba pasirinktą stiklinę.
  3. Viršuje su sūrio puta.
  4. Papuoškite mikro žalumynais.










Howrah tiltas




Ingredientai


  • 1,5 uncijos. Burbono viskis
  • 1/2 uncijos. Saldus vermutas
  • 1/2 uncijos. Jaan Paan likeris
  • 3 brūkšniai Angostura Bitters



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus purtyklėje.
  2. Suplakite ir nukoškite į akmenų stiklą.
  3. Papuoškite betelio lapeliu.










Jimo Korbeto nacionalinis parkas




Ingredientai


  • 1,5 uncijos. Džinas
  • 1/2 uncijos. Žalioji Chartreuse
  • 1 oz. Žalias obuolys
  • 2 baziliko lapeliai
  • 3/4 uncijos. Citrinų sultys
  • 1/2 uncijos. Paprastas sirupas
  • 3 lašai fiziologinio tirpalo
  • 1 oz. Kiaušinių baltymai



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus purtyklėje.
  2. Suplakite ir nukoškite į kupė stiklinę.
  3. Papuoškite valgoma gėle.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Švenčiame ispanų ir lotynų kalbos paveldo mėnesį: nuo nulio iki vieno

Penktadienio dalykai # 541