Naminės keptos cukraus spurgos


Naminėse keptose cukraus spurgose yra kažkas neabejotinai ypatingo. Jie yra puikus saldumo ir sotumo balansas, lengvos, purios tekstūros, tirpstančios burnoje. Skirtingai nuo tradicinių keptų spurgų, šios keptos grožybės gaminamos naudojant mažiau aliejaus, todėl jos yra lengvesnės, neprarandančios skonio. Be to, juos labai lengva išplakti namuose su sauja sandėliuko kabėmis.

Šį receptą radau Cukraus asociacijų svetainėje ir pagalvojau, kad tai būtų smagus mažas projektas, kurį išbandysiu su anūkais. Labai mėgstu šias spurgas ir jas taip lengva pagaminti, vaikai jas gamino ir valgė kamuoliukus.

Man labai patinka dalis, kurioje sakoma, kad juos galima laikyti sandariame inde, tarsi jie iš tikrųjų truks tiek ilgai!

Naminės keptos cukraus spurgos – tai itin patogus maistas, kurį lengva pasigaminti ir smagu pritaikyti. Jie puikiai tinka savaitgalio pusryčiams, popietės užkandžiams ar skanėstams, kuriais galima pasidalyti su draugais ir šeima. Kai bandysite pasigaminti šias skanias spurgas namuose, galbūt niekada nebenorėsite pirkti parduotuvėje pirktų!

Taigi, ko jūs laukiate? Įkaitinkite tą orkaitę ir pasiruoškite iškepti skaniausių naminių keptų cukraus spurgų, kokių tik esate ragavę!

Kas yra naminės keptos cukraus spurgos?

Naminės kepamos cukraus spurgos yra lengvesnė tradicinių keptų spurgų versija, gaminama kepant, o ne gruzdinant. Šios spurgos yra minkštos, purios ir padengtos skaniu kepėjų specialaus cukraus sluoksniu, todėl jos puikiai tinka pusryčiams ar desertui.

Ingredientai

  • ¼ puodelio augalinio aliejaus
  • ½ puodelio pasukų
  • 2 kiaušiniai
  • ¾ puodelio granuliuoto cukraus
  • ½ arbatinio šaukštelio druskos
  • ½ arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • ½ arbatinio šaukštelio vanilės
  • 1 puodelis universalių miltų

Cukraus dangai:

Kaip pasigaminti naminių keptų cukraus spurgų

Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių.

Apipurkškite spurgų keptuves nepridegančiu purškalu.

Sumaišykite aliejų, pasukas, kiaušinius, cukrų, druską, kepimo miltelius ir vanilę iki vientisos masės.

Suberkite miltus ir toliau maišykite iki vientisos masės.

Spurgų tešlos maišymas

Užpildykite spurgų formeles maždaug ¾ dalies.

Spurgų tešla keptuvėse

Spurgas kepkite 15 minučių.

Spurgų kepimas

Išimkite iš orkaitės, leiskite atvėsti 5 minutes, tada išimkite spurgas iš formos.

Spurgos vėsinamos ant grotelių

Sudėkite cukrų į sumuštinių maišelį.

Po vieną sumeskite spurgas į maišelį ir lengvai pakratykite, kad apsemtų.

Spurgų apliejimas cukrumi

Valgykite iš karto arba laikykite sandariame inde.

Naminės keptos cukraus spurgos


Šio recepto įrankiai

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

  • Wilton spurgų keptuvės – Gaminkite spurgas išalkusiems svečiams naudodami šią šešių ertmių spurgų keptuvę. Iš šios tvirtos keptuvės išeis šešios pilno dydžio spurgos, kurios yra kepamos, o ne keptos.
  • Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
  • Silikoninis maišymo šaukštas– Puikūs šaukštai, kad nepridegančios keptuvės nesubraižytų.
  • Le Creuset Nelipnus metalinis kepinių aušinimo stovas – Greitai atvėsinkite iškeptus skanėstus ant nelipnios aušinimo lentynos arba naudokite ją kepimui ir skrudinimui. Naujoviška silikoninė danga užtikrina lengvą atpalaidavimą ir lengvą valymą.
Naminės keptos cukraus spurgos

Naminės keptos cukraus spurgos

Mėgaukitės minkštomis, puriomis naminėmis keptomis cukrinėmis spurgomis, pagamintomis iš paprastų ingredientų ir padengtomis specialiu kepiniui skirtu cukrumi. Lengvesnis, orkaitėje keptas skanėstas puikiai tinka pusryčiams ar desertui!

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 15 minučių

Aušinimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 35 minučių

Kursas Duona ir bandelės, pusryčiai, desertas, užkandis

Virtuvė Amerikos

  • ¼ puodelis augalinis aliejus
  • ½ puodelis pasukų
  • 2 kiaušiniai
  • ¾ puodelis granuliuoto cukraus
  • ½ šaukštelis druskos
  • ½ šaukštelis kepimo milteliai
  • ½ šaukštelis vanilė
  • 1 puodelis universalūs miltai

Dėl cukraus padengimo

  • ¼ puodelis kepėjų specialus cukrus
  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių.

  • Apipurkškite spurgų keptuves nepridegančiu purškalu.

  • Sumaišykite aliejų, pasukas, kiaušinius, cukrų, druską, kepimo miltelius ir vanilę iki vientisos masės.

  • Suberkite miltus ir toliau maišykite iki vientisos masės.

  • Užpildykite spurgų formeles maždaug ¾ dalies.

  • Spurgas kepkite 15 minučių.

  • Išimkite iš orkaitės, leiskite atvėsti 5 minutes, tada išimkite spurgas iš formos.

  • Sudėkite cukrų į sumuštinių maišelį.

  • Po vieną sumeskite spurgas į maišelį ir lengvai pakratykite, kad apsemtų.

  • Valgykite iš karto arba laikykite sandariame inde.

raktinis žodis Naminės keptos cukraus spurgos





Source link

Daugiau iš autoriaus

Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

Ko’a Kea kurorto parašas Mai Tai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *