Begalinis vasaros kokteilis iš Kahala kurorto Havajuose


Darbo dienai jau už nugaros, kai kurie vis dar nori nesibaigiančios vasaros.

„Kahala Resort & Hotel“ Havajuose, kur visada vasara, maisto ir gėrimų direktorė Christina Maffei gamina „Endless Summer“ su tropiniais bananų, rožinės gvajavos ir ananasų skoniais. Amaretto, mėta ir Prosecco subalansuoja vaisių saldumą. Peržiūrėkite vaisių gėrimą žemiau!









Begalinė vasara




Ingredientai


  • ¾ oz. Cruzan bananų romas
  • ¾ oz. Cruzan Guava romas
  • ½ uncijos. Amaretto
  • ½ uncijos. The Perfect Purée karamelizuotas ananasų koncentratas, atšildytas
  • 1 ½ uncijos. The Perfect Purée Rožinė gvajavos tyrelė, atšildyta
  • Šviežia mėta
  • Prosecco



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite ingredientus, išskyrus Prosecco, į maišymo stiklinę su ledu.
  2. Suplakite su Boston Shaker ir nukoškite į uragano stiklą.
  3. Viršuje su Prosecco.
  4. Papuoškite dideliu ananaso skilteliu ir mėtų šakele.
  5. Mėgaukitės!




Source link

Daugiau iš autoriaus

Iškeptos kiaulienos keptos bulvės –

Bananų migdolų duona –

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *