Darbo dienai jau už nugaros, kai kurie vis dar nori nesibaigiančios vasaros.
„Kahala Resort & Hotel“ Havajuose, kur visada vasara, maisto ir gėrimų direktorė Christina Maffei gamina „Endless Summer“ su tropiniais bananų, rožinės gvajavos ir ananasų skoniais. Amaretto, mėta ir Prosecco subalansuoja vaisių saldumą. Peržiūrėkite vaisių gėrimą žemiau!
Begalinė vasara
Ingredientai
- ¾ oz. Cruzan bananų romas
- ¾ oz. Cruzan Guava romas
- ½ uncijos. Amaretto
- ½ uncijos. The Perfect Purée karamelizuotas ananasų koncentratas, atšildytas
- 1 ½ uncijos. The Perfect Purée Rožinė gvajavos tyrelė, atšildyta
- Šviežia mėta
- Prosecco
Pasiruošimas
- Sumaišykite ingredientus, išskyrus Prosecco, į maišymo stiklinę su ledu.
- Suplakite su Boston Shaker ir nukoškite į uragano stiklą.
- Viršuje su Prosecco.
- Papuoškite dideliu ananaso skilteliu ir mėtų šakele.
- Mėgaukitės!