Rugsėjo 2-ąją Pasaulinę kokosų dieną švęskite su Mocarto kokoso šokolado likeriu.
Daugiau nei 65 metus „Mocarto“ spirito varykla Zalcburge gamino aukštos kokybės stipriuosius gėrimus, tačiau 1979 m. įmonė pradėjo specializuotis šokolado likeriuose. „Pirmojo šokolado likerio „Mocart“ idėja buvo sukurti skystą šokoladinį saldainį, panašų į populiarius Mozart šokoladinius konditerijos gaminius iš Zalcburgo (Austrija), – sako vyresnioji prekės ženklo vadovė Carina Planeta.
Unikaliuose Mocarto likeriuose šokoladui gaminti naudojami natūralūs ingredientai. Viskas prasideda nuo bazinio kakavos mišinio iš Vakarų Afrikos, o cukriniai runkeliai suteikia saldumo intensyviai kakavai ir burbono vanilės iš Madagaskaro ir užbaigia receptą. Priklausomai nuo likerio, papildomi ingredientai yra grietinėlė, sumaišyta su kakavos sviestu iš Nyderlandų, karamelė arba belgiškas juodasis šokoladas.
„Norėjome sukurti kažką tokio ypatingo, į kurį būtų įtraukta Mocarto dvasia: žaismingai lengvas ir jausmingas šedevras, kažkas kitokio nei visi kiti rinkoje esantys produktai, tipiškų šokolado ingredientų simfonija, visiškai tobula“, – sako Carina.
Šiandien visi likeriai ir toliau gaminami toje pačioje Zalcburgo spirito varykloje ir yra įvairių šokolado skonių, įskaitant pieninį, baltąjį ir juodąjį šokoladą. Be savo pagrindinių pasiūlymų, Mocartas taip pat linksta į sezonus su tokiais skoniais kaip braškės, kava ir moliūgų prieskoniai.
Ką tik pristatytas Mocarto kokosų šokoladas švenčia tropikus smagiu skoniu, primenančiu šviežią kokosą. Likeris, kuriame nėra laktozės ir glitimo, yra kreminis, riešutinio, švelnaus skonio, kuris neabejotinai nukels jūsų svečius į tropikus su kiekvienu gurkšniu.
Carina sako, kad naujasis Mozart Coconut Chocolate papildo kolekciją dar vienu lengvu likeriu kartu su baltuoju šokoladu ir „savo skoniu užkariauja vasaros atmosferą“. Naudokite jį norėdami perkelti savo Piña Colada arba Paloma žaidimą į kitą lygį.
Barmenams galioja nykščio taisyklė – jei tiks su šokoladu, tai tiks ir su Mocarto likeriais. Pasinerkite į „Old Fashioned“ su šokolado likeriu „Mocart“ arba tiesiog įpilkite jo į kavą kaip baigiamąjį patiekalo akcentą. Ieškote linksmo „Espresso Martini“ gėrimo? Naujasis Mocarto kavos šokoladas šiuo metu populiarėjančiam gėrimui suteikia sodraus dekadanso.
Nors Mocarto šokolado likeris yra persunktas istorijoje, jis ir toliau gerbia ne tik savo bendravardio kompozitoriaus meistriškumą, bet ir kūrybiškumą bei ribas peržengiančią jo meno prigimtį. Naršykite kolekciją, kuri pavadinta jo vardu, ir šiandien pagardinkite savo gėrimus jo palikimu.