Pradėkite rudenį šią Darbo dieną (9/2) su skaniais kokteiliais!
Pasiruoškite obuolių skynimui su Tinkamas viskis Airiškas obuolių sidras, sušildyti prie laužo Dos Hombresas ir Nelegalios rūkytų mezcal kokteilių arba raskite kitą receptą, kuriuo galėsite mėgautis vėsiu oru.
Planas Chai arbata
Ingredientai
- 1,5 dalys Diplomatico Planas
- 2 dalys Hot Chai arbatos
- 0,5 dalies kokosų sirupo
- 0,25 dalies šviežių citrinų sulčių
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus stiklinėje.
- Papuoškite cinamono milteliais.
Tinkamas airiškas obuolių sidras
Ingredientai
- 2 uncijos. Tinkamas Nr. Dvylika airių obuolių
- 4 puodeliai obuolių sidro
- 6 cinamono lazdelės
- 4 VŠ muskato riešuto
- 10 gvazdikėlių
- Apelsinų žievelė
Pasiruošimas
- Ant ugnies sumaišykite tinkamą Nr. dvylika airių obuolių, obuolių sidrą, cinamono lazdeles, muskato riešutą, gvazdikėlius ir šviežią apelsino žievelę.
- Supilstykite į nuo karščio apsaugotą puodelį, papuoškite oranžiniu atsukimu ir mėgaukitės šiltu.
Robas Rojus
Ingredientai
- 1 oz. Glendronach originalas, 12 metų amžiaus
- 1/2 uncijos. Saldus vermutas
- 1 brūkšnis Angostura Bitters
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus maišymo stiklinėje su ledu.
- Išmaišykite, kol labai atvės, ir supilkite į atšaldytą kupė.
- Papuoškite vyšnia.
Oaxacan kava
Ingredientai
- 1,5 uncijos. Dos Hombresas Mezcal
- 1/4 uncijos. Demerara sirupas
- 1 oz. Šaltas alus
- 3 brūkšniai Chocolate Mole trauktinės
- 3/4 uncijos. Amaro
Pasiruošimas
- Sudėkite ingredientus į plaktuvą, užpildytą ledu.
- Suplakite ir nukoškite į akmenų stiklinę ant didelio ledo kubo.
- Papuoškite išreikšta apelsino žievele.
- Mėgaukitės!
F&Arbata
Ingredientai
- 1,5 dalys Fraser & Thompson
- 4 dalys ledinės arbatos
- .5 dalys Citrusinių vaisių sulčių
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus aukštoje stiklinėje ant ledo.
- Papuoškite citrininiu ratuku.
Sūdyta slyvų sake Martini
Ingredientai
- 2 uncijos. Revivalist Garden Gin
- 1 oz. Joto Umeshu slyvų sake
- ¼ uncijos. Sausas vermutas
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į maišymo stiklą, įpilkite ledo ir maišykite, kol visiškai ištirps.
- Nukoškite į Nick n Nora stiklinę ir papuoškite druskos tirpalo dulksna.
Carnelian Cooks nuotrauka
Partija Tequila Sunrise
pateikė Carnelian Cooks
Ingredientai
- 1 750 ml buteliukas Dulce Vida Pineapple
- Jalapeño tekila
- 1,5 puodelio šviežių laimo sulčių
- 1,5 puodelio POG sulčių
- 1-1,5 stiklinės vandens
- Grenadinai, užpilui
Pasiruošimas
- Į ąsotį įpilkite savo Dulce Vida Pineapple Jalapeño su šviežiomis laimo sultimis, POG sultimis ir vandeniu.
- Maišykite, kol susimaišys.
- Dėti į šaldytuvą bent 1 valandai.
- Paruošę skanauti, patiekite stiklinėse, užpildytose ledu.
- Užpildykite norimą kiekį grenadino.
- Papuoškite vyšnios ir laimo ratuku.
Pasaga Caradiljo
Ingredientai
- 1 oz. Herradura Reposado
- 1 oz. Licor 43
- 1,5 uncijos. Šviežia espreso kava
- 0,5 uncijos. Vanilės sirupas
- 1 šaukštelis apelsinų trauktinės
Pasiruošimas
- Suplakite visus ingredientus ant ledo.
- Smulkiai nukoškite į stiklą.
- Papuoškite dehidratuoto apelsino skiltele ir maltu muskato riešutu arba cinamonu, kad apdulkintumėte pusę gėrimo.
Neteisėtas EL POBLANO
Ingredientai
- 2 uncijos. Neteisėtas Mezcal Joven
- 2 griežinėliai poblano pipirų
- 1 oz. Laimo sultys
- 0,5 uncijos. Agavos nektaras
- Chipotle druska (3 šaukšteliai Chipotle ir Adobo tyrės + 1 puodelis košerinės druskos)
Pasiruošimas
- Sumaišykite Chipotle druskos ingredientus ir leiskite išdžiūti.
- Sudėkite ingredientus į purtyklę ir suplakite.
- Nukoškite į stiklinę su koteliu su chipotle druskos apvadu.
- Papuoškite Poblano griežinėliu.