Pradėkite šią darbo dieną su šiais 9 kokteiliais


Pradėkite rudenį šią Darbo dieną (9/2) su skaniais kokteiliais!

Pasiruoškite obuolių skynimui su Tinkamas viskis Airiškas obuolių sidras, sušildyti prie laužo Dos Hombresas ir Nelegalios rūkytų mezcal kokteilių arba raskite kitą receptą, kuriuo galėsite mėgautis vėsiu oru.









Planas Chai arbata




Ingredientai


  • 1,5 dalys Diplomatico Planas
  • 2 dalys Hot Chai arbatos
  • 0,5 dalies kokosų sirupo
  • 0,25 dalies šviežių citrinų sulčių



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus stiklinėje.
  2. Papuoškite cinamono milteliais.










Tinkamas airiškas obuolių sidras




Ingredientai


  • 2 uncijos. Tinkamas Nr. Dvylika airių obuolių
  • 4 puodeliai obuolių sidro
  • 6 cinamono lazdelės
  • 4 VŠ muskato riešuto
  • 10 gvazdikėlių
  • Apelsinų žievelė



Pasiruošimas

  1. Ant ugnies sumaišykite tinkamą Nr. dvylika airių obuolių, obuolių sidrą, cinamono lazdeles, muskato riešutą, gvazdikėlius ir šviežią apelsino žievelę.
  2. Supilstykite į nuo karščio apsaugotą puodelį, papuoškite oranžiniu atsukimu ir mėgaukitės šiltu.










Robas Rojus




Ingredientai


  • 1 oz. Glendronach originalas, 12 metų amžiaus
  • 1/2 uncijos. Saldus vermutas
  • 1 brūkšnis Angostura Bitters



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus maišymo stiklinėje su ledu.
  2. Išmaišykite, kol labai atvės, ir supilkite į atšaldytą kupė.
  3. Papuoškite vyšnia.










Oaxacan kava




Ingredientai


  • 1,5 uncijos. Dos Hombresas Mezcal
  • 1/4 uncijos. Demerara sirupas
  • 1 oz. Šaltas alus
  • 3 brūkšniai Chocolate Mole trauktinės
  • 3/4 uncijos. Amaro



Pasiruošimas

  1. Sudėkite ingredientus į plaktuvą, užpildytą ledu.
  2. Suplakite ir nukoškite į akmenų stiklinę ant didelio ledo kubo.
  3. Papuoškite išreikšta apelsino žievele.
  4. Mėgaukitės!










F&Arbata




Ingredientai


  • 1,5 dalys Fraser & Thompson
  • 4 dalys ledinės arbatos
  • .5 dalys Citrusinių vaisių sulčių



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus aukštoje stiklinėje ant ledo.
  2. Papuoškite citrininiu ratuku.










Sūdyta slyvų sake Martini




Ingredientai


  • 2 uncijos. Revivalist Garden Gin
  • 1 oz. Joto Umeshu slyvų sake
  • ¼ uncijos. Sausas vermutas



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į maišymo stiklą, įpilkite ledo ir maišykite, kol visiškai ištirps.
  2. Nukoškite į Nick n Nora stiklinę ir papuoškite druskos tirpalo dulksna.







Carnelian Cooks nuotrauka




Partija Tequila Sunrise


pateikė Carnelian Cooks



Ingredientai


  • 1 750 ml buteliukas Dulce Vida Pineapple
  • Jalapeño tekila
  • 1,5 puodelio šviežių laimo sulčių
  • 1,5 puodelio POG sulčių
  • 1-1,5 stiklinės vandens
  • Grenadinai, užpilui



Pasiruošimas

  1. Į ąsotį įpilkite savo Dulce Vida Pineapple Jalapeño su šviežiomis laimo sultimis, POG sultimis ir vandeniu.
  2. Maišykite, kol susimaišys.
  3. Dėti į šaldytuvą bent 1 valandai.
  4. Paruošę skanauti, patiekite stiklinėse, užpildytose ledu.
  5. Užpildykite norimą kiekį grenadino.
  6. Papuoškite vyšnios ir laimo ratuku.










Pasaga Caradiljo




Ingredientai


  • 1 oz. Herradura Reposado
  • 1 oz. Licor 43
  • 1,5 uncijos. Šviežia espreso kava
  • 0,5 uncijos. Vanilės sirupas
  • 1 šaukštelis apelsinų trauktinės



Pasiruošimas

  1. Suplakite visus ingredientus ant ledo.
  2. Smulkiai nukoškite į stiklą.
  3. Papuoškite dehidratuoto apelsino skiltele ir maltu muskato riešutu arba cinamonu, kad apdulkintumėte pusę gėrimo.










Neteisėtas EL POBLANO




Ingredientai


  • 2 uncijos. Neteisėtas Mezcal Joven
  • 2 griežinėliai poblano pipirų
  • 1 oz. Laimo sultys
  • 0,5 uncijos. Agavos nektaras
  • Chipotle druska (3 šaukšteliai Chipotle ir Adobo tyrės + 1 puodelis košerinės druskos)



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite Chipotle druskos ingredientus ir leiskite išdžiūti.
  2. Sudėkite ingredientus į purtyklę ir suplakite.
  3. Nukoškite į stiklinę su koteliu su chipotle druskos apvadu.
  4. Papuoškite Poblano griežinėliu.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Savaitgalio patiekalas: 2024-08-31

Aštrių krevečių su persikų salotomis receptas