Kai buvau vaikas, mėgdavau kasmet eiti į apskrities mugę pasiimti karamelinio obuolio. Dabar po breketų ir kelių žandikaulių operacijų, deja, nebegaliu jų valgyti, todėl ieškojau alternatyvos. Šis „Caramel Apple Dip“ receptas yra kelių receptų, kuriuos mačiau kulinarijos knygose, derinys.
Iš esmės iš kitų receptų paėmiau visus dalykus, kurie man labiausiai patiko, ir radau, kad tai man labiausiai patiko. Be to, visai mano šeimai tai patiko, todėl pasilieku prie šio recepto.
Caramel Apple Dip yra neįtikėtinai universalus ir gali būti patiekiamas įvairiais būdais. Nesvarbu, ar rengiate rudens tematikos vakarėlį, ieškote greito užkandisarba reikia paprasto desertas kuris patiks visiems.
Šis padažo receptas paruošiamas taip greitai ir paprastai, todėl puikiai tinka rudens pasimatymams. Galite patiekti su obuolių griežinėliais, graham krekeriais ar pyragaičiais. Norėčiau pasakyti, kad šis padažas gerai išsilaikė šaldytuve, bet, tiesą sakant, jis buvo toks populiarus, kad neturėjome jokių likučių. Sakyčiau, tai geras ženklas!
Nesvarbu, ar mėgaujatės juo per šventinį susibūrimą, ar kaip paprastą skanėstą namuose, jis tikrai sukels šypseną ir pajusite sezono skonį. Taigi pirmyn, paimkite obuolių ir pasinerkite į šį puikų panardinimą.
Ruduo dar niekada nebuvo toks skanus!
Kas yra Caramel Apple Dip?
Caramel Apple Dip yra saldus ir kreminis desertinis padažas, pagamintas daugiausia iš karamelės ir dažnai derinamas su kitais ingredientais, pvz., grietinėle. sūriscukrus ir medus. Jis sukurtas taip, kad jį būtų galima derinti su šviežiais obuolių griežinėliais, sukuriant skanų kontrastą tarp traškių, aitrokų. vaisių ir sodrus, sklandus panirimas.
Šis maudymas yra populiarus rudenį, ypač per obuolių skynimo sezoną, Heloviną ir kitus rudens susibūrimus, tačiau juo mėgaujamasi ir ištisus metus. Jis taip pat gali būti pritaikytas priedais, tokiais kaip riešutai, iriso gabaliukai arba šokolado.
Ingredientai
- Kreminis sūris, suminkštintas
- Mieloji
- Cukraus pudra
- Karamelės ledų užpilas
- Susmulkinti sūdyti žemės riešutai
- Obuoliai
Kaip pasigaminti karamelinį obuolių padažą
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite minkštą grietinėlės sūrį, medų ir cukraus pudrą.
Sumaišykite juos rankiniu maišytuvu vidutiniu greičiu.
Kreminio sūrio mišinį paskleiskite į serviravimo indą.
Obuolius išskobkite ir supjaustykite griežinėliais.
Kreminio sūrio mišinį apibarstykite karameliniais ledais ir smulkintais žemės riešutais.
Prieš patiekdami su obuolių griežinėliais, atvėsinkite šaldytuve bent 30 minučių.
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- KitchenAid Go™ belaidis rankinis maišytuvas – Sukurtas su galinga įkraunama ličio jonų baterija, naujasis belaidis rankinis maišytuvas užtikrina optimalų veikimo laiką ir našumą, todėl galite gaminti bet kur*, bet ką ir kaip pasirenkate.
- Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
Karamelinis obuolių padažas
Mėgaukitės tobulu rudens skanėstu su šiuo kreminiu karameliniu obuolių padažu. Pagaminta iš sodrios karamelės, grietinėlės sūrio ir medaus, šis lengvai paruošiamas padažas puikiai dera su traškiais obuolių griežinėliais, todėl jis yra nenugalimas užkandis rudens susibūrimams, Helovino vakarėliams ar jaukioms naktims.
- 8 oz grietinėlės sūris suminkštėjo
- 1/4 puodelis medus
- 1/4 puodelis cukraus pudros
- 1/2 puodelis karamelės ledų užpilas
- 1/2 puodelis kapotų žemės riešutų
- 3-4 obuoliai
-
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite minkštą grietinėlės sūrį, medų ir cukraus pudrą.
-
Sumaišykite juos rankiniu maišytuvu vidutiniu greičiu.
-
Kreminio sūrio mišinį paskleiskite į serviravimo indą.
-
Obuolius išskobkite ir supjaustykite griežinėliais.
-
Kreminio sūrio mišinį apibarstykite karameliniais ledais ir smulkintais žemės riešutais.
-
Prieš patiekdami su obuolių griežinėliais, atvėsinkite šaldytuve bent 30 minučių.