LP O’Brien greitai tapo naujovių ir kompetencijos sinonimu miksologijos, verslumo ir moterų versle srityse.
Kaip pirmoji „Netflix“ filmo „Ultimate Drink Masters“ nugalėtoja, ji savo kūrybiškumu ir kokteilių gamybos patirtimi sužavėjo pasaulinę auditoriją. Jos išradingi išradimai ir charizmatiškas buvimas atvedė ją į pergalę. Jos sėkmė ne tik parodo jos įgūdžius, bet ir gebėjimą užmegzti ryšį su žmonėmis per mixologiją.
Be jos pasiekimų televizijoje, LP yra „Siponey“ varomoji jėga – įmonė, derinanti tvarumą su išskirtiniu skoniu. Būdama verslininkė ir miksologijos ekspertė, ji „Siponey“ pavertė klestinčiu verslu, sutelkdama dėmesį į unikalius gėrimų receptus, kuriuose pirmenybė teikiama skoniui ir ekologiniam sąmoningumui. Jos vaidmuo pabrėžia jos įsipareigojimą kurti produktus, kurie būtų draugiški aplinkai ir orientuoti į vartotoją. LP taip pat bendradarbiavo su daugybe įžymybių ir kompanijų, teikdama kuruojamus kokteilius ir kokteilius tokiems renginiams kaip „Disney Food & Wine“ ir 2023 m. „Emmy“ apdovanojimai. Jos gebėjimas numatyti tendencijas ir aistra naujovėms padarė ją pagrindine figūra diskusijose apie maisto ir gėrimų ateitį.
Nepaisant to, kad jau daugiau nei metus buvo blaivi, LP ir toliau konsultuoja bei gamina alkoholinius ir nealkoholinius kokteilius, remdamasi savo dešimtmečio patirtimi šioje pramonėje. Šiuo metu LP ruošiasi 2024 m. vasarą pristatyti naują Siponey Spritz Co. nealkoholinių kokteilių liniją, žyminčią reikšmingą plėtrą į kokteilių pasaulį.
Mes prašome LP papasakoti daugiau apie savo gyvenimą šiais laikais.
Papasakokite apie projektus, su kuriais dirbate.
„Šiuo metu dirbu atidarydamas savo barą, o tai yra jaudinantis ir sudėtingas darbas. Be to, aš išplečiu savo „Bodega Culture“ pop-up renginius į daugiau miestų, suteikdamas unikalią ir gyvybingą patirtį naujoms auditorijoms. Kiekviename renginyje švenčiama turtinga bodega kultūra ir skoniai su kūrybiškais kokteiliais ir svetinga atmosfera.
Ką mėgstate veikti per prastovą, kai esate užimtas?
„Kai turiu prastovų, mėgstu pasinerti į kulinarinius eksperimentus, išbandyti naujus receptus ir derinti juos su išradingais kokteiliais. Kelionės yra dar viena mano aistra – naujų vietų tyrinėjimas ir vietinių skonių atradimas visada įkvepia mano mišrainę. Taip pat mėgstu atsipalaiduoti su gera knyga, ypač apie spirito istoriją ir miksologiją.
Ar yra mėgstamiausių barų?
„Vienas iš mano mėgstamiausių barų yra „Service Bar in DC“. Juose tvyro neįtikėtina atmosfera ir meniu, kuris yra novatoriškas ir pagrįstas klasikinėmis technikomis. Tai vieta, kur tikrai galite pamatyti, kaip atgyja barmeno meniškumas.
Kokius gėrimus užsisakote išėję? Mėgstamiausias gėrimas?
„Mano gėrimas yra gerai pagamintas Martini – tai tikras barmeno įgūdžių išbandymas. Taip pat turiu minkštą vietą skaniam ir gerai pagamintam limonadui. Tai gali atrodyti paprasta, bet man tai daug pasako apie barmeno sugebėjimus ir dėmesį detalėms.
Papasakokite apie savo namų barą. Kuo jis aprūpintas?
„Mano namų baras yra esminių dalykų ir unikalių radinių mišinys. Jame gausu įvairių aukštos kokybės spiritinių gėrimų, įskaitant džiną, viskį, tekilą ir romą. Turiu daugybę trauktinių, sirupų ir šviežių ingredientų tiek klasikiniams, tiek eksperimentiniams kokteiliams. Be to, laikau keletą retų butelių, surinktų iš kelionių, kurių kiekvienas turi savo istoriją ir savitą skonį.
Jei galėtum pasidalinti gėrimu su bet kuo, kas tai būtų?
„Norėčiau pasidalinti gėrimu su šefu Fariyalu Abdullahi. Jos, kaip virėjos, kelionė yra neįtikėtinai įkvepianti – ji sulaužė kliūtis ir pasiekė nepaprastos sėkmės pramonėje, kurioje vyrauja vyrai. Labai žaviuosi jos atsidavimu savo amatui ir gebėjimu sulieti įvairias kulinarines tradicijas į naujoviškus patiekalus. Sėdėdamas su ja norėčiau išgirsti apie jos patirtį, įveiktus iššūkius ir jos kulinarijos kūrybos įkvėpimą. Tai būtų praturtinantis pokalbis, kupinas aistros ir kūrybiškumo.