Casa Azul Tequila gaminama iš aukščiausios kokybės agavos ir jos gamybos procese nenaudojami jokie priedai ar cheminės medžiagos, todėl tai yra 100% USDA sertifikuota ekologiška tekila.
Kiekvienas agavos augalas yra prižiūrimas rankomis, kol visiškai subręsta, o jų piños kepamos žemai ir lėtai tradicinėje akmeninėje krosnyje. Fermentacijos procesas atvirose nerūdijančio plieno talpyklose trunka 7-12 dienų, sustiprinant natūralų tekilos aromatą. Tada tekila du kartus distiliuojama induose ir paliekama du mėnesius, natūraliai aeruojant, kad būtų lygus ir minkštas prieš brandinimą. Rezultatas – išskirtinė tekila, išpilstyta 80 proof ir 40 % ABV.
Žemiau yra 6 Casa Azul receptai, kuriuos tikrai verta išbandyti. Peržiūrėkite juos ir norėdami sužinoti daugiau, eikite į casaazulspirits.com.
Pasiruošimas
- Į kokteilių skardą sudėkite visus ingredientus, išskyrus greipfrutų soda.
- Užpildykite skardines ledu ir greitai suplakite (5-8 sekundes).
- Supilkite į „highball“ stiklinę ir užpildykite šviežiu ledu.
- Ant viršaus uždėkite greipfrutų soda.
- Papuoškite greipfrutų pusmėnuliu.
Aštrus agurkas Margarita
Ingredientai
- 2 uncijos. Casa Azul Blanco
- .75 uncijos. Šviežios laimo sultys
- .75 uncijos. Agavos nektaras
- 2 šviežių agurkų griežinėliai
- 1-2 šviežios Jalapeño griežinėliai
Pasiruošimas
- Apsukite stiklą su druska (jei norite).
- Sudėkite visus ingredientus į kokteilių skardą. Užpildykite skardines ledu ir stipriai suplakite (12-15 sekundžių).
- Smulkiai nukoškite į akmenų stiklą ant šviežio ledo.
- Papuoškite agurko griežinėliais.
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į maišymo stiklą.
- Maišykite, kol skystis atvės ir praskies (apie 20 sekundžių).
- Nukoškite į atšaldytą Nick & Nora arba Coupe stiklą.
- Papuoškite išreikštu išpuoselėtu greipfrutu.
Hibiscus soda
Ingredientai
- 1,5 uncijos. Casa Azul Blanco
- .75 uncijos. Hibiscus aviečių arbatos sirupas
- .5 uncijos. Šviežios laimo sultys
- 3 uncijos. Putojantis vanduo
Pasiruošimas
- Į „highball“ stiklinę sudėkite visus ingredientus, išskyrus gazuotą vandenį.
- Užpildykite stiklinę ledo ir užpilkite gazuotu vandeniu.
- Švelniai išmaišykite, kad susijungtumėte.
- Papuoškite hibisko lapeliu.
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus, išskyrus imbierinį alų, į highball taurę.
- Užpildykite stiklinę ledo ir užpilkite imbieriniu alumi.
- Švelniai išmaišykite, kad susijungtumėte.
- Papuoškite išreikštu išpuoselėtu greipfrutu.
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į kokteilių skardą.
- Užpildykite skardą ledu ir stipriai suplakite (12-15 sekundžių).
- Nukoškite į martinio taurę.
- Papuoškite šokoladiniu skutimu.