6 Casa Azul kokteiliai | Atšaldytas žurnalas


Casa Azul Tequila gaminama iš aukščiausios kokybės agavos ir jos gamybos procese nenaudojami jokie priedai ar cheminės medžiagos, todėl tai yra 100% USDA sertifikuota ekologiška tekila.

Kiekvienas agavos augalas yra prižiūrimas rankomis, kol visiškai subręsta, o jų piños kepamos žemai ir lėtai tradicinėje akmeninėje krosnyje. Fermentacijos procesas atvirose nerūdijančio plieno talpyklose trunka 7-12 dienų, sustiprinant natūralų tekilos aromatą. Tada tekila du kartus distiliuojama induose ir paliekama du mėnesius, natūraliai aeruojant, kad būtų lygus ir minkštas prieš brandinimą. Rezultatas – išskirtinė tekila, išpilstyta 80 proof ir 40 % ABV.

Žemiau yra 6 Casa Azul receptai, kuriuos tikrai verta išbandyti. Peržiūrėkite juos ir norėdami sužinoti daugiau, eikite į casaazulspirits.com.








Karščio banga Paloma




Ingredientai


  • 1,5 uncijos. Casa Azul Blanco
  • .5 uncijos. Šviežios laimo sultys
  • .5 uncijos. Gochujang sirupas
  • .5 uncijos. Pamplemousse likeris
  • 3 uncijos. Greipfrutų soda



Pasiruošimas

  1. Į kokteilių skardą sudėkite visus ingredientus, išskyrus greipfrutų soda.
  2. Užpildykite skardines ledu ir greitai suplakite (5-8 sekundes).
  3. Supilkite į „highball“ stiklinę ir užpildykite šviežiu ledu.
  4. Ant viršaus uždėkite greipfrutų soda.
  5. Papuoškite greipfrutų pusmėnuliu.









Aštrus agurkas Margarita




Ingredientai


  • 2 uncijos. Casa Azul Blanco
  • .75 uncijos. Šviežios laimo sultys
  • .75 uncijos. Agavos nektaras
  • 2 šviežių agurkų griežinėliai
  • 1-2 šviežios Jalapeño griežinėliai



Pasiruošimas

  1. Apsukite stiklą su druska (jei norite).
  2. Sudėkite visus ingredientus į kokteilių skardą. Užpildykite skardines ledu ir stipriai suplakite (12-15 sekundžių).
  3. Smulkiai nukoškite į akmenų stiklą ant šviežio ledo.
  4. Papuoškite agurko griežinėliais.









Metexa




Ingredientai


  • .5 uncijos. Casa Azul Blanco
  • 1,5 uncijos. Blanc Apertif
  • .5 uncijos. Švediškas punšas, Aquavit arba Cachaça



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į maišymo stiklą.
  2. Maišykite, kol skystis atvės ir praskies (apie 20 sekundžių).
  3. Nukoškite į atšaldytą Nick & Nora arba Coupe stiklą.
  4. Papuoškite išreikštu išpuoselėtu greipfrutu.









Hibiscus soda




Ingredientai


  • 1,5 uncijos. Casa Azul Blanco
  • .75 uncijos. Hibiscus aviečių arbatos sirupas
  • .5 uncijos. Šviežios laimo sultys
  • 3 uncijos. Putojantis vanduo



Pasiruošimas

  1. Į „highball“ stiklinę sudėkite visus ingredientus, išskyrus gazuotą vandenį.
  2. Užpildykite stiklinę ledo ir užpilkite gazuotu vandeniu.
  3. Švelniai išmaišykite, kad susijungtumėte.
  4. Papuoškite hibisko lapeliu.









Saulė Salud




Ingredientai


  • 1,5 uncijos. Casa Azul Blanco
  • .5 uncijos. Greipfrutų likeris
  • .75 uncijos. Šviežios laimo sultys
  • 1 šaukštelis greipfrutų trauktinės
  • 3 uncijos. Imbiero alus



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus, išskyrus imbierinį alų, į highball taurę.
  2. Užpildykite stiklinę ledo ir užpilkite imbieriniu alumi.
  3. Švelniai išmaišykite, kad susijungtumėte.
  4. Papuoškite išreikštu išpuoselėtu greipfrutu.









Jalisco Espresso




Ingredientai


  • 2 uncijos. Casa Azul Añejo
  • 1 oz. Šviežiai užplikytas espresas
  • .5 uncijos. Espreso likeris
  • 1 brūkšnys Xocolatl Mole Bitters
  • .5 uncijos. Agavos nektaras



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į kokteilių skardą.
  2. Užpildykite skardą ledu ir stipriai suplakite (12-15 sekundžių).
  3. Nukoškite į martinio taurę.
  4. Papuoškite šokoladiniu skutimu.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Frozen Fruity Cocktail Trend NYC

Kiaulienos kepti ryžiai –