Visoje NYC rasite unikalių mišinių, kurie yra tokie pat skanūs, kaip ir verti Pinterest! Žemiau yra keletas geriausių šiuo metu siūlomų, kad atvėsintų jus šiuo karštu oru.
„Lychee Frosé“, žinomas dėl Azijos ir Amerikos kepsnių virtuvės sintezės, sujungia subtilų ličių saldumą su gaivina, ledine tekstūra. Jis puikiai subalansuoja skonį ir vėsumą, suteikdamas atogrąžų pabėgimą kiekviename gurkšnyje. Dėl unikalaus skonio profilio ir gaivių savybių jis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori įveikti karštį su kažkuo kitokiu!
Danielio Kwako nuotrauka
Ličiai Frosė
pateikė Brooklyn Chop House
Ingredientai
- 6 litrai rožinio vyno
- 1 litras kokosų mišinio (kokoso kremo ir sumaišytų ličių mišinys)
- 1 litras Vanduo
- 1,8 litro Slushie Guys Lychee Mix
Pasiruošimas
- Ličius šaldome partijomis ir mišinį pilame į šaldytų gėrimų aparatą.
- Namų versijai galite naudoti maišytuvą.
Šiame gaiviname gėrime yra „Tito’s Vodka“, arbūzas, bazilikais užpiltas paprastas sirupas ir žaliosios citrinos, todėl jis puikiai papildo platų restorano malkomis kūrenamų picų meniu.
Gregory DelliCarpini Jr nuotr.
Vandens laboratorija
Fornino – Bruklino tilto parko prieplauka 6
Ingredientai
- 1 litras baziliko užpiltas paprastas sirupas
- 3 litrai Tito degtinės
- 1 litras arbūzų šnapso
- 4 litrai arbūzų sulčių
- 9 litrai vandens
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus ir supilkite mišinį į šaldytų gėrimų aparatą. Jei pageidaujate, taip pat naudokite maišytuvą, pridėkite ledo pagal savo skonį.
Vienas iš mūsų „atogrąžų“ kokteilių, kuris įkvepia pažįstamumo jausmą, kartu suteikia tembro jūsų taurei ir pojūčiams.
Shannon Sturgis nuotrauka
Auksiniai atspalviai
pateikė Marshall Minaya – Lolita
Ingredientai
- 7 uncijos. Šaldyti auksiniai atspalviai (mėtomis plauta Novo Fogo Silver Cachaca, Velvet Falernum, cinamono sirupas, papajos, ananasai, laimo sultys, imbieras, vanduo)
- ¼ uncijos Sorel (plūduriuojantis)
Pasiruošimas
- Supilkite 7 oz. šaldyto kokteilio į atšaldytą Collins taurę.
- Ant viršaus užtepkite Sorel ir papuoškite mėtų puokšte bei tarkuotu muskato riešutu.
- Patiekite su šiaudeliais.
Evano Sungo nuotrauka
Persikų G+T
pateikė Claro
Ingredientai
- 1 litras naminio persikų sirupo
- 1 litras laimo sulčių
- 1,5 litro izoliacinis džinas
- 750 ml Giffard persikų likerio
- 2 litrai Fever Tree tonikas vandens
- 2 litrai Vanduo
Pasiruošimas
- Sujunkite šiuos ingredientų išmatavimus kambre, kad gautumėte maždaug 8 litrus.
- Sumaišius, supilkite į šlifavimo mašiną, palikite vienai valandai, tada bus paruošta patiekti.
Šaltas išvykimas
prie Airijos išėjimo Moynihan traukinių salėje (Niujorkas, NY)
Ingredientai
- 2,6 uncijos. Džiovinti Hibiscus
- 101 uncija. Teeling Small Batch Airish Whisky
- .7 uncijos. Druskos tirpalas
- 1 oz. Habanero tinktūra
- 93 uncijos. Cordial arbūzas
- 68 uncijos. Arbūzų tyrė, smulkiai perkošti
- 8 uncijos. Imbiero sirupas
- 76 uncijos. Citrinų sultys
- 169 uncijos. Vanduo (užšaldytai mašinai)
Pasiruošimas
- Įpilkite Teeling Small Batch Whisky su džiovintu hibisku 25 minutes ir gerai nukoškite.
- Sumaišykite su fiziologiniu tirpalu, habanero tinktūra, imbieru, citrina ir arbūzu.
- Įdėkite partiją į šaldytą mašiną ir leiskite užšalti.
- Patiekite vyno taurėje su greipfruto skiltelių garnyru.