5 gėrimai, kuriuos mėgsta gaminti barmenai


Kokteilių baruose barmenai kuria savo klasikinius kokteilius.

Jie nori, kad jie būtų švieži ir jaudinantys. Siekdami kovoti su monotonija ir gėrimų gaminimo kartojimu metai iš metų, barmenai kuria gėrimus naudodami sezoninius ingredientus ir skonius bei prideda prie jų savo asmeninių vingių. Štai keletas populiarių gėrimų, kuriuos barmenai mėgsta maišyti ir kaip juos užsisakyti.

Kosmopolitas

Cosmopolitan yra martinio tipo kokteilis, kuris patiekiamas „aukštyn“ ir sukratomas į atšaldytą kokteilio taurę ar kupė. Pagrindiniai ingredientai yra degtinė / citrusinių vaisių degtinė, apelsinų likeris, šviežios laimo sultys ir spanguolių sulčių kokteilis. Kai tai daroma tinkamai su tinkamu spirito, likerio, modifikatoriaus ir sulčių santykiu, tai yra gerai subalansuotas rausvo atspalvio kokteilis. Norėdami jį pakeisti, naudokite aukščiausios kokybės ar kitokio skonio degtinę, pakeiskite spanguolių sultis į natūralias nesaldžias spanguolių sultis, kad sumažintumėte saldumą, arba naudokite kitas šviežias sultis, pavyzdžiui, apelsinų, greipfrutų ar granatų. Papuoškite įvairiais spalvingais vaisiais. Užsisakykite „Belvedere Cosmo, šviesioji spanguolė“.


Senamadiškas

Senamadiškas visada gerai maišomas „ant uolų“. Barmenams patinka jo universalumas, kuris suteikia daug variacijų ir kūrybiškumo. Tai paprastas gėrimas su minimaliomis sudedamosiomis dalimis, tačiau svarbiausia jį tinkamai išmaišyti. Kadangi tai yra viskio pagrindu ir dvasios į priekį, galima rinktis iš daugybės aukščiausios klasės viskio variantų, nesvarbu, ar tai būtų burbonas, ruginis, airiškas ar vietinis viskis. Eksperimentuokite su įvairiomis aromatinėmis trauktinėmis, pavyzdžiui, šokoladu, apelsinu ar Angostura, kad derintumėte su sumaišyto apelsino, cukraus kubelio ir Luxardo vyšnių garnyru. Išbandykite su sfera ar dideliu ledo kubeliu. Kad būtų šiek tiek saldesnis, įlašinkite šiek tiek Luxardo vyšnių sulčių. Rūkyta senamadiška, kas nors? Užsisakykite „Jefferson’s Ocean Bourbon Old Fashioned“.


Sazerac

„Sazerac“ yra tradicinis konjako pagrindu pagamintas kokteilis, kuris patiekiamas „aukštyn“ ir maišomas. Šiandien jis dažniausiai gaminamas su ruginiu viskiu. Galima pasiūlyti daug vietinių ruginių viskių. Naudojant lygias dalis konjako, ruginio viskio ar brendžio, galima gauti naują posūkį. Norėdami tai padaryti teisingai, naudokite absento skalavimo skystį, cukraus kubelius, Peychaud trauktinę ir citrinos gabalėlį. Nors Peychaud trauktinė yra standartinė, pabandykite naudoti kitas aromatines trauktinės ir kitokius „aukštyn“ stiklinius indus. Barmenams patinka jo skonio ir pateikimo unikalumas. Užsisakykite „Sazerac su Bulleit Rye“.


Negroni

Negroni – firminis Italijos kokteilis. Jame yra tik trys ingredientai: džinas, Campari ir saldus vermutas su apelsino žievele, patiekiama „aukštyn“ arba „ant uolų“. Yra daug smagių gėrimo variantų, kuriuos galima gaminti naudojant skirtingus džinus, statinėse brandintą džiną, pridedant prieskonių, tokių kaip kardamonas, ir pridedant apelsino žievelę. Šauni, nauja tendencija yra užpilti „Campari“ kava. Saldų vermutą galite pakeisti sausu vermutu, kad sukurtumėte White Negroni, arba džiną į burboną, kuris vadinamas Boulevardier. Užsisakykite „Negroni ant uolų“.


Margarita

„Margarita“ yra vienas populiariausių gėrimų pasaulyje. Jis gali būti patiekiamas „į viršų“, „ant uolų“ arba užšaldytas, su druska / cukrumi arba be jo. Puiki Margarita yra puikus saldaus ir rūgštaus balansas. Svarbiausia yra naudoti šviežią citrinų rūgštį kartu su Blanco tekila, triguba sekcija, šviežiomis laimo sultimis ir laimo garnyru. Yra daug skirtingų tekilų, įskaitant auksinę, sendintą tekilą ar aromatizuotą tekilą. Kai kurie barmenai eksperimentavo į tekilą įberdami čili pipirų arba sumaišydami jalapeno, kad ji būtų aštri. Įpylus kito likerio ar sulčių arba naudojant kitokias skonio druskas, pvz., chipotle, galite jį pakeisti. Užsisakykite „Casamigos Margarita ant uolų su druska“.



Source link

  • Susiję įrašai

    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    Naujai atidarytas požeminis kokteilių ir gyvos muzikos holas „Tell Your Friends“ Šiaurės Skotsdeilyje siekia pakelti prabangią miesto naktinio gyvenimo sceną Getsbio eros atmosfera su sodriomis kaštoninio aksomo užuolaidomis, veidrodinėmis sienomis…

    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    Kaip retas deimantas ar brangakmenis puošia karališkosios karūnos viršūnę, taip Saratoga Springso miestas yra virš Hadsono slėnio viršūnės, maždaug trisdešimt šešias mylias į šiaurę nuo Niujorko sostinės Olbanio. Jau daugiau…

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Galbūt praleidote

    Naminės keptos cukraus spurgos

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 1 views
    Naminės keptos cukraus spurgos

    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 1 views
    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    Įkelti Hashbrowns –

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 2 views
    Įkelti Hashbrowns –

    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 4 views
    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai