Susipažinkite su „Chilled 100“ nare Kristen Begley


Kai žmonės klausdavo Kristen, kuo ji nori būti užaugusi, ji visada sakydavo barmene.

Dar prieš būdama pakankamai sena, kad įeitų į barą, Kristen mėgdavo maišyti gėrimus šeimos susibūrimams ir, nepaisant to, kad neturėjo barmenės patirties, Kristen greitai prisitaikė prie vaidmens, kai jai sukako dvidešimt vieneri ir surengė pirmąjį koncertą. Barmenė leido jai būti kūrybingai ir paskatinti ją lankyti sertifikavimo kursus, kad pagerintų žinias apie spiritą.

Kas jus įkvėpė tapti barmenu?

Kai manęs klausdavo, kuo noriu būti užaugusi, sakydavau, kad barmenė. Gamindavau savo šeimai gėrimus, nespėjau gerti alkoholio. Aišku, apie proporcijas ir matavimus, kad skonis būtų subalansuotas, nieko nežinojau, bet aistrą tam turėjau.

Paslaugų sektoriuje pradėjau dirbti būdamas 16 metų „McDonald’s“ ir pradėjau dirbti gražesnėse aukštesnės klasės įstaigose. Padariau ketverių metų pertrauką ir dirbau logistikos įmonėje, manydamas, kad tai stabilesnis darbas. Pastebėjau, kad tokioje aplinkoje tikrai nesu laiminga, ir vieną dieną pagaliau turėjau pakišti koją ir padaryti tai, ką žinojau, kad padarysiu mane laimingą.

Neturėjau barmenės patirties prieš dirbdama viename iš dabartinių darbų. Mažiau nei per kelis mėnesius man pavyko susigrąžinti savo psichinę sveikatą ir kasdien padaryti tai, kas man buvo aistringa. Barmeno darbas tikriausiai yra geriausias dalykas, kuris man nutiko, nes kasdien galiu būti kūrybinga ir sutikti tiek daug naujų žmonių. Taip pat skyriau laiko kreiptis dėl sertifikavimo kursų, kad pagerinčiau savo žinias apie dvasinį pasaulį.

Kur dabar lankai barą? Kuo jis išskirtinis?

Šiuo metu dirbu dviejuose baruose, pirmasis – Woodburn Brewing. Woodburn yra viename iš mažų Sinsinačio rajonų ir suteikia vietovei šiuolaikišką, bet kaimišką atmosferą. Kokteiliuose patiekiame savo stipriuosius gėrimus, todėl tai yra unikali. Patobulinome kokteilių patirtį, kurią pamatytumėte įprastoje alaus darykloje, sukurdami mūsų kokteilių atmosferą dėl naudojamų stiklinių indų arba pasirinktų keistų ingredientų.

Kiekvieną pirmadienį rengiu slaptą kokteilių vakarą, kuriame kiekvieną savaitę gaminamas naujas kokteilis, naudojant mūsų spiritą, kuris įneša į barą paslapties. Antrasis baras, kuriame dirbu, vadinasi „La Ofrenda“. Šiame bare yra didžiausias tekilos ir mezkalio pasirinkimas Ohajo valstijoje, todėl mes didžiuojamės galėdami sukurti patirtį vos įžengus pro duris. „La Ofrenda“ rūpinasi ispanų kultūros paveldu ir skiria didelį dėmesį detalėms, ką mes patiekiame bare. Gabename soda ir alų iš Meksikos, kad tikrai sukurtume vietos atmosferą ir autentiškumą. Esame miesto centre, turgaus rajone, todėl matome daug naujų veidų ir sugrįžtančių svečių.

Nors esame šiek tiek nukrypę nuo praminto kelio, kiekvieną savaitę gyvai atliekamą muziką ir didžėjus galite išgirsti visoje gatvėje. Sienos dekoruotos ryškiu vietinio menininko menu ir projekcijomis. Kokteilių programa nuostabi! Mes patiekiame keletą skirtingų rūšių margaritų, taip pat klasikinius kokteilius su mezcal ir tekila. Mes taip pat patiekiame meksikietiškus gatvės tacos su mėsa, pagaminta iš mūsų kepsnių restorano, kuris yra ne per toli nuo mūsų baro.

Kas padarė didžiausią įtaką jūsų, kaip barmeno, tobulėjimui?

Įtakingiausias žmogus mano karjeroje yra mano mentorius Giacomo; jis kažką manyje pamatė, kai atėjau į interviu būti „Woodburn Brewing“ barmenu. Jis mane stipriai pastūmėjo būti geriausiu, koks tik galiu būti kaip barmenas ir baro vadovas. Jis davė daug naudingų patarimų, kuriuos naudoju kasdieniame gyvenime, ir padėjo man augti kaip barmenui ir asmenybei. Išmokau kurti visus klasikinius kokteilius, taip pat kaip kurti naujas klasikinių kokteilių versijas. Jis išmokė mane mokslo, kaip gerinti kokteilius, ir kaip sukurti neįprastus skonio profilius, kurie veikia kartu.

Giacomo suteikė man įžvalgų apie daugybę dalykų barmenų bendruomenėje platesniu mastu, pvz., Portlando kokteilių savaitę, stovyklos „runamok“, „Tales of the Cocktail“ ir kt. Jei jis man nepasakotų apie šiuos dalykus, niekada nebūčiau žinojęs, kad jie egzistavo. Jis liepė man pateikti prašymą eiti į stovyklą, o aš buvau pakviestas eiti ir pabūti su barmenais iš viso pasaulio, kad galėčiau užmegzti ryšius ir pasikalbėti apie kokteilius ir stipriuosius gėrimus. Esu labai laiminga ir dėkinga, kad jis pasinaudojo galimybe mane išmokyti visko, ko išmoko per daugelį metų, ir padėjo man tapti geriausiu, koks tik galiu būti kaip barmenas ir kaip žmogus.

Ar turite patarimų pradedantiesiems / namuose dirbantiems barmenams?

Mano geriausias patarimas – toliau daryti tai, kas tau patinka. Man prireikė kelerių metų, kol supratau, kad darau ne tai, ką mėgstu. Manau, kad kiekvienas turėtų turėti kūrybinę išeitį, o kai kuriems žmonėms kokteilių kūrimas yra tai, kas palaiko psichikos sultis. Manau, kad išmokti, ką skoniai veikia ir kas neveikia kartu, yra smagumo dalis, ir gerai, jei to nepasieksite iš pirmo karto; tai reiškia, kad galite bandyti dar kartą, kol būsite patenkinti.

Koks jūsų mėgstamiausias ingredientas šiuo metu ir kodėl?

Šiuo metu sakyčiau, kad krūmai yra vienas mėgstamiausių mano ingredientų. Bendradarbiaudamas su vietiniu ūkininkų turgumi sukūriau kelių rūšių krūmus. Smagu sukurti kažką, kas gali būti panaudota nenaudojamame kokteilyje, taip pat tai, kas yra dvasios į priekį. Yra begalės galimybių, kai kalbama apie krūmų gamybą, tačiau jos yra unikalios, kai kalbama apie kokteilius.

Kaip sekasi kurti kokteilį? Ar yra konkretus procesas ar tiesiog įkvėpimo akimirka?

Kurdama naują kokteilį galvoju, kokie skoniai ir ingredientai derėtų geriausiai. Kai tai išsiaiškinsiu, tada išsirinksiu dvasią, kuri, manau, geriausiai tiks su tais skonių deriniais. Daug laiko įkvėpimo semiuosi iš dalykų, kuriuos matau parduotuvėje ar turguje. Tada pradedu nuo vieno kokteilio gaminimo ir, jei reikia, pakeičiau išmatavimus. Tai ne visada veikia pirmą kartą, bet visada yra laiko po bandymų ir klaidų gauti puikų kokteilį.

Ar turite specialią techniką, kurią naudojate, ar patarimų, kaip gaminti konkretų gėrimą?

Vienas dalykas, kuris man yra svarbus, yra alergija ingredientams. Aš turiu keletą alergijų daiktams ir žinau, kad kiti taip pat. Aš stengiuosi pakeisti tokius dalykus kaip aquafaba puta ant kiaušinių baltymų kokteilio. Kokteiliai vis tiek gali būti skanūs ir nenaudojant „įprastų“ ingredientų, kuriuos paprastai pamatytumėte klasikiniame kokteilyje.

Kur, jūsų nuomone, krypsta kokteilių kultūra?

Manau, kad šiuo metu pramonėje yra daug jaunesnių barmenų, keliančių didžiules bangas. Žmonės kuria būdus, kaip spausti sultis mažiau atliekų, o tai, mano nuomone, yra nuostabu, nes mes gaminame daug atliekų, kai reikia ruošti barą, kad pagamintume tobulą kokteilį. Daugelis barmenų kalba apie priekabiavimą šioje pramonėje, nesvarbu, ar tai vyksta tarp bendradarbių, ar su svečiais, kurie ateina į barą. Didiname supratimą apie psichinę sveikatą ir rūpinamės savimi, ypač po pandemijos, o tai taip pat labai svarbu. Tai tik dalis dalykų, kuriuos darome siekdami toliau žymėti pramonę ir toliau būti geresni.



Source link

  • Susiję įrašai

    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    Naujai atidarytas požeminis kokteilių ir gyvos muzikos holas „Tell Your Friends“ Šiaurės Skotsdeilyje siekia pakelti prabangią miesto naktinio gyvenimo sceną Getsbio eros atmosfera su sodriomis kaštoninio aksomo užuolaidomis, veidrodinėmis sienomis…

    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    Kaip retas deimantas ar brangakmenis puošia karališkosios karūnos viršūnę, taip Saratoga Springso miestas yra virš Hadsono slėnio viršūnės, maždaug trisdešimt šešias mylias į šiaurę nuo Niujorko sostinės Olbanio. Jau daugiau…

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Galbūt praleidote

    Naminės keptos cukraus spurgos

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 1 views
    Naminės keptos cukraus spurgos

    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 2 views
    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    Įkelti Hashbrowns –

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 2 views
    Įkelti Hashbrowns –

    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 4 views
    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai