Sukurtas iš tikrų augalų, NOLET’S Silver Gin buvo sukurtas naujos kartos džino mėgėjams.
Jame yra unikalus augalų derinys, kuris niekada nebuvo naudojamas džine. Gėlių ir vaisių džinas išpilstomas į butelius esant 47,6 % alk./t. (95.2 įrodymas) ir puikiai tinka vasariniams kokteiliams maišyti.
Dėl šio archetipinio džino ir sulčių istorijos galima ginčytis, tačiau Tom Collins yra (ir bus amžinai) klasikinis mylimas derinys nuo 1800 m. Jis yra toks pat sudėtingas, kaip ir paprastas, kai įmirkytas NOLET’S Silver Gin.
Tomas Collinsas
Ingridientai
- 1 1/2 uncijos. NOLET’S Silver Gin
- 1 oz. Šviežios citrinos sultys
- 1/2 uncijos. Paprastas sirupas (arba pagal skonį)
- 2–3 uncijos. Soda klubas
- Citrinos griežinėlis ir (arba) vyšnia (garnyrui)
Paruošimas
- Virkite kokteilį ant ledo „Collins“ taurėje (arba „highball“) aukščiau nurodyta tvarka.
- Ant viršaus užpilkite sodos ir papuoškite citrina, apelsinu ir (arba) vyšnia.
Gražūs NOLET’S Silver botaniniai elementai yra papildyti žolelėmis ir citrusiniais vaisiais šiame gaiviname variante.
Botaninis džinas + tonikas
Ingridientai
- 1 1/2 uncijos. NOLET’S Silver Gin
- 1/4 uncijos. Šviežios citrinos arba laimo sultys
- 1/4 uncijos. Paprastas sirupas
- 2 Šviežios levandos, rozmarinai, mėtų, rožių žiedlapiai, peletrūnai, kadagiai, pipirų žirneliai, citrusiniai vaisiai ar bet kuri kita žolė, vaisius ar gėlė
- 4 uncijos. Tonizuojantis vanduo
Paruošimas
- Į kokteilių plaktuvą su ledu sudėkite visus ingredientus, išskyrus tonizuojantį vandenį.
- Gerai suplakite ir nukoškite į copa baliono stiklinę ant šviežio ledo.
- Užpilkite toniku vandeniu.
- Papuoškite šviežiais augalais.
Jis ne veltui vadinamas Bitės keliais. Šis klasikinis yra skanus medumi pasaldintas rūgštus kokteilis, kuris sukuria nemažą šurmulį, kai gaminamas naudojant NOLET’S Silver vaisių ir gėlių priekinį botaninį džiną.
Bitės keliai
Ingridientai
- 1 1/2 uncijos. NOLET’S Silver Gin
- 3/4 uncijos. Šviežios citrinos sultys
- 1/2 uncijos. Medaus sirupas (2:1 medaus ir vandens santykis)
- 2 brūkšniai trauktinės (neprivaloma)
- Nedidelis žiupsnelis imbiero druskos (nebūtina)
Paruošimas
- Kokteilių plaktuvėje sumaišykite šviežias citrinos sultis ir medaus sirupą.
- Įpilkite 2 brūkšnius trauktinės ir žiupsnelį imbiero druskos (nebūtina) kartu su NOLET’S Silver Gin.
- Suplakite su įtrūkusiu ledu ir perkoškite į atšaldytą kupė.
- Papuoškite citrinos žievele.
papildomi užrašai
*Adaptuota pagal Jake’o Bliveno „Buzz on the Southside“ receptą.
Tiesiog stulbinantis, gaivus botaninis agurkų sumušimas su NOLET’S Silver. Vaisiai į priekį ir putojantis su gėlių atspalviu subalansuota su žoliniais agurkais ir mėtomis, huzzah!
Agurkų sumušimas
Ingridientai
- 1 1/4 uncijos. NOLET’S Silver Gin
- 3/4 uncijos. Paprastas sirupas
- 1 oz. Citrinos sulčių
- Sodos vanduo (į viršų)
- Agurkų griežinėliai
- Mėtų lapai
Paruošimas
- Sumaišykite agurkus ir mėtas su paprastu sirupu ir citrinos sultimis maišymo skardoje.
- Įpilkite NOLET’S Silver, ledo ir gerai suplakite.
- Nukoškite į ledu užpildytą „highball“ taurę.
- Ant viršaus užpilkite soda, papuoškite mėtos šakele ir agurko juostele.
Šis ikoninis itališkas aperityvas yra paprastas ir lengvai įsimenamas, kad būtų puikūs gyvenimo įgūdžiai. Kartus, saldus ir botaniškas derinys simfonijoje, primenančioje la dolce vita esmę.
Klasikinis Negroni
Ingridientai
- 1 oz. NOLET’S Silver Gin
- 1 oz. Campari
- 1 oz. Saldus vermutas
Paruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į maišymo stiklinę su ledu, maišykite, kol stiklo išorė atvės.
- Nukoškite į kupė arba ant ledo akmenų stiklinėje.
- Papuoškite citrusiniu ratuku arba žievele.
Maloniai gaivus NOLET’S Watermelon Sour yra puikus ir paprastas kokteilis, kuriuo galėsite mėgautis visą vasarą. Geriausiai pagaminti su šviežiu arbūzu, aitraus ir saldaus derinys su prabangiais botaniniais NOLET’S Silver puikiai tinka.
Rūgštus arbūzas
Ingridientai
- 2 uncijos. NOLET’S Silver Gin
- 1 oz. Arbūzų sultys
- ½ uncijos. Šviežiai spaustos laimo sultys
- ½ uncijos. Medaus sirupas (1:1 medus ir vanduo)
- Žiupsnelis druskos
- Arbūzo griežinėlis papuošimui
Paruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į plaktuvą su ledu ir plakite 30-60 sekundžių, kol skarda sušals.
- Du kartus perkoškite į kupė stiklinę ir papuoškite arbūzo griežinėliu.