3 klasikiniai kokteiliai iš Sipsmith London Dry Gin


„Sipsmith“ pradžia pažymėjo šiuolaikinio džino atsiradimo iškilimą, ir tai nėra atsitiktinumas.

Dar 2007-aisiais vaikystės draugai Samas Galsworthy ir Fairfax Hall kartu su Jaredu Brownu užsimojo sukurti geriausią pasaulyje London Dry Gin. Trys muškietininkai turėjo tą pačią viziją: sukurti bekompromisį London Dry Gin, kaip jis buvo gaminamas ir kaip jis turėtų būti pagamintas. Šiandien džino scena klesti, ir mes turime tris klasikinius kokteilių receptus iš Sipsmith, kuriais galime pasidalinti su jumis!

Patikrinkite juos žemiau.









Sipsmith Martini




Ingridientai


  • 3 dalys Sipsmith London Dry Gin
  • 1 dalis sauso vermuto
  • 2 brūkšniai apelsinų trauktinės (nebūtina)



Paruošimas

  1. Maišykite, kol labai atvės, tada supilkite į atšaldytą Nick & Nora arba kupė stiklinę.










Sipsmitas Negronis




Ingridientai


  • 1 dalis Sipsmith London Dry Gin
  • 1 dalis itališkų trauktinių
  • 1 dalis saldaus vermuto



Paruošimas

  1. Išmaišykite, kol atvės ir perkoškite ant ledo akmenų stiklinėje.
  2. Papuoškite didele apelsino žievele arba pakeiskite citrinos žievele!










Sipsmith Strawberry Spritz




Ingridientai


  • 1 dalis putojančio vyno
  • 2 dalys gazuoto vandens
  • 2 dalys Sipsmith Strawberry Smash
  • 1 valgomasis šaukštas braškių uogienės (arba ½ dalies braškių sirupo)
  • 2 citrinos skiltelės



Paruošimas

  1. Pirmus tris ingredientus sudėkite į plaktuvus su ledu, gerai suplakite, supilkite į didelę vyno taurę, pripildykite ledo.
  2. Užpilkite putojančiu vynu ir putojančiu vandeniu, vieną ar du kartus maišykite ilgu šaukštu, kad susimaišytų.
  3. Papuoškite šviežių braškių griežinėliais ir citrinos skiltelėmis.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Švenčiam birželio 1-ąją! Paveldo šventimas per svetingumą: stipresnių bendruomenių kūrimas kokteilių pramonėje

Penktadienio dalykai #534 – Brown Eyed Baker