Švenčiam birželio 1-ąją! Paveldo šventimas per svetingumą: stipresnių bendruomenių kūrimas kokteilių pramonėje


Autorius Keyatta Mincey-Parker
@asipofrojaus sodas

Svetingumo pramonė yra turtinga istorija, tradicijomis ir naujovėmis, todėl ji atlieka lemiamą vaidmenį mezgant socialinę bendruomenių struktūrą visame pasaulyje. Tai apima ne tik kulinariją ir paslaugas, bet ir gėrimus. Tikrai gražu matyti, kaip pagaliau atpažįstama vis daugiau kokteilių, kurie čia buvo visada. Kokteilių pramonė išsiskiria kaip paveldo, istorijos, istorijų pasakojimo, kūrybiškumo ir ryšio švyturys. Bet kaip dėl veidų ir balsų už viso to, ši žmonių bendruomenė, kuri kiekvieną dieną atsibunda ir pasirenka tai daryti, ta pati bendruomenė, kuri tikrai kentėjo per COVID-19, bet kadangi esame stiprūs, galėjome pasilenkti ir pasisukti. , bet tikrai nelūžta.

Man atsakymas slypi unikaliame istorijos, aistros ir žmonių, apibūdinančių šią industriją, derinyje. Man patinka ši pramonė. Man patiko, kai kiti atsuko nugarą ir net kai manęs nemylėjo. Tai tarsi šeima, bet pasirinkti šeimą, o ne tą, kurioje gimei. Ši pasirinkta šeima turi galią pakylėti, įkvėpti ir transformuoti bendruomenes, dėdama visas pastangas ją sustiprinti.

Kai pagalvoji apie žodį „paveldas“ kokteilių pramonėje, tai ne tik apie senų receptų ar tradicinių metodų išsaugojimą. Tai yra apie kiekvieno gėrimo istorijų, kultūrų ir žmonių pagerbimą. Šie pasakojimai skatina priklausomybės ir pasididžiavimo jausmą, pasauliniu lygmeniu suvienija žmones iš įvairių sluoksnių. Pavyzdžiui, norint švęsti romo paveldą, reikia pripažinti sudėtingą Karibų jūros ir jos žmonių istoriją, jų kovas ir triumfus. Panašiai, tyrinėdami viskio šaknis, galime peržvelgti turtingus Airijos ir Škotijos kraštovaizdžius ir susipažinti su jų kultūrine raida.

Mane labiausiai įkvepia tai, kaip šias istorijas galima panaudoti kuriant stipresnes, įtraukesnes bendruomenes. Švęsdami paveldą kuriame erdves, kuriose žmonės jaučiasi matomi, girdimi ir vertinami, skatiname abipusę pagarbą ir supratimą. Šis kultūrinis įvertinimas gali būti galinga bendruomenės kūrimo, įsitraukimo ir solidarumo skatinimo priemonė.

Svetingumo pramonės bendruomenės palaikymas ir stiprinimas reikalauja tiek individualių, tiek kolektyvinių pastangų. Štai keletas veiksmų, kurių galima imtis:

1. Skatinkite įtraukties ir įvairovę: Svarbiausia yra sukurti įtraukią aplinką, kurioje kiekvienas jaustųsi laukiamas. Tai reiškia, kad reikia aktyviai stengtis sugriauti užtvaras ir užtikrinti tinkamą (ar nepavargai, matyti tuos pačius senus veidus, performuluoti tas pačias temas, aš žinau, kad esu) skirtingų balsų reprezentaciją. Pavyzdžiui, baruose ir restoranuose gali būti rengiami renginiai, kuriuose švenčiamas skirtingas kultūros paveldas, o marginalizuotoms bendruomenėms suteikiama platforma dalytis savo istorijomis ir tradicijomis (neleiskite baltiesiems pasakoti visų istoriją, jie gali kalbėti patys už save).

2. Remti vietos iniciatyvas: Investavimas į vietos iniciatyvas ir žmones, pvz., bendruomenės sodus ar edukacines programas, gali turėti didelį poveikį. Puikus to pavyzdys yra „A Sip of Paradise Garden“ Atlantoje, GA. Šis pelno nesiekiantis barmenų ir svetingumo bendruomenės sodas ne tik suteikia galimybę barmenams užsiauginti savo ingredientų, bet ir skatina bendruomeniškumo bei tvarumo jausmą. „Sip of Paradise Garden“ suteikia švietimo, finansinių, darbo ir sveikatingumo išteklių tiems svetingumo darbuotojams, kurie paprastai neturėtų prieigos. Tokių iniciatyvų palaikymas gali įkvėpti kitus imtis panašių veiksmų ir sukurti teigiamų pokyčių efektą.

3. Mentorystė ir švietimas: Kaip žmogus, kuris iš už baro tapo verslo savininku ir filantropu, supratau, kad dalijimasis žiniomis ir įgūdžiais mentorystės pagalba gali suteikti naujos kartos svetingumo specialistų, tai mano pareiga (Viešpats žino, kad senatvėje aš nenoriu būti įstrigęs gerti alų ir vyną, nes niekur negaliu gauti tinkamo kokteilio). Mokymų ir tobulėjimo galimybių siūlymas, ypač tiems, kurie yra nepakankamai atstovaujamų grupių, padeda kurti teisingesnę pramonę. Tai taip pat reiškia, kad reikia pripažinti ir švęsti pasiekimus tų, kurie reikšmingai prisidėjo prie pramonės paveldo.

4. Tvari praktika: Tvarios praktikos taikymas yra būtinas ilgalaikei mūsų bendruomenių ir planetos sveikatai. Tai apima atsakingą ingredientų tiekimą, atliekų mažinimą ir ekologiško bei vietinio verslo rėmimą. Teikdama pirmenybę tvarumui, kokteilių pramonė gali rodyti pavyzdį kitiems sektoriams ir įkvėpti platesnius bendruomenės veiksmus.

Nors mūsų pramonė padarė pažangą remdama ir įkvėpdama bendruomenes, svarbu pripažinti jos praeities trūkumus, turime daug nuveikti. Istoriškai pramonė ne visada buvo įtrauki arba teisinga, dažnai nustumdama į šalį tam tikras grupes ir įamžindama žalingus stereotipus. Šių nesėkmių pripažinimas yra pirmasis žingsnis prasmingų pokyčių link.

Judant į priekį, pramonė turi įsipareigoti nuolat tobulėti ir būti atskaitinga. Tai reiškia ne tik dabartinių skirtumų šalinimą, bet ir aktyvų darbą siekiant užkirsti kelią būsimiems skirtumams. Sukūrus skaidrumo ir įtraukumo kultūrą, gėrimų pramonė iš tiesų gali tapti gėrio jėga. Galų gale, mes visi esame reikalingi vienas kitam, ir niekas negali išgyventi vienas.

Svetingumo pramonė turi sutelkti dėmesį į ryšį ir bendruomenę, mes turime unikalią galimybę ir gebėjimą paskatinti socialinius pokyčius. Švęsdami paveldą, skatindami įtraukties ir remdami vietines iniciatyvas, tokias kaip „Sip of Paradise Garden“, galime sukurti stipresnes, atsparesnes bendruomenes. Įkvėpimas tobulėti ir stiprinti mūsų bendruomenę svetingumo pramonėje kyla iš gilios meilės šiai pasirinktai šeimai ir įsipareigojimo padaryti ją geresnę visiems.

Naršydami 2024 m., prisiminkime, kad kiekvienas veiksmas, kad ir koks mažas būtų, prisideda prie didesnio teigiamų pokyčių judėjimo. Dirbdami kartu galime užtikrinti, kad gėrimų pramonė ir toliau remtų, stiprintų ir įkvėptų bendruomenes ateinančioms kartoms. Kol vėl gersime, sveikinu!

Popietė sode

2 uncijos Amaro Georgiano

3 uncijos Prosecco

2 uncijos Montaine sausmedžių putojančio vandens

Įstatykite aukštakulnį arba mėgstamą vyno taurę. Užpildykite stiklinę ledu iki viršaus, įpilkite amaro, prosecco ir tada gazuoto vandens. Švelniai išmaišykite ir papuoškite dehidratuotomis citrusinėmis arba šviežiomis žolelėmis. Sveikinu!





Source link

  • Susiję įrašai

    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    Naujai atidarytas požeminis kokteilių ir gyvos muzikos holas „Tell Your Friends“ Šiaurės Skotsdeilyje siekia pakelti prabangią miesto naktinio gyvenimo sceną Getsbio eros atmosfera su sodriomis kaštoninio aksomo užuolaidomis, veidrodinėmis sienomis…

    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    Kaip retas deimantas ar brangakmenis puošia karališkosios karūnos viršūnę, taip Saratoga Springso miestas yra virš Hadsono slėnio viršūnės, maždaug trisdešimt šešias mylias į šiaurę nuo Niujorko sostinės Olbanio. Jau daugiau…

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Galbūt praleidote

    Naminės keptos cukraus spurgos

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 1 views
    Naminės keptos cukraus spurgos

    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 2 views
    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    Įkelti Hashbrowns –

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 2 views
    Įkelti Hashbrowns –

    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 4 views
    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai