5 patarimai, kaip sėkmingai dirbti barmenu su miksologu Tony Arnone


Kokteilių meistriškumo ekspertas, turintis daug viskio žinių, Tony Arnone turi daugiau nei dešimtmetį barmeno patirties.

Arnone dirba Las Vegaso „The Cosmopolitan“ „The Barbershop Cuts & Cocktails“ vyriausiuoju miksologu. Jis veda viskio degustacijas ir kuria viskio pagrindu pagamintus kokteilius populiariajam speakeasy. Pradėjęs nuo nuojautos barmeno, Arnone keliavo po pasaulį ir sukūrė beveik 50 skirtingų kokteilių meniu tokiose šalyse kaip Tailandas, Kinija ir Filipinai.

Arnone kelionė gėrimų pramonėje prasidėjo daugiau nei prieš dešimt metų tinklo restorane Misūryje. Ironiška, bet į barmeno darbą jis pateko atsitiktinai, kai paauglystėje ėmėsi indų plovėjo darbo. Tapęs barmenu, jis atrado aistrą šiam amatui.

„Tuo metu net neįsivaizdavau, kaip įsimylėsiu šią industriją. Ši meilė paskatino mane pradėti dalyvauti nuojautos ir miksologijos konkursuose visame pasaulyje, suteikdama man pripažinimą tarp svetingumo grupių ir akredituotų mixologų. Galų gale jis mane pateko į Las Vegasą, kur mane galite pamatyti už baro „The Barbershop Cuts and Cocktails by Clique Hospitality“.

Arnonei labiausiai naudingas barmeno darbo aspektas yra žmonės. Bėgant metams jis užmezgė ryšius su įvairių sluoksnių asmenimis ir grupėmis, o tai leido jam tobulėti asmeniškai ir gerinti kitų gyvenimą. Jis tiki, kad būtina sukurti nepamirštamą patirtį klientams. Naujiesiems barmenams jis pataria uoliai dirbti ir pasinerti į kiekvieną amato ir verslo aspektą, kad pelnytų pagarbą ir sėkmę.

Arnone pabrėžia bendravimo su klientais svarbą kaip esminį barmenų įgūdį. Jis mano, kad barmenai turėtų priversti klientus jaustis malonaus laiko už baro dalimi. Norintiems užsiimti barmene kaip visą gyvenimą trunkančia karjera, Arnone siūlo penkis labai konkrečius patarimus: „Sekite savo aistrą, pelnas ateis; jaustis nepatogiai; investuoti į patogius, nesunaikinamus batus; miegas skirtas ne tik seniems žmonėms; ir išlaikyti komandinį mąstymą, nes baras nėra vieno žmogaus operacija.

Dėl charizmatiškos asmenybės ir barmeno patirties jis buvo rodomas televizijos laidose, tačiau Arnone nelaiko šių pasirodymų didžiausiais pagyrimais.

„Mano didžiausias pasiekimas yra girdėti, kaip mano svečiai man sako: „Tai buvo geriausia patirtis, kurią kada nors turėjome“ ir „Tai mūsų nauja mėgstamiausia vieta, į kurią atvyksime“. Tokiomis akimirkomis aš myliu šią profesiją.



Source link

  • Susiję įrašai

    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    Naujai atidarytas požeminis kokteilių ir gyvos muzikos holas „Tell Your Friends“ Šiaurės Skotsdeilyje siekia pakelti prabangią miesto naktinio gyvenimo sceną Getsbio eros atmosfera su sodriomis kaštoninio aksomo užuolaidomis, veidrodinėmis sienomis…

    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    Kaip retas deimantas ar brangakmenis puošia karališkosios karūnos viršūnę, taip Saratoga Springso miestas yra virš Hadsono slėnio viršūnės, maždaug trisdešimt šešias mylias į šiaurę nuo Niujorko sostinės Olbanio. Jau daugiau…

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Galbūt praleidote

    Naminės keptos cukraus spurgos

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 1 views
    Naminės keptos cukraus spurgos

    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    • By admin
    • 12 rugsėjo, 2024
    • 1 views
    Apsilankymas papasakoti savo draugams Šiaurės Skotsdeilyje, Arizonoje

    Įkelti Hashbrowns –

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 2 views
    Įkelti Hashbrowns –

    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    • By admin
    • 11 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu

    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 4 views
    Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai

    • By admin
    • 10 rugsėjo, 2024
    • 3 views
    GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai