Skonio pašaras: prieskoninis rudasis cukrus

Šiltas, skoningas ir nenugalimai paguodžiantis rudos spalvos cukrus užfiksuoja kritimo esmę net nemėgindamas. Sumaišykite šiek tiek prieskonio ir staiga viskas gerai.

Ir ne tik mes taip galvojame. Remiantis „Datessity“ duomenimis, 82% vartotojų sako, kad jie myli ar mėgsta „Brown Sugar“, o jo populiarumas nuolat laipioja dėl sezoninių kavos favoritų ir nostalgiškų, desertų įkvėptų gurkšnių.

Skonio pašaras: Rudas cukrus

Už baro Monino prieskoninis rudojo cukraus sirupas yra natūralus pasirinkimas kuriant rudenį ir žiemą draugiškus kokteilius. Turtingas, melasos pabučiuotas rudos spalvos cukrus yra sluoksniuotas kepimo prieskonių natomis, sukuriant universalų sirupą, kuris jaukiuose lattes jaučiasi vienodai namuose, kaip ir padidėjusiose kokteiliuose. Suporuokite jį su burbonu ar romu, kad paryškintumėte šilumą, arba supurtykite į degalų ar džino pagrindu pagamintus kokteilius, kad padidintumėte netikėtą gylį. Už kokteilio taurės operatoriai gali jį panaudoti šaltame alaus darykloje, sezoniniuose drebėjimuose ar net kaip lašą juokelių ir kulinarinių kūrinių.

Moninas palengvina tiek barmenus, tiek baristus naujoves. Jų prieskoninis rudojo cukraus sirupas suteikia nuoseklumą, natūralų skonį ir indulgencijos prisilietimą, kuris bet kurį meniu elementą paverčia sezonine žvaigžde.

Ar žinojai?

Rudasis cukrus gauna savo parašo skonį ir spalvą iš melasos, o tai ne tik padidina gylį ir drėgmę, bet ir suteikia natūraliai prieskonį, į karamelę panašų profilį. Istoriškai tai buvo laikoma prabangiu ingredientu, skirtu specialiems desertams ir šventinėms progoms. Šiandien tai yra mėgstamiausias vartotojas. Duomenų apie datsišką ataskaitą, kad per pastaruosius ketverius metus „Brown Cukrus“ išaugo daugiau nei 20%, pabrėždamas didėjantį jo populiarumą tiek maiste, tiek gėrimuose.









Airių prieskoninė kava




Ingredientai


  • 1 1/2 uncijos. Airijos viskis
  • 3/4 uncijos. Moninas prieskoninis rudojo cukraus sirupas
  • 6 uncijos. Švieži kavinė
  • 3 uncijos. Sunkus plakimo kremas, į viršų
  • Stikliniai indai: 12 uncijų. Vyno taurė



Paruošimas

  1. Užpildykite patiekimo stiklinę, pilną karšto vandens, kad būtų šiltas stiklas.
  2. Išmeskite karštą vandenį ir supilkite ingredientus į stiklinę, kad nurodytumėte.
  3. Maišykite švelniai, kad sumaišytumėte.
  4. Įpilkite garnyro ir patiekite.










Prieskoniai ir audringi




Ingredientai


  • 1/2 uncijos. Lime sultys
  • 1 1/2 uncijos. Tamsus romo
  • 1/2 uncijos. Moninas prieskoninis rudojo cukraus sirupas
  • 3 uncijos. Imbiero alus
  • Stiklas: 12 uncijų. Tumbleris / Higball Glass



Paruošimas

  1. Užpildykite patiekiamą taurę, pilną ledo.
  2. Įtraukite ingredientus į patiekimo stiklą, kad būtų nurodytos tvarkos.
  3. Supilkite mišinį į maišymo skardą ir atgal į stiklinę, kad susimaišytumėte.
  4. Įpilkite garnyro ir patiekite.



Sveiki atvykę į skonio sklaidą, jūsų kolonėlę, kurioje rasite naujausio „Buzz“ alkoholinių gėrimų, kokteilių pasaulyje ir visų dalykų, kuriuos supakavo skonis. Nesvarbu, ar tai atskleidžia drąsias naujas tendencijas, dėmesio centre, išskirtinių ingredientų, ar pasinerkite į ekspertų patarimus, mes esame čia, kad jūsų gomurys būtų įkvėptas ir jūsų kūrybiškumas. Panagrinėkime, kas šį mėnesį dreba, maišant ir maišant pramonėje!

Nuoroda į informacijos šaltinį

Daugiau iš autoriaus

22 lengvi rudens receptai užimtoms naktims

„Tales of the Coktail Foundation“ skelbia 2025 m. „Spirited Awards®“ keturių geriausių finalininkų, Helen David Lifetime Achievement apdovanojimų, „Tales Visionary“ apdovanojimų, nesenstančių apdovanojimų ir parduodamų bilietų