Kinų jautiena ir kiaušiniai – gyvenimo wokai


Kinijos jautiena ir kiaušiniai yra skanus patiekalas ir puikus kompanionas, skirtas nuimti dubenį ryžių! Patiekite jį su daržovių keptuve ir galbūt dar vienu patiekalu (daug ką pasirinkti čia), o jūs turite kinišką patiekalą, kuris ištempė 6–8 uncijas jautienos ir šešis kiaušinius, kad patiektų 3–4 žmones, vis dar mėgaudamiesi prabangiomis, nepaprastai skaniu vakariene.

Kai Billas ir aš buvome jaunesni, o mergaitės buvo mažos, mes dažnai pirkdavome vieną didelį mėsos gabalą-kepsnį, kiaulienos petį ir kt.-beveik visada parduodami, o paskui padaliname į mažesnius gabalėlius maišant. Kai kurie per savaitę būtų naudojami, o kai kurie eidavo tiesiai į šaldiklį.

Nors šiomis dienomis aš galbūt nelaukiu dvigubos kupono dienos, kai tik laukiame, vis tiek tai praktikuojame iki šiol. Tai puikus būdas nutraukti daugiau ridos iš savo maisto prekių sąskaitos ir valgyti mažiau mėsos. Bet pažadu jums, jūs nesijaučiate, kad ką nors atimsi!

Švelni jautiena, šilkiniai kiaušiniai

Galite jau būti susipažinę su mūsų jautienos ir kiaušinių kepimo ryžių dubenėlio receptu, kuris yra dar vienas iš mūsų ypač skanių ir lengvai maišomų bulvyčių! Tai švelnesnis receptas – toks, kurį jūs sugerote į didelę garuose pagamintų ryžių lėkštę. Kiaušiniai pridedami tiesiai prie padažo (nes galite pridėti sumuštą kiaušinį prie Billo kiaušinių lašo sriubos), ir jis sukuria tekstūrą, panašią į krevetes su omarų padažu.

Tačiau šis jautienos ir kiaušinių patiekalas labiau panašus į klasikines kantono krevetes ir kiaušinius, kuriuos mes mėgstame pūkuotai tekstūrai ir švelnioms, ką tik paruoštoms krevetėms.

Tai ta pati idėja su šia keptuve, o kelios šio recepto metodai palaiko tiek kiaušinius, tiek jautieną:

  1. Kiaušiniai: pridedant kukurūzų krakmolo srutos į sumuštus kiaušinius, kinų techniką, padeda jiems gaminti šilkinę tekstūrą.
  2. Jautiena: jautieną supjaustykite nuo grūdų (šiek tiek lengviau, jei jautiena vis dar iš dalies sušaldo). Billas daro puikų darbą parodydamas, kaip čia supjaustyti jautieną. Sarah tai taip pat demonstruoja žemiau esančiame vaizdo įraše. Velvavimas taip pat yra pagrindinis! Jautienos marinavimas vandeniu, kukurūzų krakmolu ir aliejumi sukuria apsauginę dangą aplink jautieną, kuri sulaiko sultingi karštu Wok. Šiek tiek kepimo sodos sumenkina, o austrių padažo ir sezamo aliejaus prisilietimas suteikia jam skonio. Sužinokite daugiau mūsų „YouTube“ vaizdo įraše apie aksominę jautieną!

Jūs tikrai gaunate sprogimą už savo „Buck“ su šia vienkartine nuostaba. Tai tiesiogine prasme virta per kelias minutes. Nors tai gali atrodyti paprasta, palyginti su „Flasher“ kinų patiekalais, kurie jums gali patikti, tačiau tai labai gerai. Jūs turite tai išbandyti.

Kai kuriems korėjiečių kinų susiliejimui …

Mūsų „YouTube“ vaizdo įraše pamatysite, kad mums patiko šis patiekalas su Kimchi, kai tik padarytos visos nuotraukos. Kaitlin perka Kimchi iš Korėjos šeimos, kuriai priklauso bodega jos kaimynystėje. Ji periodiškai parsineša namus man ir Saros, kurios yra priemiesčiuose! Čia nėra naminio kimchi – mes turime vairuoti 45 minutes.

Kimchi ir jautienos derinys yra garsus, todėl vietoj šoniniame daržovių maišant daržoves mėgavomės jautiena ir kiaušiniais su dubeniu ryžių ir didele krūva kimchi. Tai buvo taip gerai. Pabandykite, jei šaldytuve turite kimchi!

Pasiruošę gaminti? Žiūrėk pirmiausia!

https://www.youtube.com/watch?v=-3_7HK35BP0

Kai būsite pasirengę gaminti maistą, pirmiausia žiūrėkite mūsų „YouTube“ vaizdo įrašą ir įsitikinkite, kad žinote, ko reikia ieškoti! Jei jums patinka šis vaizdo įrašas, nepamirškite suteikti jam panašių ir užsiprenumeruoti daugiau!

Jautienos ir kiaušinių receptų instrukcijos

Vidutiniame dubenyje įpilkite supjaustytos jautienos kartu su marinato ingredientais: vandeniu, druska, kepimo soda, kukurūzų krakmolas, sezamo aliejus, neutralus aliejus ir austrių padažas. Gerai išmaišykite ir marinuokite 15–30 minučių.

Tuo tarpu kiaušinius plakite baltaisiais pipirais, druska, sezamo aliejumi ir vynu. Sumaišykite kukurūzų krakmolą su 2 šaukštais vandens, kol sumaišys. Pridėkite kukurūzų krakmolo srutą prie sumuštų kiaušinių kartu su šukute. Vėl plakite, kad viską įtrauktumėte kartu, ir jūs esate pasirengęs gaminti maistą.

mušami kiaušiniai su lazdelėmis

Uždėkite savo „Wok“ ar keptuvę ant vidutinės stiprios ugnies, kol ji pradės rūkyti. (Arba tik tol, kol bus karšta, jei naudojate nelipnę keptuvę.) Įpilkite aliejaus ir iš kiekvienos pusės virkite jautieną vienu sluoksniu 20 sekundžių.

Dar kartą plakite kiaušinius, tada tolygiai užpilkite ant jautienos ir sumažinkite ugnį iki vidutinės.

Savo mentele kelis kartus švelniai stumkite kiaušinius per woką.

Kai nematysite daugiau slogų kiaušinio, nedelsdami padėkite jį ir patiekite!

Kinų jautiena ir kiaušiniai

Kiniškos jautienos ir kiaušinių su švelniu šoniniu kepsniu ir šilkiniais kiaušiniais yra toks skanus, paprastas patiekalas, kuris gaminamas vienoje keptuvėje!

Kinų jautiena ir kiaušiniai

Tarnauja: 4

Ingredientai

Dėl jautienos ir marinato:

Likusiam patiekalui:

Instrukcijos

  • Vidutiniame dubenyje įpilkite supjaustytos jautienos kartu su marinato ingredientais: vandeniu, druska, kepimo soda, kukurūzų krakmolas, sezamo aliejus, neutralus aliejus ir austrių padažas. Gerai išmaišykite ir marinuokite 15–30 minučių.

  • Tuo tarpu kiaušinius plakite baltaisiais pipirais, druska, sezamo aliejumi ir vynu. Sumaišykite kukurūzų krakmolą su 2 šaukštais vandens, kol sumaišys. Pridėkite kukurūzų krakmolo srutą prie sumuštų kiaušinių kartu su šukute. Vėl plakite, kad viską įtrauktumėte kartu, ir jūs esate pasirengęs gaminti maistą.

  • Uždėkite savo „Wok“ ar keptuvę ant vidutinės stiprios ugnies, kol ji pradės rūkyti (arba tik kol bus karšta, jei naudojate nelipę keptuvę). Įpilkite aliejaus ir virkite jautieną vienu sluoksniu 20 sekundžių iš kiekvienos pusės.

  • Dar kartą plakite kiaušinius, tada tolygiai užpilkite ant jautienos ir sumažinkite ugnį iki vidutinės. Savo mentele kelis kartus švelniai stumkite kiaušinius per woką – nenorite, kad kiaušiniai būtų paruduoti. Kai nematote daugiau slogų kiaušinių, patiekalas yra gaminamas. Iškart padėkite ir patiekite!

Patarimai ir pastabos:

Daugiausia paruošimo laiko yra neaktyvus marinavimo laikas. Šis receptas trunka tik apie 5–10 minučių aktyvaus paruošimo.

Mitybos faktai

Kalorijos: 326Kcal (16%) Angliavandeniai: 2g (1%) Baltymas: 21g (42%) Riebumas: 26g (40%) Sočiųjų riebalų: 5g (25%) Polinesočiųjų riebalų: 6g Mononesočiųjų riebalų: 14g Trans riebalai: 0,1g Cholesterolis: 280mg (93%) Natris: 563mg (23%) Kalis: 294mg (8%) Pluoštas: 0,1g Cukrus: 0,3g Vitaminas A: 386Iu (8%) Vitaminas C: 1mg (1%) Kalcis: 52mg (5%) Geležis: 2mg (11%)





Source link

Daugiau iš autoriaus

Graikijos grybų padažas (grybų padažas)

Kinijos raudonasis cukrus (红糖) – gyvybės woks