Atšaldytos 100 barmenų amatininkų kokteiliai su Edmondo garbe


Atšaldytos 100 barmenų amatų, pritaikytų kokteiliams, išryškinanti Edmondo garbės burboną.

Bendradarbiaudamas su „Pronghorn“, atšaldytos 100 barmenų kuria originalius kokteilius, kurie ne tik demonstruoja savo individualų stilių, bet ir pabrėžia unikalias Edmondo garbės burbono savybes.

Muzika man visada buvo ne tik skambanti. Tai jausmas, ritmas, kuris juda per kiekvieną gyvenimo dalį. Nuo sielos kupinų baladių iki elektrifikuojančių ritmų, muzika pasakoja istorijas, sukelia emocijas ir sukuria ryšius. Tai įkvepia mano kūrybiškumą už baro, formuodamas tai, kaip aš ruošiau kokteilius su gyliu ir harmonija. Kaip ir puiki daina, gerai pagamintas gėrimas turėtų turėti pusiausvyrą, aistrą ir ilgalaikį įspūdį. Nesvarbu, ar tai yra už baro, ar tiesiog vibruojant klasikinį albumą, muzika visada yra tai, ką darau.

Kai sukūriau savo Edmondo pagyrimų įkvėptą kokteilį, aš žinojau, kad jam reikia vardo, kuriame nešiojo sielos, gylio ir nesenstančio meniškumo, kaip ir Edmondo pagyrimo palikimas ir „Didysis Marvinas Gaye“. Įkvėptas savo klasikinio albumo „Aš noriu tavęs“, šis kokteilis įkūnija sklandų sudėtingumą ir neginčijamą aistrą. Kaip ir jo muzika, ji skirta pasimėgauti … “









Aš noriu tavęs!


pateikė Dequstay s Johnson – @Mobilebaratl



Ingredientai


  • 1,5 uncijos. Edmondo garbės burbonas
  • ½ uncijos. Senas kartėlis
  • ½ uncijos. Tobulas tyrės tamarindas
  • ½ uncijos. Paprastas sirupas
  • ½ uncijos. Citrinų sultys
  • 1 kiaušinio baltas



Paruošimas

  1. Pridėkite visus savo ingredientus prie purtyklės skardos (sausas kokteilis) 8–10 kartų.
  2. Įpilkite ledo, kad užpildytumėte, gerai suplakuotumėte ir įjunkite į atšaldytą kupė.
  3. Papuoškite citrinos susukimu.


Suzanne pavadinta Sainte Suzanne, gimtojo miesto Edmondo Albio vardu; Sodininkystės specialistas, garsėjantis vanilinių orchidėjų rankų dulkinimo metodu, kuris sukėlė revoliuciją vanilės auginimą, išradimą.









Suzanne


Autorius Xavier Sosa – @viskis.sosa



Ingredientai


  • 2 uncijos. Edmondo garbės burbonas
  • ½ uncijos. Amerikos cocci
  • ¼ uncijos. Ancho Reyes Čilės likeris
  • 2 brūkšniai rabarbarai
  • 2 brūkšniai angostura kartodos



Paruošimas

  1. Įpilkite visų ingredientų į maišymo stiklą ir maišykite su ledu.
  2. Įmeskite į mažą kupė, išreikškite apelsino žievelę, papuoškite oranžiniu vingiu.


Edmondo garbei norėjau pasilenkti į vanilę, o koks geresnis būdas nei skanus persikų malonumas? Nors įkvėpimas prireikė iš jaukaus komforto deserto, šis kokteilis nėra pernelyg saldus. Norėjau pabrėžti jau ten esančią vanilę ir leisti burbonui spindėti kaip žvaigždė, ir aš myliu šviežius čiobrelius kaip pikantišką prisilietimą su vanile ir persike.









Tiesiog Peachy


Autorius Carol Donovan – @intoxicating_fun, facebook.com/carol.donovan1



Ingredientai


  • 2 uncijos. Edmondo garbės burbonas
  • ¼ uncijos. Šviežios citrinos sultys
  • ¾ uncijos. Vanilės-persiko tyrė*
  • Šviežių čiobrelių



Paruošimas

  1. Visus ingredientus sudėkite į maišymo stiklą.
  2. Įpilkite ledo ir gerai purtykite.
  3. Dvigubas kamienas virš vieno didelio ledo kubelio į savo mėgstamą senamadišką stiklą.
  4. Papuoškite valgomąja orchidėja ir šviežių čiobrelių šakelė.

*Vanilės-pamokslinė tyrė


Ingredientai


  • 1 šaukštas. Madagaskaro burbono vanilės ekstraktas
  • 1 puodelis vandens
  • ½ su turbokompresoriaus puodelis čiulpia
  • 1 ½ šviežių persikų, susmulkintų
  • Vienos citrinos žievelė
  • 1 šaukštelis. Druska

Paruošimas


  1. Įdėkite visus ingredientus į puodą ir užvirkite, tada sumažinkite šilumą.
  2. Troškinkite 10 minučių ir nuimkite nuo ugnies.
  3. Leisti atvėsti.
  4. Sumaišykite iki vientisos masės, tada ištieskite per sietą, kad pašalintumėte kietąsias medžiagas.
  5. Laikykite šaldytuve hermetiškame inde.


Norėjau leisti šiam išskirtiniam burbonui iš tikrųjų spindėti mano kokteilyje, nes jos nuostabi istorija užpildyta aistra ir naujovėmis. Dvasios vardo vardu Edmondas buvo vizionierius pradininkas, kuris, jauname amžiuje, svajojo pertvarkyti visą pramonę per savo sukurtą novatorišką techniką. Norėdami paryškinti savo vanilės natas, aš suporuojau ją su saldumo iš „Dark Demerara“ cukraus ir sustiprinau burbono medaus atspalvį su kraujo apelsinų purslais, kad būtų galima vytis. Kokteilis yra gražiai papuoštas apelsinų ratukais ir cukruotu imbiero mygtuku.

Aš dievinu, kaip vanilė užima svarbiausią šio kokteilio skonio profilį, švęsdamas Edmondo palikimą.









Šviečianti dvasia


Pateikė Greta Buccellato – @Gretabuccellato



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Edmondo garbės burbonas
  • ¾ uncijos. Kraujo oranžinis likeris
  • ½ uncijos. Demerara sirupas
  • 1 uncija. Citrinų sultys
  • 3 brūkšniai oranžiniai karbiai



Paruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus, suplakite ir dvigubą kamieną į „Collins“ stiklą.
  2. Papuoškite kraujo oranžine gėle su cukruotu imbiero mygtuku.


Šis kokteilis, įkvėptas mano laiko Bartending Sidnėjuje, kur buvo įprasta, kad kokteilių batonėliai patiektų burboną su visu šviežiai sultiniu močiutės Smith obuoliu, taip pat skonius, su kuriais susidurtumėte eidami į vietinį mugę ar karnavalą.









Carnie


Joel Cockerill – @Joelcockerill1



Ingredientai


  • 2 uncijos. Popcorn ir žemės riešutų užpilas, rudos spalvos sviesto riebalai nuplauta Edmondo garbės „Bourbon“*
  • ½ uncijos. Monino sūdytas karamelės sirupas
  • 1 uncija. Šviežios močiutės Smitho obuolių sultys
  • ½ uncijos. Citrina



Paruošimas

  1. Paspauskite močiuko „Smith“ obuolių sultis su šalto preso sulčiaspaudėmis ir sumaišykite 2: 1 su šviežiomis citrinų sultimis, kad būtų išvengta oksidacijos.
  2. Papuoškite „Bruled Apple Fan“ ir „Popcorn“

*Pūsti kukurūzai ir žemės riešutų užpilas


Ingredientai


  • 1 Edmondo garbės butelis
  • 4 uncijos. iš žemės riešutų
  • 1 puodelis popkorno

Paruošimas


  1. Pridėkite 1 buteliuką Edmondo garbės, taip pat 4 uncijos. žemės riešutų ir 1 puodelį popkorno prie konteinerio ir leiskite įplaukti 2 dienas.

*Rudos sviesto riebalai plaunama burbona


Ingredientai


  • 2 uncijos. Edmondo garbė
  • 4 uncijos. iš sviesto

Paruošimas


  1. Pridėkite 4 uncijos. sviesto į keptuvę ir virkite žemai, kol sviestas nustos burbuliuoti, o pieno kietos medžiagos karamelizuojasi.
  2. 2 oz. iš Edmondo garbės.
  3. Supilkite sviestą į indą, vieną kartą atvėsdami, suplakdami visas karamelizuotas kietas medžiagas.
  4. Į keptuvę įpilkite rezervuoto Edmondo garbės ir naudokite ją likusio sviesto ir kietųjų medžiagų surinkti.
  5. Įpilkite į mišinį.
  6. Maišykite ir užšaldykite.
  7. Kai sviestas sukietėja, perbraukite per smulkią tinklelį ir sukilo.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Pavasario kavos data

Švęsdami transseksualų matomumo dieną su Kimber Bering, Jay Reingold ir Chris Cabrera