Oro kepsnys saldžiųjų bulvių bulvytės


Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.

Mano Oro kepsnys saldžiųjų bulvių bulvytės yra traškūs išorėje, minkšti iš vidaus ir supakuoti su skoniu. Išmesta su alyvuogių aliejumi, lengvai pagardintu ir baigtas parmezano sūriu, jie yra greiti, lengvi ir be galo skanūs! Būtinai peržiūrėkite mano vaizdo įrašų vadovą ir patarimus žemiau, kad gautumėte geriausią būdą, kaip kiekvieną kartą gauti traškias bulvytes.

Traškios oro keptuvės saldžiųjų bulvių bulvyčių receptas

Ilgiausią laiką norėjau oro keptuvės, todėl buvau be galo sujaudintas, kad pagaliau ją gavau! Gilus kepimas yra nepatogus, atliekos per daug aliejaus, o valymas yra toks vargo. Bet su oro keptuve galiu mėgautis traškiais, auksiniais „keptais“ maistu su beveik jokiu aliejumi – daug lengviau ir sveikiau!

Pastaruoju metu aš jį naudoju visokių rūšių traškių kąsnių, bet mano mėgstamiausia? Oro kepsnys saldžiųjų bulvių bulvytės. Juos taip lengva pagaminti, o mano šeima juos myli, ypač mano išrankus valgytojas! Šios bulvytės iš išorės pasirodo gražiai traškūs, švelnūs viduje ir visai ne riebi.

Geriausia dalis? Tik vienas šaukštas aliejaus! O valymas? Visas vėjelis. Daugelyje oro kepėjų yra indaplovėje saugūs krepšeliai ir padėklai, o su tiek mažai aliejaus nėra riebios netvarkos. Aš žinau, kad vėl ir vėl naudosiu savo, kad pagaminčiau visus mano mėgstamus traškias maisto produktus – be kaltės! Išbandykite šį receptą ir pažiūrėkite, kaip lengva namuose padaryti traškias, skanias bulvytes!


Kodėl jums patiks šis receptas

Oro keptos saldžiųjų bulvių bulvytės dubenyje, ant viršaus su parmezano sūriu ir petražolėmis.Oro keptos saldžiųjų bulvių bulvytės dubenyje, ant viršaus su parmezano sūriu ir petražolėmis.
  • CRESCY su mažiau aliejaus. Jums reikia tik vieno šaukšto aliejaus, kad būtų visiškai traškios bulvytės-ne giliai kepant, jokios netvarkos!
  • Lengva ir nepriekaištinga. Jokių sudėtingų žingsnių! Tiesiog pamirkykite, kepkite orą ir mėgaukitės traškiomis, auksinėmis bulvytėmis kiekvieną kartą.
  • Sveikesnis ir lengvesnis. Visas traškumas, nė vienas iš riebalų! Oro kepimas palaiko juos lengvus ir natūraliai saldžius be papildomo aliejaus.
  • Išrankus valgytojas patvirtintas. Mano vaikas juos myli, ir aš lažinuosi, kad ir tavo! Jie yra puikūs kaip užkandis, garnyras ar net pietų dėžutės skanėstas.

Ingredientai, kurių jums reikės

Oro kepsnių saldžiųjų bulvių bulvytės ingredientai.Oro kepsnių saldžiųjų bulvių bulvytės ingredientai.
  • Saldžiosios bulvės-aš naudoju tvirtas, oranžinės spalvos saldžias bulves. Peržiūrėkite žemiau esantį skyrių, kad sužinotumėte, kaip pasirinkti geriausias saldžias bulves oro kepimui!
  • Alyvuogių aliejus – galite naudoti įprastą alyvuogių aliejų, ypač nekaltą naftą ar avokado aliejų.
  • Druska
  • Tarkuotas parmezano sūris – galite naudoti „Pecorino Romano“, kad gautumėte druskingesnį kąsnį ar išpilstytą „Kraft Parmezan“ sūrį, atsižvelgiant į tai, kas jums patinka.
  • Petražolės lapai

Peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią recepto kortelę, kurioje rasite visą ingredientų sąrašą ir išsamią informaciją!


Geriausios saldžiosios bulvės oro kepimui

Pasirinkus tinkamas saldžias bulves, visiškai skiriasi traškios, kvapnios bulvytės. Štai ko aš ieškau:

  • Pasirinkite oranžinės spalvos saldžiosios bulvės —Jie natūraliai saldūs, kreminiai ir traškūs puikiai tinka oro keptuvėje. Jie taip pat turi tik reikiamą krakmolo kiekį traškiems kraštams ir minkštą centrą.
  • Pasirinkite tvirtą, sklandžius – Ieškokite saldžiųjų bulvių, kurios yra tvirtos su lygia oda. Praleiskite bet kokį minkštų dėmių, mėlynių ar daigų – jie gerai nevirs.
  • Eikite vidutinio dydžio -Vidutinio dydžio saldžias bulves lengviau supjaustyti lygiomis bulvytėmis. Didesniems gali būti sunku supjaustyti, o mažesni – virti per greitai ir pasidaryti minkšti.
  • Venkite sausų, tankių veislių -Blyškos spalvos saldžiosios bulvės yra sausesnės ir geresnės skrudinti. Siekite trapiausių rezultatų, laikykitės oranžinės spalvos veislių.

Kaip pasigaminti oro keptuvių saldžiųjų bulvių bulvytės

Saldžiųjų bulvių juostelės dubenyje su alyvuogių aliejumi ir druska.Saldžiųjų bulvių juostelės dubenyje su alyvuogių aliejumi ir druska.

Pirma, nulupkite ir nuplaukite tada saldžiosios bulvės supjaustyti juos juostelėmis– pagalvokite apie klasikinę kepimo formą. Pamirkyti juos 30 minučių vandenyje (Tai padeda juos padaryti traškesnius!). Po to Nusausinkite vandenį ir paglostykite su popieriniais rankšluosčiais. Dabar išmeskite juos į didelį dubenį, Džiuginkite su alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskąir duokite jiems gerą derinį. Atleiskite juos į šalį, ir jūs esate pasiruošęs kitam žingsniui!

Patyrė saldžiųjų bulvių juosteles oro keptuvėje.Patyrė saldžiųjų bulvių juosteles oro keptuvėje.

Įkaitinkite savo oro keptuvę 330 ° F (165 ° C). Įpilkite saldžias bulves į krepšį ir leiskite joms virti apie 5 minutes—Kaktūkite pakankamai, kad pradėčiau traškėti. Vėliau išstumkite dėklą ir leiskite jiems porą minučių atvėsti. Padidinkite temperatūrą iki 390 ° F (198 ° C), ir virkite dar 10–15 minučių, kol jie bus auksiniai ir traškūs. Maždaug įpusėjus virimo laikui, atidarykite dėklą ir išmeskite bulvytes, kad įsitikintumėte, jog jie virti tolygiai.

Saldžiųjų bulvių bulvytės dubenyje, ant viršaus su parmezano sūriu.Saldžiųjų bulvių bulvytės dubenyje, ant viršaus su parmezano sūriu.

Kai bus padarytos saldžiųjų bulvių bulvytės, išimkite jas iš oro kepyklos ir Pabarstykite šiek tiek parmezano sūrio viršuje Nors jie vis dar karšti. Suteikite jiems švelnų metimą, kad sūris šiek tiek ištirptų ir priliptų prie bulvyčių. Baigti Šviežios petražolių pabarstykiteIr štai – laikas įsigilinti! Patiekite jiems iškart, kol jie yra traškūs ir skanūs.

Kuko pastaba: Oro kepėjai gali skirtis nustatymais, todėl virimo laikas ir temperatūra gali skirtis. Visada kreipkitės į savo vadovą, kad užtikrintumėte optimalius rezultatus.


Traškių saldžiųjų bulvių bulvyčių paslaptys oro keptuvėje

  • Mirkite supjaustytas bulvytes Šaltas vanduo 30 minučių Padeda pašalinti krakmolo perteklių, o tai daro didelę įtaką traškumui. Bet raktas? Aš būtinai paglostysiu juos visiškai išdžiovinti Prieš virimą – bulvytės nebus traškios!
  • Geriausia tekstūra, aš Supjaustykite saldžias bulves į net ¼ colio juosteles. Jei jie yra tokio paties dydžio, jie gamina maistą tolygiai ir tampa traškesni.
  • Šiek tiek aliejaus nueina ilgą kelią! Aš naudoju tik vienas šaukštas Norėdami lengvai padengti bulvytes – per daug aliejaus, ir jos tampa minkštos, o ne traškūs.
  • I Virkite juos du kartus, kad gautumėte papildomą traškumą– Šis triukas viską pakeitė! Pirmiausia pradedu kepti orą žemesnėje temperatūroje, leisti bulvytėms porą minučių atvėsti, tada pakartokite ugnį ir dar kartą virkite, kol jos pasidarys puikiai traškūs.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu juos gaminti be aliejaus?

Nerekomenduočiau visiškai praleisti aliejaus – tai padeda ruduoti ir traškinti. Bet jei jūs tikrai norite, tiesiog būtinai virkite krepšį kepdami. Tiesiog žinokite, kad jie nepasirodys kaip traškūs!

Kaip neleisti savo bulvytėms pasidaryti šlapias?

Negalima per daug bulvyčių į „Air Fryer“ krepšį – jei jie supakuoti per sandarūs, jie garsai, o ne traškūs. Ir eik lengvai ant aliejaus! Lengva danga yra viskas, ko jums reikia; Per daug jie taps minkšti.

Koks yra geriausias būdas pagardinant šias bulvytes?

Aš paprastai laikausi druskos ir parmezano, tačiau jūs galite visiškai pakeisti daiktus! Pabandykite pridėti papriką, česnako miltelius ar kajeną, kad galėtumėte kitaip susukti.

Ar galiu pakartotinai pašildyti likučius oro keptuvėje?

Taip! Tiesiog išmeskite juos atgal į oro keptuvę kelioms minutėms, kad juos iškirptumėte – geranoriški, šlapi likučiai!

Kiek kalorijų vienai porcijai?

Šis receptas yra tik 484 kalorijos vienai porcijai.

Auksinės rudos saldžiųjų bulvių bulvytės dubenyje, skanus oro keptuvės receptas, baigtas parmezanu ir petražolėmis.Auksinės rudos saldžiųjų bulvių bulvytės dubenyje, skanus oro keptuvės receptas, baigtas parmezanu ir petražolėmis.

Ką tarnauti su šiuo receptu

Norėdami gauti lengvą ir sveiką savaitės nakties vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus:

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami, užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“ naujiems atnaujinimams.


Kiti receptai, kurie jums gali patikti

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Nulupkite ir nuplaukite saldžias bulves, tada supjaustykite jas ilgomis juostelėmis. 30 minučių pamirkykite juosteles vandenyje. Nusausinkite vandenį ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Įdėkite saldžias bulves į didelį dubenį, įpilkite alyvuogių aliejaus ir druskos ir atidėkite.

  • Įkaitinkite oro keptuvę iki 330 ° F (165 ° C). Įdėkite saldžias bulves į virimo krepšį ir virkite 5 minutes arba iki traškios. Vėliau išstumkite dėklą ir leiskite jiems porą minučių atvėsti. Padidinkite temperatūrą iki 390 ° F (198 ° C), grąžinkite saldžias bulves į krepšį ir virkite 10–15 minučių.

  • Iš oro kepyklos perkelkite saldžiųjų bulvių bulvytes ir ant jų pabarstykite parmezano sūrį. Švelniai išmeskite, kad sujungtumėte, tada papuoškite petražolėmis. Patiekite iškart.

  • Mirkite supjaustytas bulvytes Šaltas vanduo 30 minučių Padeda pašalinti krakmolo perteklių, o tai daro didelę įtaką traškumui. Bet raktas? Aš būtinai paglostysiu juos visiškai išdžiovinti Prieš virimą – bulvytės nebus traškios!
  • Geriausia tekstūra, aš Supjaustykite saldžias bulves į net ¼ colio juosteles. Jei jie yra tokio paties dydžio, jie gamina maistą tolygiai ir tampa traškesni.
  • Šiek tiek aliejaus nueina ilgą kelią! Aš naudoju tik vienas šaukštas Norėdami lengvai padengti bulvytes – per daug aliejaus, ir jos tampa minkštos, o ne traškūs.
  • I Virkite juos du kartus, kad gautumėte papildomą traškumą– Šis triukas viską pakeitė! Aš pirmiausia pradedu kepti orą žemesnėje temperatūroje, leiskite bulvytėms kelias minutes atvėsti, tada pakelkite ugnį ir dar kartą virkite, kol jos pasidarys puikiai traškūs.

Tarnavimas: 2žmoniųAr Kalorijos: 484KcalAr Angliavandeniai: 92gAr Baltymas: 9gAr Riebumas: 9gAr Sočiųjų riebalų: 2gAr Polinesočiųjų riebalų: 1gAr Mononesočiųjų riebalų: 6gAr Cholesterolis: 7mgAr Natris: 400mgAr Kalis: 1542 mmgAr Pluoštas: 14gAr Cukrus: 19gAr Vitaminas A: 64416IuAr Vitaminas C: 11mgAr Kalcis: 202mgAr Geležis: 3mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.





Source link

Daugiau iš autoriaus

How to Make Fried Rice: An Easy Formula

„Black Tap“/„Last Crumb Vday Red Velvet Cookie Crazhake®“