Graikinių riešutų pyragas – skonis Malaizija


Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.

Tai lengva graikinių riešutų pyragas Receptas yra sodrus, sviestas ir visiškai drėgnas, kiekviename kąsnyje su maltais graikiniais riešutais. Jei jums patinka graikiniai riešutai, jums patiks šis paprastas ir skanus receptas – puikus arbatos laikas ar desertas! Peržiūrėkite mano vaizdo vadovą ir patarimus žemiau, kad kiekvieną kartą padarytumėte tobulą pyragą.

Graikinių riešutų sviesto pyragas

Du populiariausi „Rasa Malaysia“ kepimo receptai yra sviesto pyragas ir pyrago sviesto pyragas, ir aš visada džiaugiuosi, kad išbandžiau naujus sviesto pyrago variantus.

Man patinka paprasti pyragai – turtingi, sviestiniai ir pakankamai saldūs – tokio tipo, kuris užpildo virtuvę neįtikėtinu kepimo kvapu. Šis graikinių riešutų pyragas yra būtent tas, o malti graikiniai riešutai kiekvienam kąsniui prideda papildomo skonio ir tekstūros.

Jei ieškote Lengvas graikinių riešutų pyrago receptastai yra būtinas bandymas. Jis yra minkštas, drėgnas ir supakuotas su riešutų gerumu – puikus su puodeliu kavos ar arbatos. Man patinka, kaip paprasta gaminti, tačiau skonis kaip kažkas tiesiai iš kepyklos. Nesvarbu, ar mėgstate graikinius riešutus, ar tiesiog norite sviestinio, klasikinio pyrago, tai yra Geriausias graikinių riešutų pyrago receptas Jūs kada nors kepsite!


Kodėl jums patiks šis receptas

Graikinių riešutų pyragas ant lentynos.Graikinių riešutų pyragas ant lentynos.
  • Turtingas ir sviestas. Sūdytas sviestas ir vanilė suteikia šiam pyragui sodraus, sviestinio skonio, kuris privers kiekvieną kąsnį ištirpdyti jūsų burnoje.
  • Drėgnas ir švelnus. Dėl pieno ir šiek tiek atsargumo maišant šis pyragas kelias dienas išlieka minkštas ir drėgnas. Čia nėra sauso pyrago!
  • Supakuotas riešutų gerumu. Griežtos graikiniai riešutai visame pyrage suteikia jam puikų riešutų skonį, o visi ant viršaus graikiniai riešutai prideda gražų traškumą.

Ingredientai, kurių jums reikės

Graikinių riešutų sviesto pyrago ingredientai.Graikinių riešutų sviesto pyrago ingredientai.

Šis graikinių riešutų sviesto pyragas reikalauja paprastų ingredientų:

  • Universalūs miltai
  • Kepimo milteliai
  • Sūdytas sviestas – įsitikinkite, kad jūsų sviestas yra kambario temperatūroje, todėl jis sklandžiai kremas su cukrumi.
  • Vanilės ekstraktas
  • Cukrus – aš naudojau smulkų granuliuotą cukrų arba ricinos cukrų.
  • Kiaušiniai – įsitikinkite, kad kiaušiniai yra kambario temperatūroje, todėl jie sklandžiai susimaišo į tešlą.
  • Walnut – jei norite pakeisti daiktus, migdolai ar lazdyno riešutai taip pat yra puikus pasirinkimas. Papildymui sveiki graikiniai riešutai yra tobuli, tačiau pekano riešutai taip pat veikia tikrai gerai. Šlifuodami visus skrudintus graikinius riešutus virtuvėje, nereikia jų paversti smulkiais milteliais – tiesiog pulsuokite juos tol, kol jie yra šiek tiek grūdėti tobulai.
  • Pienas – aš naudojau nenugriebtą pieną, tačiau, jei norite, galite jį pakeisti grietine ar jogurtu. Tiesiog naudokite tą patį kiekį ir leiskite jam lengvai maišyti kambario temperatūrą.

Norėdami gauti visą informaciją apie kiekvieną ingredientą, būtinai peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią receptų kortelę.


Receptų variacijos

Čia yra keletas kitų pyragų receptų, kurie jums patiks:

  • Sviesto pyragas – Laikykitės paprasto ir klasikinio! Tiesiog praleiskite graikinius riešutus turtingam, sviestiniam pyragui, kuris tirpsta jūsų burnoje.
  • Brownie sviesto pyragas – Fudgy Brownie bazė su sviesto pyrago sluoksniu viršuje – kodėl pasirinkite vieną, kai galite turėti abu?
  • Mėlynių pyragas – Keiskite graikinius riešutus sultingoms mėlynėms ir kiekviename kąsnyje gausite mažai saldumo.
  • Razinų pyragas – minkštos, sviestinės ir dygliuotos saldžiomis, kramtomomis razinomis. Paprasta, bet taip gerai!

Kaip pasigaminti graikinių riešutų pyragą

Išjunkite miltus ir kepimo miltelius.Išjunkite miltus ir kepimo miltelius.

Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F (180 ° C). Griebkite dvi mini kepalų keptuves ir sutepkite jas sviestu, kad niekas nepriliptų. Tada Išjunkite miltus ir kepimo miltelius kartu ir atidėkite.

Sviestas, vanilės ekstraktas, cukrus ir kiaušiniai elektriniame maišytuve.Sviestas, vanilės ekstraktas, cukrus ir kiaušiniai elektriniame maišytuve.

Maišymo dubenyje, Plakite sviestą, vanilės ekstraktą ir cukrų Kol jis nebus lengvas, purus ir blyškus – tai turėtų užtrukti apie 4 minutes su rankiniu maišytuvu mažu greičiu. Tada Įpilkite kiaušinių po vienąprieš pridedant kitą, įsitikinkite, kad kiekvienas iš jų yra visiškai sumaišytas. Neskubėkite su šiuo žingsniu – tai padeda tortui padaryti gražų ir erdvų!

Visų graikinių riešutų dedami ant tešlos viršaus.Visų graikinių riešutų dedami ant tešlos viršaus.

Švelniai Sulenkite į miltus, maltus graikinius riešutus ir pieną Kol viskas nebus gerai sumaišyta – nėra per daug, tik pakanka, kad visa tai sujungtų. Supilkite tešlą į savo suteptas keptuves Ir šiek tiek papurškite, kad tai net išeitų. Dabar Pabarstykite visus graikinius riešutus ant viršaus Už tą papildomą krizę!

Graikinių riešutų sviesto pyragas supjaustytas gabalėliais.Graikinių riešutų sviesto pyragas supjaustytas gabalėliais.

Užlipkite jį į orkaitę ir Kepkite 30–35 minutesarba kol pyrago testeris ar dantų krapštukas pasirodys švarus. Kai tai bus padaryta, išimkite ir Tegul vėsa ant vielos stovo. Kai bus pakankamai vėsu, kad būtų galima valdyti, atlaisvinkite kraštus, išimkite graikinių riešutų sviesto pyragą iš keptuvių ir supjaustykite. Laikas įsigilinti!


Kiekvieną kartą paslaptis tobulam graikinių riešutų pyragui

Graikinių riešutų pyragas supjaustytas gabalėliais.Graikinių riešutų pyragas supjaustytas gabalėliais.
  • Aš visada leidžiu savo sviestui, kiaušiniams ir pienui kambario temperatūra prieš pradedant. Tai padeda viskam geriau susimaišyti ir suteikia pyragą tą tobulą sklandų tekstūrą.
  • Kai sulankstau miltus, maltus graikinius riešutus ir pieną, įsitikinu ne per daug. Aš tiesiog maišau, kol viskas bus sujungta, kad pyragas būtų lengvas ir erdvus.
  • Skrudinti graikiniai riešutai Padaryk tokį skirtumą! Jei aš naudoju žalius graikinius riešutus, greitai juos skrudinu keptuvėje, kad išryškinčiau tą papildomą riešutų skonį.
  • Po kepimo aš leidžiu pyragui atvėsti keptuvėje maždaug 10 minučių, prieš perkeldamas jį į vielos lentyną. Tai padeda torto rinkiniui ir neleidžia tam išsiskirti Kai aš jį supjausčiau.

Dažnai užduodami klausimai

Ar vietoj to galiu naudoti pyrago miltus?

Nerekomenduočiau naudoti pyrago miltų. Tai padarys pyragą per minkštą ir subtilų. Universalūs miltai suteikia geriausią tekstūrą. Jei norite naudoti pyrago miltus, gali tekti pridėti šiek tiek daugiau, kad gautumėte tinkamą konsistenciją.

Ar galiu naudoti tik graikinių riešutų miltus?

Ne, pyragas būtų per minkštas ir trupinio, nes graikinių riešutų miltai neturi glitimo. Geriausia tinkamai naudoti universalių miltų ir maltų graikinių riešutų mišinį.

Ar pridedu kepimo miltelių, jei naudoju savarankiškai auginančius miltus?

Galite naudoti savaime auginamus miltus ir praleisti kepimo miltelius, tačiau aš jų nerekomenduočiau. Torto tekstūra gali šiek tiek išsisukti, todėl aš labiau mėgstu prilipti prie universalių miltų ir pridėti savo kepimo miltelių, kad būtų geriau valdoma.

Kaip sustabdyti graikinius riešutus neskrimti į pyragą?

Kad graikiniai riešutai nenukristų, aš mėgstu juos mesti į mažus miltus, prieš pridedant juos prie torto viršaus. Tai neleidžia jiems nuskęsti pyrago, kol jis kepa.

Ar galiu pasigaminti šį pyragą iš anksto?

Taip, šis graikinių riešutų sviesto pyragas iš tikrųjų pagerėja po dienos ar dviejų! Galite visiškai jį iškepti iš anksto, tiesiog leiskite visiškai atvėsti, tada sandariai suvyniokite į plastikinę plėvelę arba laikykite hermetiškame inde kambario temperatūroje. Kelias dienas jis išliks gaivus ir skanus.

Ar galiu padvigubinti didesnės partijos receptą?

Taip! Tiesiog padvigubinkite viską, bet stebėkite kepimo laiką. Jei naudojate papildomas „Mini Loaf“ keptuves, jos turėtų iškepti tą patį. Didesnei keptuvei jums gali prireikti kelių papildomų minučių – tik patikrinkite dantų krapštuku, kad įsitikintumėte, jog tai padaryta.

Kodėl ant torto viršaus dega mano graikiniai riešutai?

Jei jūsų graikiniai riešutai dega, gali būti todėl, kad orkaitė yra per karšta arba graikiniai riešutai yra per arti viršutinio kaitinimo elemento. Pabandykite šiek tiek žemyn žemyn arba uždenkite pyragą folijos gabalėliu įpusėjus kepimui, kad riešutai nebūtų per traški.

Kaip turėčiau laikyti savo pyragą?

Laikykite savo pyragą hermetiškame inde kambario temperatūroje iki 3 dienų. Jei jums reikia, kad jis tarnautų ilgiau, iššoko šaldytuve iki savaitės arba užšaldykite iki 3 mėnesių.

Kiek kalorijų vienai porcijai?

Kiekvienas pyrago gabaliukas yra tik 298 kalorijos.

Graikinių riešutų sviesto pyragas, kurio viršuje yra graikiniai riešutai.Graikinių riešutų sviesto pyragas, kurio viršuje yra graikiniai riešutai.

Ką patiekti su graikinių riešutų pyragu

Patiekite šį pyragą su mėgstamu gėrimu. Popietės arbatai rekomenduoju šiuos receptus.

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami, užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“ naujiems atnaujinimams.

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F (180 ° C). Sutepkite dvi mini kepalų keptuves su sviestu. Išjunkite miltus ir kepimo miltelius ir atidėkite.

  • Kreminkite sviestą, vanilės ekstraktą ir cukrų, kol pūkuotas ir blyškus (tai trunka apie 4 minutes, naudojant elektrinį rankinį maišytuvą 2 greičiu). Įpilkite kiaušinių po vieną, po kiekvieno papildymo, prieš pridedant kitą, grietinėlę.

  • Sulenkite į miltus, maltus graikinius riešutus ir pieną, maišydami, kol gerai susimaišys. Perkelkite tešlą į suteptą keptuvę ir švelniai supurtykite ją, kad išlygintumėte. Pabarstykite sveikus graikinius riešutus viršuje.

  • Kepkite 30-35 minutes arba tol, kol į graikinių riešutų pyragą įdėtas pyrago testeris pasirodys švarus. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti ant vielos stovo. Atlaisvinkite pyragą nuo kepalo keptuvių ir supjaustykite jį į gabalus.

Šaltinis: „Nasi Lemp“ meilužis

  • Aš visada leidžiu savo sviestui, kiaušiniams ir pienui kambario temperatūra prieš pradedant. Tai padeda viskam geriau susimaišyti ir suteikia pyragą tą tobulą sklandų tekstūrą.
  • Kai sulankstau miltus, maltus graikinius riešutus ir pieną, įsitikinu ne per daug. Aš tiesiog maišau, kol viskas bus sujungta, kad pyragas būtų lengvas ir erdvus.
  • Skrudinti graikiniai riešutai Padaryk tokį skirtumą! Jei aš naudoju žalius graikinius riešutus, greitai juos skrudinu keptuvėje, kad išryškinčiau tą papildomą riešutų skonį.
  • Po kepimo aš leidžiu pyragui atvėsti keptuvėje maždaug 10 minučių, prieš perkeldamas jį į vielos lentyną. Tai padeda torto rinkiniui ir neleidžia tam išsiskirti Kai aš jį supjausčiau.

Tarnavimas: 1pjūvisAr Kalorijos: 298KcalAr Angliavandeniai: 23gAr Baltymas: 5gAr Riebumas: 21gAr Sočiųjų riebalų: 9gAr Polinesočiųjų riebalų: 6gAr Mononesočiųjų riebalų: 5gAr Trans riebalai: 1gAr Cholesterolis: 81mgAr Natris: 175mgAr Kalis: 90mgAr Pluoštas: 1gAr Cukrus: 11gAr Vitaminas A: 474IuAr Vitaminas C: 0,1mgAr Kalcis: 58mgAr Geležis: 1mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.





Source link

Daugiau iš autoriaus

Ginseng to Ginger: Exploring the Power of Medicinal Botanicals in Spirits

„Super Bowl“ kokteiliai prie Sammy paplūdimio baro romo