Vištiena su česnako padažu – Malaizijos skonis


Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.

Tai Vištiena su česnako padažu Receptas yra puikus kinų kepimas bet kuriai naktį. Paprasta vištiena, gyvybingos daržovės ir pikantiškas, turtingas česnako padažas susilieja vos per 20 minučių. Vykdykite mano vaizdo įrašo vadovą ir patarimus, kaip šį vakarą pasigaminti šį skanų patiekalą namuose!

Vištiena su česnako padažu, patiekiama su garuotais ryžiais.

Vištiena su česnako padažo receptu

Aš absoliučiai dievinu česnaką ir dosniai jį naudoju savo kiniškuose maišeliuose. Nors jo vaistinė nauda neginčijama, aš tikrai myliu drąsų aromatą. Vištiena su česnako padažu yra vienas iš tų patiekalų, kur aš einu su česnaku, leidžiu medienos ausų grybams ir paprikoms sugerti tą skoningą gėrį.

Kinijos juodas actas prideda aštrų smūgį, subalansuodamas turtingumą ir padaro šį patiekalą dar nenugaliau. Tai lengva, kvapni Vištiena su česnako padažu kinietišku „Miss-Fry“ yra paruoštas vos per 20 minučių ir yra tikrai geresnis nei kinų išsinešimas! Patiekite jį su garintais ryžiais, kad galėtumėte pilnai, tenkinančiam patiekalui, kurį pamėgs visa šeima.

Jei esate panašus į mane ir negalite gauti pakankamai česnako, jums patiks šie kiti patiekalai, kuriuos esu apsėstas – gargijos makaronai, česnako krevetės ir kreminė česnako vištiena. Jūs tikrai negalite turėti per daug česnako!


Kodėl jums patiks šis receptas

Vištiena su česnako padažu kinų receptu su vištienos krūtinėmis, paprikomis, medienos ausų grybais ir kinišku česnako padažu.Vištiena su česnako padažu kinų receptu su vištienos krūtinėmis, paprikomis, medienos ausų grybais ir kinišku česnako padažu.
  • Greitas ir lengvas. Jis paruoštas vos per 20 minučių, visiškai be šurmulio, pagamintas iš paprastų ingredientų ir skonio, kaip ir kinų restoranai.
  • Pikantiškas česnako padažas. Kinijos česnako padažas yra tas, kuriame vyksta visa magija – jis pikantiškas, turtingas ir subalansuotas šiek tiek iš Kinijos juodo acto. Jis puikiai deda vištieną ir daržoves, suteikdamas kiekvienam kąsniui, kuris burnoje tirpsta česnako gėrį.
  • Geriau nei išsinešti. Kodėl verta atsiskaityti už pasiėmimą, kai galite sukurti šią naminę versiją? Tai šviežesnė, sveikesnė ir ne riebi!
  • Reguliuotas valgytojas patvirtino. Negaliu pasakyti, kiek kartų šis patiekalas išgelbėjo mane tomis naktimis, kai išrankūs mano šeimos valgytojai yra, gerai, išrankūs. Dėl pikantiško padažo ir pažįstamų ingredientų jis tampa smogtu į visus – jokių skundų, tiesiog išvalykite plokšteles!

Ingredientai, kurių jums reikės

Vištienos ingredientai su česnako padažu.Vištienos ingredientai su česnako padažu.
  • Vištiena – aš tam naudojau be kaulų ir be odos vištienos krūtinėlę, tačiau, jei norite, nedvejodami pakeiskite ją dėl kojų mėsos ar vištienos šlaunų.
  • „Shaoxing“ vynas – galite jį pakeisti sausu šeriu, kiniškais ryžių vynu ar japonų virimo būdu, jei tai yra tai, ką turite po ranka.
  • Kukurūzų krakmolas
  • Aliejus – naudokite augalinį aliejų arba rapsų aliejų.
  • Česnakai – jei esate česnako gerbėjas, kaip aš, nedvejodami pridėkite daugiau, kad tiktų jūsų skoniui!
  • Medienos ausų grybai – tradiciškai šiame patiekale naudojami medienos ausų grybai, tačiau jei jų nerandate, galite juos pakeisti šiitake grybais, austrių grybais ar mygtukų grybais.
  • Žalios ir raudonos spalvos paprikos – galite naudoti bet kokią ant ranka esančių pipirų spalvų.
  • Žalias svogūnas ar šukas

Česnako padažas

  • Aš esu padažas
  • Tamsus aš padažas
  • Kinijos juodo acto – Pagrindinis ingredientas už naminį česnako padažą. Galite naudoti obuolių sidro actą kaip pakaitalą, tačiau jis bus švelnesnio skonio. Aš tikrai rekomenduoju geriausio skonio kinų juodojo acto sekimą.
  • Čili aliejus
  • Cukrus
  • Kukurūzų krakmolas
  • Vanduo

Norėdami gauti visą informaciją apie kiekvieną ingredientą, peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią receptų kortelę!



Geriausios kinų česnako vištienos paslaptys

  • Česnakai čia yra žvaigždėTaigi nebūkite drovūs! Kai maišote, stebėkite tai. Norite, kad jis taptų aromatinis ir auksinis, bet ne sudegintas. Jei jums patinka česnakai tiek, kiek aš, nedvejodami pridėkite daugiau – jūs niekada negalite suklysti su papildomu skoniu.
  • Marinuoti savo vištieną „Shaoxing“ vyne (arba Sherry) ir kukurūzų krakmole yra žaidimų keitiklis. Jis užfiksuoja drėgmę ir suteikia jums tai sultinga, švelni vištiena. Patikėk manimi, verta kelių papildomų minučių!
  • Maišyti kepdami didelę šilumą, tai yra raktas į tai wok-charred skonis. Jis užklijuoja vištienos sultyse ir karamelizuoja česnaką, kad būtų galima pasižymėti pikantišku skoniu. Tiesiog įsitikinkite, kad viskas juda keptuvėje, kad niekas nesudegtų!
  • O paprikos yra puikios, Nesivaržykite pridėti bet kokių mėgstamų daržovių. Čia gražiai veikia „Sneas“, morkos ar kūdikio kukurūzai. Jie ne tik prideda daugiau spalvų, bet ir suteikia patiekalui papildomą traškumą ir skonį.

Dažnai užduodami klausimai

Kuo skiriasi rudasis padažas ir česnako padažas?

Rudas padažas yra sojos padažo, austrių padažo mišinys, suteikiantis jam sodrią, pikantišką, umamio skonį. Tačiau česnakų padažas tikrai leidžia česnakui spindėti aštriu, pikantišku smūgiu – puikiai tiems, kurie mėgsta tą drąsų, česnakinį perforatorių.

Kaip aš galiu padaryti padažą šurmulį?

Jei jums patinka aštrus, į padažą įpilkite šiek tiek daugiau čili aliejaus. Pradėkite nuo šiek tiek, paragaukite, kai einate, ir sureguliuokite jį pagal pageidaujamą prieskonių lygį.

Kaip laikyti likusius?

2–3 dienas laikykite juos hermetiškame inde šaldytuve. Padažas gali šiek tiek sutirštėti, tačiau nesijaudinkite – tiesiog pakartotinai pašildykite jį keptuve su vandens purslais, kad jis sugrąžintų jį į gyvenimą.

Ar galiu užšaldyti šį patiekalą?

Aš nesiūlyčiau užšaldyti paties maišymo, nes vištiena ir daržovės gali būti šiek tiek drėgni, kai tik atšildys. Bet jei norite pasiruošti iš anksto, tikrai galite užšaldyti padažą! Tiesiog laikykite jį hermetiškame inde ir atitirpinkite, kai būsite pasiruošę gaminti maistą.

Kiek kalorijų vienai porcijai?

Šis receptas yra tik 253 vienoje porcijoje.

Įspūdinga vištiena su česnako padažu ant šaukšto.Įspūdinga vištiena su česnako padažu ant šaukšto.

Ką tarnauti su šiuo receptu

Kad namuose būtų lengva ir sveika kinų valgis, rekomenduoju šiuos receptus:

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.


Kiti receptai, kurie jums gali patikti

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Marinuokite vištieną „Shaoxing“ vyne ar šerijoje ir kukurūzų krakmole. Atidėkite.

  • Į mažą dubenį sumaišykite visus česnako padažo ingredientus.

  • Įkaitinkite aliejų ant wok arba keptuvės ant stiprios ugnies. Įpilkite česnako ir išmaišykite, kol aromatic, tada įpilkite vištienos ir maišykite, kol paviršius pasidarys baltas, bet ne iki galo iškeptas.

  • Įpilkite medinių ausų grybų ir paprikų. Maišykite, kad gerai sujungtumėte.

  • Supilkite į česnako padažą ir nuolat maišykite, kol vištiena virs, o padažas sutirštės. Įmaišykite žalią svogūną, tada ištuštinkite ir nedelsdami patiekite su garuotais ryžiais.

    • Kol medienos ausų grybai mirksi vandenyje, eikite į priekį ir paruoškite kitus ingredientus.
    • Česnakai čia yra žvaigždėTaigi nebūkite drovūs! Kai maišote, stebėkite tai. Norite, kad jis taptų aromatinis ir auksinis, bet ne sudegintas. Jei jums patinka česnakai tiek, kiek aš, nedvejodami pridėkite daugiau – jūs niekada negalite suklysti su papildomu skoniu.
    • JŪSŲ VICHIJOS MAITINIMAS Šaoksiniame vyne (arba Sherry) ir kukurūzų krakmole 10 minučių yra žaidimų keitiklis. Jis užfiksuoja drėgmę ir suteikia jums tai sultinga, švelni vištiena. Patikėk manimi, verta kelių papildomų minučių!
    • Maišyti kepdami didelę šilumą, tai yra raktas į tai wok-charred skonis. Jis užklijuoja vištienos sultyse ir karamelizuoja česnaką, kad būtų galima pasižymėti pikantišku skoniu. Tiesiog įsitikinkite, kad viskas juda keptuvėje, kad niekas nesudegtų!
    • O paprikos yra puikios, Nesivaržykite pridėti bet kokių mėgstamų daržovių. Čia gražiai veikia „Sneas“, morkos ar kūdikio kukurūzai. Jie ne tik prideda daugiau spalvų, bet ir suteikia patiekalui papildomą traškumą ir skonį.

Tarnavimas: 3žmoniųAr Kalorijos: 253KcalAr Angliavandeniai: 8gAr Baltymas: 18gAr Riebumas: 16gAr Sočiųjų riebalų: 2gAr Polinesočiųjų riebalų: 3gAr Mononesočiųjų riebalų: 10gAr Trans riebalai: 0,05gAr Cholesterolis: 48mgAr Natris: 846mgAr Kalis: 430mgAr Pluoštas: 1gAr Cukrus: 2gAr Vitaminas A: 757IuAr Vitaminas C: 44mgAr Kalcis: 19mgAr Geležis: 1mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Pagerbimas Michaelas Montezas: barmenas, tėvas ir draugas

Skanus baltojo šokolado drožlių pyragaičių receptas –