Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.
Šie greiti ir lengvi kopūstų traškučiai (dar žinomas kaip kopūstų pyragaičiai arba kopūstų pyragai) yra būtinas paragauti! Jie yra ekonomiški, sveiki ir kepti iki auksinės spalvos, traškūs. Nesvarbu, ar jums reikia užkandžio, garnyro ar lengvo patiekalo, šis receptas yra toks geras, kad tikrai patrauks net išrankiausius valgytojus. Peržiūrėkite mano žingsnis po žingsnio vaizdo įrašą, kad pamatytumėte, kaip lengva tai padaryti!
Traškių kopūstų kopūstų receptas
Kopūstai rimtai yra viena mėgstamiausių daržovių. Tai labai pigu, tikrai skanu ir taip lengva virti! Nesvarbu, ar mesti jį į troškintuvą, pavyzdžiui, troškintus kopūstus arba Aštrūs Sičuano kopūstai, gamindami kopūstų kepsnius ar tiesiog juos kepdami, kopūstai įgauna bet kokius skonius. Be to, jame gausu maistinių medžiagų, tokių kaip vitaminai C ir K, ir jis puikiai tinka virškinimui. Geriausia dalis? Šaldytuve jis išsilaiko amžinai, todėl neturiu jaudintis, kad suges. Tai vienas iš tų paprastų, nesudėtingų ingredientų, iš kurių visada bus skanus maistas!
Šiandien labai džiaugiuosi galėdamas su jumis pasidalinti šiuo nauju receptu –kopūstų traškučiaitaip pat žinomas kaip kopūstų paplotėliai arba kopūstų pyragaičiaikurie yra traškūs išorėje, švelnūs viduje ir ima tik keturis pagrindinius ingredientus ir 20 minučių padaryti. Jie tokie skanūs, kad net žmonėms, kurie nemėgsta kopūstų ar daržovių, patiks, pažadu!
Kodėl verta gaminti šį receptą


Kodėl turėtumėte išbandyti mano receptą? Nes juos labai lengva pagaminti, jie tikrai pigūs ir iš jų gaunama keliolika skanių pyragėlių.
- Kopūstai yra prieinami ir prieinami; galite rasti bet kurioje bakalėjos parduotuvėje.
- Tinkamai paruoštas, skonis dar geresnis nei atrodo – saldus, švelnus, malonios minkštos tekstūros.
- Šie pyragėliai yra traškūs, kvapnūs ir puikiai tinka bet kokiam patiekalui!
- Nereikia kepti giliai – tiesiog kepkite seklioje keptuvėje su trupučiu aliejaus ir viskas.
Kopūstų kopūstai Ingredientai


Šis kopūstų troškinių receptas susideda iš tik kelių paprastų ingredientų:
- Kopūstai – aš naudoju įprastus baltuosius kopūstus, bet tikrai galite naudoti raudonuosius kopūstus, kad gautumėte gražią spalvą.
- Svogūnai
- Kiaušiniai
- Universalūs miltai
- Druska ir malti juodieji pipirai
- Aliejus kepti keptuvėje
Šie sandėliuko kabės greitai sukuria traškų ir kvapnų skanėstą! Išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą rasite recepto kortelėje.
Kaip pasigaminti kopūstų kopūstus


Pirmiausia paimkite maišymo dubenį ir įmeskite susmulkintą kopūstą, kubeliais pjaustytus svogūnus, kiaušinius, miltus, druską ir juoduosius pipirus. Viską išmaišykite iki gauk gražią tešlątada šiek tiek atidėkite į šalį.


Gerai, įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus, sukdami jį, kad padengtumėte visą paviršių. Paimkite šaukštą ir išgriebti kopūstų tešląnumesdami į keptuvę apie šešis mažus gabalėlius. Naudokite mentele, kad švelniai juos išlyginkite. Leisk jiems kepkite apie minutę iš kiekvienos pusėskol jie taps auksinės rudos spalvos – neleiskite jiems sudegti!


Dabar apversk tuos kotletus ir kepkite kitą pusę iki auksinės rudos spalvos. Tiesiog kartokite, kol išnaudosite visą tešlą.


Kai jie visi bus paruošti, perkelkite kotletus į serviravimo lėkštę. Patiekite juos ant viršaus uždėkite šiek tiek grietinės, šiek tiek pabarstykite kajeno pipirų ir petražolių. Taip gerai!
Geriausių kopūstų troškinių paslaptys


- Susmulkinti kopūstai – aš visada supjaustau ir susmulkinu kopūstą į mažesnius gabalėlius – stambių kopūstų nenorite. Prieš susmulkindami pašalinkite kietą kopūsto dalį arba šerdį. Tai užtikrina tolygią tekstūrą ir geriau įsilieja į jūsų kotletus.
- Kepdama trintuvus, aš visada naudoju mentele, kad juos švelniai išlyginčiau į gražius paplotėlius. Tai padeda iškepti vidų ir sukuria traškią, aukso rudą išorę su gražiais apdegimo ženklais, pridedant nenugalimą aromatą ir skonį.
- Patiekiant mėgstu derinti šiuos trintuvus su grietine arba azijietišku čili padažu, pavyzdžiui, Lingham’s Hot Sauce arba tailandietišku saldžiuoju čili padažu.
- Norėdami gauti papildomo potraukio ir žemiško niuanso, ant grietinės pabarstykite keletą brūkšnelių kajeno pipirų ir kapotų petražolių. Tai paprastas prisilietimas, kuris daro viską!
Dažnai užduodami klausimai
Taip. Įkaitinkite keptuvę iki 190 °C (375 °F) ir kepkite skrudintuvus 10–12 minučių, iki pusės apversdami, kad jų tekstūra būtų traški. Lengvas aliejaus purškimas padeda jiems gražiai susmulkinti.
Nors šios trintuvės geriausiai tinka negiliai kepti dėl tokios traškios tekstūros, galite jas kepti 375 °F (190 °C) temperatūroje 20–25 minutes, įpusėjus apversti.
Likusias kotletus laikykite sandariame inde šaldytuve iki 2 dienų. Tik prieš sandarindami įsitikinkite, kad jie visiškai atvėso, kad nesusidrėktų dėl kondensato.
Taip, galite juos užšaldyti! Kai jie atvės, padėkite juos ant kepimo skardos, kad užšaltų atskirai. Kai jie užšaldomi, perkelkite juos į šaldiklyje saugų maišelį ar talpyklą. Jie išliks geri iki 3 mėnesių.
Norėdami pašildyti, pradėkite kaitindami keptuvėje ant vidutinės ugnies po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kad sugrąžintumėte traškumą. Taip pat galite juos pašauti į iki 350 °F (175 °C) įkaitintą orkaitę 10–15 minučių, kol taps traškūs.
Šis receptas yra 56 kalorijos viename pyrage.


Ką patiekti pagal šį receptą
Kad savaitės vakarienė būtų lengva ir visavertė, rekomenduoju šiuos receptus:
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Jei norite gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano receptų rodyklę ir gaukite naujienas užsiprenumeruodami naujienlaiškį ir stebėdami mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.


Neleiskite ekranui užtemti
-
Dubenyje sumaišykite susmulkintus kopūstus, kubeliais pjaustytus svogūnus, kiaušinius, universalius miltus, druską ir maltus juoduosius pipirus, kad susidarytumėte tešlą. Atidėkite į šalį.
-
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilkite šiek tiek aliejaus ir pasukite, kad padengtų visą paviršių. Naudodami šaukštą, susemkite kopūstų tešlą ir ant keptuvės numeskite šešis ratus. Mentele švelniai išlyginkite kopūstų apkepus. Kepkite maždaug minutę iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės rudos spalvos, bet nesudegs.
-
Apverskite kopūstų apkepus ir apkepkite kitą pusę iki auksinės rudos spalvos. Kartokite tuos pačius veiksmus, kol išnaudosite visą tešlą.
-
Kopūstų pyragus perkelkite į serviravimo lėkštę. Patiekite su grietine, pabarstyta kajeno pipirais ir petražolėmis.
- Smulkinti kopūstai – kopūstą visada supjaustau ir susmulkinu į mažesnius gabalėlius – stambių kopūstų nenorite. Prieš susmulkindami pašalinkite kietą kopūsto dalį arba šerdį. Tai užtikrina tolygią tekstūrą ir geriau įsilieja į jūsų kotletus.
- Kepdama trintuvus, aš visada naudoju mentele, kad juos švelniai išlyginčiau į gražius paplotėlius. Tai padeda iškepti vidų ir sukuria traškią, aukso rudą išorę su gražiais apdegimo ženklais, pridedant nenugalimą aromatą ir skonį.
- Patiekiant mėgstu derinti šiuos trintuvus su grietine arba azijietišku čili padažu, pavyzdžiui, Lingham’s Hot Sauce arba tailandietišku saldžiuoju čili padažu.
- Norėdami gauti papildomo potraukio ir žemiško niuanso, ant grietinės pabarstykite keletą brūkšnelių kajeno pipirų ir kapotų petražolių. Tai paprastas prisilietimas, kuris daro viską!
Patiekimas: 12g, Kalorijos: 56kcal, Angliavandeniai: 8g, Baltymai: 2g, Riebalai: 2g, Sotieji riebalai: 1g, Polinesotieji riebalai: 0.2g, Mononesotieji riebalai: 1g, Transriebalai: 0,003g, Cholesterolis: 30mg, Natris: 161mg, Kalis: 74mg, Pluoštas: 1g, Cukrus: 1g, Vitaminas A: 197TV, Vitaminas C: 8mg, Kalcis: 21mg, Geležis: 1mg
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.