Atvėsus orams, mėgaukitės sezoniniais kokteiliais iš „True Laurel“, labai mėgstamo San Francisko kokteilių baro ir „Ketel One Sustainable Bar“ apdovanojimo iš 50 geriausių Šiaurės Amerikos barų!
likeris, Romas
Prarasti vaikai
Nicolas Torres, vienas iš „True Laurel“ įkūrėjų ir gėrimų direktorius
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Romas
- ½ uncijos. Rooibos sirupas
- ¼ uncijos. Amontillado
- 1/8 uncijos. Alma Tepic
- ½ uncijos. Prieskonių kriaušių likeris
- 1 oz. Kriaušių sultys
- ½ uncijos. Citrusiniai
- 2 uncijos. Vanduo
Pasiruošimas
- Kokteilis yra skaidrintas, marinuotas ir gazuotas.
- Patiekite Collins stiklinėje.
{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”pavadinimas”:”Ni\u00f1os Peardidos”,”description”:”Skanus kokteilio receptas Ni\u00f1os Peardidos”,”image”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2025\/01\/TrueLaurel_NinosPeardidos-recipe.jpg”,”autorius”:{„@type”: „Asmuo“, „vardas“: „Nicolas Torresas, „True“ vienas iš įkūrėjų ir gėrimų direktorius Laurel”},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recipeIngredient”:(„1 \u00bd oz. Romas” „\u00bd oz. Rooibos sirupas”,”\u00bd oz. „Amontillado“, „1 oz. Kriaušių sultys“, „2 oz „:({„@type”:”HowToStep”,”text”:”Kokteilis nuskaidrinamas, patikrintas ir gazuotas.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Patiekti Collins taurėje.”}),”recepto kategorija”:”Kokteilis”}

Šerio, Baltasis vynas
Chinino batsiuvys
Nicolas Torres, vienas iš „True Laurel“ įkūrėjų ir gėrimų direktorius
Ingredientai
- ¾ oz. Cocchi Americano
- ¾ oz. Baltoji sutartis
- 1 oz. Sherry ir Amontillado Napoleonas išsiskyrė
- ½ uncijos. Namas Grenadinai*
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus uragano stikle.
*Grenadino namas
Ingredientai
- 6 puodeliai Cukrus
- 2 kvartai (64 uncijos) Hidden Star granatų sultys
Pasiruošimas
- Į nedidelį puodą supilkite cukrų ir granatų sultis.
- Nustatykite 240*F temperatūrą.
- Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.
- Leiskite mišiniui užvirti, tada sumažinkite temperatūrą iki 160*-180*F.
- Leiskite troškintis apie 12-20 minučių.
- Būtinai neleiskite jam per ilgai užvirti!
- Paragaukite virtų granatų skonio.
- Virkite daugiau, jei reikia, arba išjunkite šilumą ir leiskite atvėsti.
- Kai atvės, įpilkite 1 oz. rožių vanduo 2 l sirupo.
{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”pavadinimas”:”Chinine Cobbler”,”description”:”Skanus chinino kokteilio receptas Cobbler”,”image”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2025\/01\/True-Laurel_Quinine-Cobbler-recipe.jpg”,”autorius”:{” @type”:”Asmuo”,”vardas”:”Nicolas Torresas, „True” vienas iš įkūrėjų ir gėrimų direktorius Laurel”},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recipeIngredient”:(„\u00be oz. Cocchi Americano” „\u00be oz. Contratto Bianco”,”1 uncija. Sherry-Amontillado Napoleon split”,”\u00bd oz. House Grenadine*”),”recepto instrukcijos”:({„@type”:”HowToStep”,”text”:”Sujunkite visus ingredientus Hurricane\u00a0glass.”}),”recepto kategorija”: „kokteilis”}

likeris, škotas
TL Caradiljas
Nicolas Torres, vienas iš „True Laurel“ įkūrėjų ir gėrimų direktorius
Ingredientai
- ¾ oz. Ponas Black Cold Brew likeris
- ½ uncijos. Highland Park 12 metų škotas
- 1 ¼ uncijos. Licor 43
- 1 oz. Šaltos kavos koncentratas*
- druskos (pagal skonį)
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į purtyklę, suplakite ir nukoškite į Coupe stiklinę.
*Cold Brew kavos koncentratas
Ingredientai
- 4 dalys vandens
- 1 dalis kavos
Pasiruošimas
- Pasirinktą maltą kavą sumaišykite su vandeniu, tada palaikykite šaldytuve 12-24 valandas.
{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”name”:”TL Carajillo”,”description”:”Skanus TL kokteilio receptas Carajillo”,”image”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2025\/01\/TrueLaurel_Cararajillo-recipe.jpg”,”autorius”:{„@type”: „Asmuo“, „vardas“: „Nicolas Torresas, „True“ vienas iš įkūrėjų ir gėrimų direktorius Laurel”},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recipeIngredient”:(„\u00be oz. Mr. Black Šalto alaus likeris”,”\u00bd oz. Highland Park 12 Year Scotch”,”1 \u00bc oz. Licor 43″,”1 oz purtyklė, suplakite ir nukoškite į kupė taurę.”}),”recipeCategory”:”Kokteilis”}
Įrašas „3 sezoniniai gurkšniai iš San Francisko tikrosios lauros“ pirmą kartą pasirodė žurnale „Chilled“.