Kaip dalis mūsų „Ką girdime“ apie Nassau Paradise salos vyno ir maisto festivalį Atlantidoje (NPIWFF) turinio serija, skaičiuojame dienas iki kasmetinio renginio 2025 m. kovo mėnesį!
Penkias dienas trunkanti maisto, vyno, spiritinių gėrimų ir Bahamų kultūros šventė pritraukia visų rūšių talentus nuo įžymių virėjų iki žinovų. Apie šių metų renginį klausiame Jamie Soriano, Komos prekės ženklo direktoriaus.
Pakalbėkite su mumis apie Komosą.
Komos iš naujo apibrėžia itin prabangią tekilą, sumaišydamas aukščiausią tekilos gaminimo meniškumą su naujovėmis, įkvėptomis europietiškų vyno gamybos metodų. Galbūt svarbiausia, kad mes brandiname tekilą geriausiose prancūziško ąžuolo vyno statinėse, kurios suteikia nuostabių skonių, unikalaus gylio ir viliojančio minkštumo. Mūsų penkios skirtingos išraiškos suteikia Komos kiekvienai progai. Žurnalas „The Tasting Panel“ mus taip pat apdovanojo geriausiai įvertinta tekilos kolekcija.
Kas paskatino jūsų įsitraukimą į NPIWFF?
„Komos“ neseniai atnaujino platinimą Bahamuose su „Bristol Wine & Spirits“, palaikydamas tarpininkavimo santykius su „Southern-Glazers“ / „Webb Banks“. Jie buvo fantastiški partneriai, ir mes, kaip NPIWFF rėmėjai, džiaugiamės galėdami palaikyti juos šiame renginyje ir didinti Komoso žinomumą Bahamų rinkoje.
Papasakokite apie savo šių metų patirtį.
Ketvirtadienio vakarą Komosas buvo pristatytas „Tacos & Tequila“ renginyje. Be 3 kokteilių, pasiūlėme gražias mūsų trilogijos – Añejo Cristalino, Reposado Rosa ir Añejo Reserva – degustacijas.
Kokie buvo svarbiausi dalykai?
Pristatome naujus „Komos“ vartotojus, kviečiame Tony Abou-Ganimą į mūsų barą maišyti išskirtinai „Komos“ skirtus kokteilius ir dalyvaujame kartu su daugybe talentingų šefų su nuostabia virtuve, įskaitant vedėją Andrew Zimmerną.