Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.
Man patinka, kaip paprasta, bet įspūdinga Japoniškas šokoladinis sūrio pyragas yra padaryti su tiesiog keturi ingredientai. Lengva, erdvi tradicinio japoniško sūrio pyrago tekstūra sujungiama su sodriu, maloniu šokolado skoniu, todėl puikiai tinka atostogoms ir šventėms arba kaip saldus skanėstas namuose.
4 ingredientų šokoladinis japoniškas sūrio pyragas
Kalbant apie šventinius desertus, man patinka, kad viskas būtų paprasta ir be rūpesčių, ir tai 4 ingredientų japoniškas šokoladinis sūrio pyragas atitinka sąskaitą. Tik iš kiaušinių, šokolado, grietinėlės sūrio ir citrinų sulčių jį pagaminti taip paprasta, tačiau rezultatai yra visiškai dekadentiški – puikiai tinka šventiniams vakarėliams ar jaukiai šeimos vakarienei.
Norėdamas papuošti jį pagal sezoną, mėgstu pridėti šventinių puošmenų, tokių kaip Kalėdų Senelis, kankorėžiai, šiaurės elniai, elfai ir nykštukai! Tai akimirksniu paverčia tortą nuostabiu Kalėdų puošmena, kuri tikrai sužavės visus prie stalo.
Kas man tai labiausiai patinka Japoniško šokoladinio sūrio pyrago receptas koks jis lengvas ir erdvus. Jame nėra miltų, todėl tai natūralu be glitimo! Nesvarbu, ar rengiate vakarėlį, ar tiesiog norite paprasto deserto, kuris daro įspūdį, šis šokoladinis suflė sūrio pyragas yra būtina išbandyti. Pažadu, kad tau tai patiks taip pat, kaip ir man! Nepraleiskite mano patarimų ir gudrybių, kurie padės jums kiekvieną kartą jį iškepti puikiai!
Jei trokštate klasikinio, lengvesnio varianto, būtinai peržiūrėkite mano japoniško sūrio pyrago receptą, o jei norite sodraus, nekepamo šokoladinio skanėsto, išbandykite mano šokoladinio pyrago be kepimo receptą, rinkitės seną gerą šokoladinį pyragą.
Kodėl man patinka šis receptas


- Tik 4 ingredientai. Tai taip paprasta su kiaušiniais, juoduoju šokoladu, grietinėlės sūriu ir citrinos sultimis – nereikia jokių papildomų rūpesčių. Niekam nepatinka šventiniu laikotarpiu medžioti sunkiai randamus ingredientus!
- Greitai ir lengvai. Žingsniai yra paprasti, todėl jis yra patikimas ir puikiai tinka pradedantiesiems. Tiesiog sumaišykite, sulankstykite ir kepkite!
- Tobula 10 tekstūra. Kiaušinių baltymus išplakęs į meringue ir įmaišęs į šokolado ir kreminio sūrio mišinį, gaunu vatos minkštą pyragą, kuris praktiškai tirpsta burnoje.
- Sodrus, dekadentiškas skonis. Mano šokoladinio japoniško sūrio pyrago receptas yra gryna desertinė palaima. Laikotarpis.
Ingredientai, kurių jums prireiks


- Kreminis sūris – mėgaukitės šiuo atostogų sezonu ir rinkitės riebų kreminį sūrį. Naudojant neriebų arba neriebų grietinėlės sūrį, pyragas gali būti vandeningesnis ir mažiau turtingo skonio.
- Juodasis šokoladas – norėdami pasiekti geriausių rezultatų, rinkitės juodąjį šokoladą su 60–70 % kakavos.
- Kiaušinis – naudokite kambario temperatūros kiaušinius. Jei pamiršite, greitai pašildykite dubenyje su šiltu vandeniu (ne karštu) apie 10 minučių.
- Citrinų sultys – naudokite šviežiai spaustas citrinos sultis; parduotuvėje pirktas gali būti per rūgštus ir trūksta šviežumo.
Išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.
Kaip pasigaminti japonišką šokoladinį sūrio pyragą


Gerai, pirmas dalykas – įkaitinkime orkaitę iki 170°C (325°F) ir padėkite orkaitės lentyną į apatinį trečdalį. Tada riebalais ištepkite 6 colių kepimo formą (įsitikinkite, kad jis turi nenuimamą pagrindą) ir dugną išklokite pergamentiniu popieriumi.


Ištirpinkite šokoladą ir kreminį sūrį kartu virš puodo su verdančiu vandeniu – tik tiek karšto, kad ištirptų šokoladas, o ne užvirtų. Kai jis ištirps, nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite kiaušinių trynius. Gerai išmaišykite ir atidėkite į šalį.


Į kiaušinių baltymus įpilkite citrinos sulčių ir plakite, kol jie taps standūs – nepersistenkite. Tada švelniai supilkite meringue į sūrio mišinį trijose dalyse. Kai viskas gerai sumaišoma, supilkite tešlą į paruoštą skardą.


Kepimo formą padėkite į kepimo skardą su karštu vandeniu – maždaug 1 cm (½ colio) gylio. Tada pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 60 minučių arba tol, kol pyrago testeris išeis švarus, kai jį įdėsite į vidurį.


Išjunkite ugnį ir palikite pyragą orkaitėje su uždarytomis durelėmis dar 15 minučių. Po to išimkite ir leiskite visiškai atvėsti. Tada, tiesiog dedame į šaldytuvą mažiausiai 2 valandas arba dar geriau, per naktį!
Medvilninio minkšto šokoladinio sūrio pyrago paslaptys
- Į šokolado mišinį įmaišydama meringue, darau švelniai ir dalimis. Meringue palaikykite orą užtikrins, kad pyragas išliks lengvas ir erdvus. Per daug sulankstytas jis gali ištuštinti.
- Savo sūrio pyragą dedu į a vandens vonia kad iškeptų tolygiai ir nesutrūkinėtų. Šis triukas padeda sukurti švelnią, pastovią šilumą, kuri neleidžia išdžiūti.
- NEatidarinėkite orkaitės durelių kepant, kad temperatūra būtų pastovi ir nesuskiltų. Kai tai bus padaryta, išjunkite orkaitę ir leiskite sūrio pyragui atvėsti viduje 15 minučių. Šis lėtas aušinimas padeda išvengti įtrūkimų!
- Tegul sūrio pyragas per naktį atvėsinkite šaldytuve tobulai tekstūrai. Šis procesas padeda sūrio pyragui sutvirtėti, todėl jį lengviau pjaustyti. Patikėk manimi, laukti verta!
Dažnai užduodami klausimai
Sakyčiau ne. Juodasis šokoladas suteikia sūrio pyragui sodresnį skonį, o pieniškas šokoladas padarys jį saldesnį ir mažiau šokoladinį. Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite juodąjį šokoladą!
Ne, aš nepatarčiau praleisti vandens vonioje. Tai padeda išvengti įtrūkimų ir užtikrina, kad sūrio pyragas iškeps tolygiai. Be jo jūsų sūrio pyragas gali pasirodyti ne toks minkštas ir švelnus.
Viršutinė dalis turi būti švelniai auksinė, o kraštai – tvirti, tačiau centras vis tiek turi būti šiek tiek klibęs. Švelniai pakratykite keptuvę; jei vidurys šiek tiek susvyruoja, jis paruoštas!
Likučius laikykite šaldytuve hermetiškame inde. Jis išliks šviežias apie 3-4 dienas.
Kiekviename gabale yra 158 kalorijos.


Ką patiekti su japonišku šokoladiniu sūrio pyragu
Kad Kalėdų asortimentas būtų nuostabus, rekomenduoju šiuos receptus:
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Jei norite gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano receptų rodyklę ir gaukite naujienas užsiprenumeruodami naujienlaiškį ir stebėdami mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.
Kiti receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 110°C (230°F) ir padėkite groteles apatiniame orkaitės trečdalyje. 6 colių (nenuimamo pagrindo) kepimo formą ištepkite riebalais ir išklokite dugną kepimo popieriumi.
-
Ištirpinkite šokoladą ir grietinėlės sūrį virš verdančio vandens, tiek karšto, kad ištirptų šokoladas – neleiskite jam užvirti. Nukelkite nuo ugnies, tada sudėkite kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį.
-
Į kiaušinių baltymus įpilkite citrinos sulčių ir plakite iki standžių putų. Trimis dalimis švelniai įmaišykite meringue į sūrio mišinį. Gerai išmaišytą tešlą supilkite į paruoštą skardą.
-
Įdėkite kepimo formą į kepimo skardą, užpildytą karštu vandeniu (apie 1 cm arba ½ colio gylio) ir kepkite įkaitintoje orkaitėje. Kepkite 60 minučių arba tol, kol į centrą įkištas pyrago testeris bus švarus.
-
Išjunkite ugnį ir palikite pyragą orkaitėje su uždarytomis durelėmis dar 15 minučių. Išimkite pyragą iš orkaitės ir leiskite jam visiškai atvėsti, tada laikykite šaldytuve bent 2 valandas arba geriausia per naktį.
- Į šokolado mišinį įmaišydama meringue, darau švelniai ir dalimis. Meringue palaikykite orą užtikrins, kad pyragas išliks lengvas ir erdvus. Per daug sulankstytas jis gali ištuštinti.
- Savo sūrio pyragą dedu į a vandens vonia kad iškeptų tolygiai ir nesutrūkinėtų. Šis triukas padeda sukurti švelnią, pastovią šilumą, kuri neleidžia išdžiūti.
- NEatidarinėkite orkaitės durelių kepant, kad temperatūra būtų pastovi ir nesuskiltų. Kai tai bus padaryta, išjunkite orkaitę ir leiskite sūrio pyragui atvėsti viduje 15 minučių. Šis lėtas aušinimas padeda išvengti įtrūkimų!
- Tegul sūrio pyragas per naktį atvėsinkite šaldytuve tobulai tekstūrai. Šis procesas padeda sūrio pyragui sutvirtėti, todėl jį lengviau pjaustyti. Patikėk manimi, laukti verta!
Recepto autorius: CP Choong
Patiekimas: 8gabalus, Kalorijos: 158kcal, Angliavandeniai: 7g, Baltymai: 4g, Riebalai: 12g, Sotieji riebalai: 7g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 4g, Trans riebalai: 0,01g, Cholesterolis: 76mg, Natris: 71mg, Kalis: 143mg, Pluoštas: 2g, Cukrus: 4g, Vitaminas A: 285TV, Vitaminas C: 0.2mg, Kalcis: 33mg, Geležis: 2mg
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.