„Casa Azul Organic Tequila“ vakarienė „Alma at The Grove“ Los Andžele buvo puikus vakaras „The Chilled 100“ nariams, apimantis išsilavinimo, išskirtinio maitinimo ir tekilos dėkingumo meną.
Renginys, kurį vedė Casa Azul komanda ir nacionalinė „Chilled 100“ direktorė Wendy Hodges, sukvietė Los Andželo „Chilled 100“ skyriaus narius nepamirštamiems potyriams.
Vakarą pradėjo gaivus Casa Azul kokteilis, liudijantis Armando De La Fuente ir talentingos Almos baro komandos kūrybiškumą ir įgūdžius. Po to dalyviai gilinosi į „Casa Azul“ pasaulį per šviesią „Casa Azul Spirits“ komercijos pareigūno Bryano Tilbury pristatymą. Jo įžvalgos apie turtingą Montesų šeimos istoriją ir unikalias jų tekilos savybes sužavėjo publiką.
Randy Ta išreiškė savo entuziazmą, sakydamas: „Ta naktis Almoje buvo tikrai nuostabi! Sužinojau tiek daug apie Casa Azul ir turtingą Montesų šeimos istoriją. Sąžiningai, Casa Azul yra geriausia Blanco tekila rinkoje! Šią nuotaiką pakartojo Anthony Wellsas, kuris įvertino vientisą tekilos derinimą su vakaro kulinariniais pasiūlymais, sakydamas: „Kas nemėgsta sužinoti apie vieną tyriausių tekilų rinkoje, suderintą su elegantišku valgymu?! Mano mėgstamiausia dalis buvo tyrinėti, kaip tekila taip gerai dera su maistu! Tai buvo nuostabus laikas.”
Atmosfera buvo kupina teigiamos energijos, kaip pastebėjo Adriel Deayon, kuris mėgavosi harmonija tarp kiekvieno kokteilio ir patiekalo, ypač „Tequila Espresso Martini“, derinamas su churros desertui. „Champaign King“ pabrėžė prabangią „Casa Azul Negroni“ patirtį, pagyrė jo subtilias skrudintų agavų natas. Tuo tarpu Michaelą Lebroną sužavėjo tai, kaip Casa Azul pabrėžė skonio tęstinumą visame savo tekilos asortimente – nuo Blanco iki Añejo – aspekto, su kuriuo jis anksčiau nebuvo susidūręs.
Apibendrinant galima pasakyti, kad „Casa Azul Organic Tequila“ vakarienė buvo daugiau nei tik degustacinis renginys; Tai buvo kelionė į amatą ir aistrą, slypinčią už vienos geriausių tekilų rinkoje, todėl dalyviai buvo išsilavinę ir įkvėpti.