Kadangi Clarke’as Andersonas užaugo šeimoje, kurioje buvo vertinamas maistas ir vynas, jis anksti domėjosi maisto mokslu ir kulinarijos menu.
Tačiau trumpai padirbėjęs virtuvėje jis suprato, kad jo tikroji aistra buvo gėrimų aptarnavimas ir mokymas po permainingos kelionės į Šiaurės Italiją ir Pietų Prancūziją. „Niekada nejaučiau tokio stipraus ryšio tarp žmonių ir jų žemės ūkio. To aš čia, namuose, siekiu“. Clarke’o karjera prasidėjo kaip someljė Fogo de Chao Atlantoje, o vėliau jis prisijungė prie Ford Fry komandos, padėdamas atidaryti Nr. 246 ir Optimistas. Bėgant metams jis išplėtė savo vaidmenį ir dabar padeda vadovauti kelioms gėrimų programoms restoranuose, įskaitant St. Cecilia, BeetleCat, Marcel ir Le Loup Nešvilyje. Jis yra II lygio someljė sertifikuotas The Court of Master someljė ir Pietryčių someljė draugijos narys įkūrėjas.
„Le Loup“, kuris atidarytas 2022 m., Clarke sukūrė rafinuotą, intymią baro patirtį, įkvėptą Niujorko ir LA kokteilių barų. Nešvilio Rytų Germantauno kaimynystėje įsikūręs baras siūlo daugiau nei 50 kokteilių, tokių kaip originalai, klasika, užmiršta klasika ir pagerbimas. Clarke’as paaiškina dizaino svarbą: „Už baro įrengti šuliniai – įkvėpti piloto kabinos ir sukurti optimizuotam, supaprastintam vykdymui – užtikrina, kad kiekvienas barmenas turėtų viską, ko jam reikia ranka pasiekiamoje vietoje. O Le Loup ledo programa nepanaši į nieką kito regione, daugiausia dėmesio skiriant tinkamai temperatūrai ir išskirtiniam atlikimui naudojant rankomis drožinėti, namuose šaldytus ledo luitus, pjaustytus granitus ir induose gaminamą specialaus skonio ledą – priklausomai nuo to, kas geriausiai tinka kiekvienam gėrimui. .
Clarke’as savo kokteiliuose naudojo tokius triukšmingus ingredientus kaip matcha, ciberžolė ir tepache. „Matcha prideda žemiškumo; daugeliui kokteilių, kuriuose yra medaus, trūksta to žemiško komponento, o matcha linkusi mums duoti žemiškus žaliosios arbatos komponentus. Matcha yra daug kofeino, todėl jis taip pat suteikia impulsą. Ciberžolės atveju jis pradeda nuo paprasto imbiero medaus recepto ir jį prideda. „Mes gauname šviežią ciberžolę ir apdorojame. Gaunate suplaktą viskio rūgštų situaciją su prieskoniais iš imbiero, tada daug žemiškumo iš ciberžolės. Galiausiai tepache yra istorinis ingredientas, nes jis buvo gaminamas ananasų auginimo regionuose visoje Centrinėje ir Pietų Amerikoje 1000 metų. „Situacija yra mažo alkoholio kiekio, todėl fermentacija vyksta lėtai per kelias dienas ir duoda mums vienintelius skaitmeninius alkoholio numerius.
Galite fermentuoti iki galo iki 7%, bet mes jį sustabdome ir atšaldome, o tai suteikia šiek tiek alkoholio ir šiek tiek saldumo. Šis gėrimas yra apie balansą: ananasų rūgštingumas, ananasų saldumas ir truputis alkoholio. Jis siūlo pagrindinius patarimus barmenams, dirbantiems su šiais ingredientais. „Kokteiliai yra subalansuoti pagal proporcijas, o pridėję ko nors daugiau ar mažiau – net jei manote, kad esate šaunus ir kam nors duodate papildomo gėrimo – išmušate kokteilio balansą. Jis taip pat pabrėžia, kad reikia naudoti šviežius ingredientus ir rekomenduoja tam tikrų gaminių negaminti masiškai. „Jei gaminate ciberžolės sirupą, kelias dienas gaminkite tik tai, ko jums reikia.
Kalbant apie kokteilių sveikatingumo tendencijas, Clarke’o požiūris yra aiškus: „Kokteiliai nėra vitaminai. Daugelis žmonių maišo šiuos ingredientus NA gėrimuose. Jei ieškote gėrimo, kuris leistų jums jaustis gerai, atsisakykite alkoholio. Jei norite sveikatingumo gėrimo, atsisakykite alkoholio. Galite pridėti NA spirito arba klubinės sodos. Reikia bandymų ir klaidų, nes skiedimas skiriasi. Sutaupykite pinigų ir dirbkite su modifikatoriais, tokiais kaip trauktinė ir nuoširdūs. Jei naudojate NA, laikykitės daugiau modifikatorių nei bazinė dvasia.
Galiausiai, Clarke’o požiūris į kokteilius yra susijęs su pusiausvyra ir tikslumu, nesvarbu, ar kuriamas alkoholinis gėrimas, ar į sveikatą orientuotas nealkoholinis gėrimas.

Emily Schultz nuotrauka
„Bumble Bee“ kokteilis
Le Loup Nashville
Ingredientai
- 1 kiaušinio baltymas
- ½ uncijos. kaldintas medaus sirupas
- ¾ oz. laimo sultys
- ¾ oz. flor de cana
- ¾ oz. diplomatinis
Pasiruošimas
- Sukratymas } įtempimas } sausas purtymas } kupė } GF Twist išmeskite } Matcha Dust.

Andrew Thomas Lee nuotrauka
Gyva Marija
Le Loup Nashville
Ingredientai
- 1/2 uncijos. mezcal
- 1 oz. Lunazul Blanco
- 1 1/2 uncijos. tepache
- 1/4 uncijos. Pina Gomme sirupas
- 1/2 uncijos. laimo sultys
- 6 JD* čili tinktūros
- 2 JD Peychauds Bitters
Pasiruošimas
- Išgraviruotos uolienos } Baller Ice } čili siūlai * Japoniškas dašerio butelis.