Pok Pok Wings (vietnamiečių žuvies padažo sparneliai)


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.

Lengva Pok Pok sparnaiVietnamietiški žuvies padažo sparneliai– yra labai skanūs ir sukelia visišką priklausomybę! Su traškia oda ir sultinga mėsa, kupina pikantiškų, saldžių ir aštrių skonių, jie puikiai tiks žaidimų dienoms, susibūrimams ar bet kada, kai trokštate ko nors labai skanaus.

Vietnamietiško žuvies padažo sparnelių receptas

Prieš kelerius metus „Pok Pok“ atsirado Portlande ir buvo labai populiarus JAV maisto rinkoje. Pavadinimas „Pok Pok“ netgi skamba taip, lyg grūstuvėlis smogtų į skiedinį gaminant Som Tam – tas skanias tailandietiškas žaliąsias papajos salotas. Ten esantys sparneliai garsėjo traškia oda ir nenugalimu pikantiškai saldžiu glaistu, kuris tapo Pok Pok populiarumo širdimi. Nors „Pok Pok“ visam laikui uždarytas, vis tiek galite mėgautis šiais skaniais vištienos sparneliais namuose su šiuo kopiju Pok Pok sparnelių receptas!

Radau „Ike’s Vietnamese Fish Sauce Wings“ receptą, pavadintą juos sukūrusio virėjo vardu, ir tai atrodė pakankamai paprasta. Surinkau visus ingredientus, pamarinavau sparnelius, pakepinau juos ir aptepiau tame lipniame glajuje. Rezultatas? Mano virtuvė kvepėjo neįtikėtinai, ir aš turėjau savo versiją Pok Pok sparnai tiesiai namuose.

Jie pasirodė traškūs ir kupini skonio, su puikiu sūraus ir saldaus mišiniu bei skaniu česnakiniu prieskoniu iš kepto česnako. Buvau užsikabinęs! Vienintelis dalykas, dėl kurio buvau šiek tiek nusiminęs, buvo pakartotinis marinato panaudojimas kaip glajus, išmetus jį su sparneliais. Nors padažas yra virtas, kad būtų saugu, nusprendžiau jį šiek tiek pakoreguoti savo versijoje, kad jaustųsi patogiau.

Džiaugiuosi galėdamas pasidalinti su jumis šiuo receptu! Su minimaliu paruošimo laiku, paprastais ingredientais ir tiesiog keturi paprasti žingsniaigalite pasigaminti skanaus Vietnamietiški žuvies padažo sparneliai namuose.


Kodėl šis receptas veikia

Vietnamietiško žuvies padažo sparneliai su kalendra, mėtomis ir keptais česnakais.Vietnamietiško žuvies padažo sparneliai su kalendra, mėtomis ir keptais česnakais.
  • Priklausomybę sukeliantis skonis. Pikantiškų, saldžių ir aštrių skonių mišinys iš vietnamietiško žuvies padažo yra per geras, kad būtų galima atsispirti.
  • Traškios tekstūros. Jūs gausite tą tobulą traškią odą, kurios trokšta visi – niekas neprilygs gerai traškučiai!
  • Lengva pagaminti. Turėdami minimalų pasiruošimo laiką ir atlikdami tik kelis paprastus veiksmus, galite juos paruošti nepraleisdami valandų virtuvėje.
  • Visai kaip tikras sandoris. Galite tikėtis, kad šis kopijavimo receptas suteiks jums skanius sparnelius su tokiu pačiu nuostabiu skoniu ir tekstūra, kaip ir restorane „Pok Pok Wing“, kuris, deja, buvo uždarytas.

Pok Pok Wings ingredientai

Ingredientai pok pok sparnams. Ingredientai pok pok sparnams.
  • Vištienos sparneliai
  • Žuvies padažas – suteikia sparnams esminio umami skonio.
  • Cukrus – sukuria tą skanų lipnų glajų, dėl kurio Pok Pok sparneliai yra tokie nenugalimi.
  • Mėtų
  • Česnakai
  • Cilantro
  • Kukurūzų krakmolas – slaptas ingredientas, kad sparneliai būtų gražūs ir traškūs.

Visą informaciją apie ingredientus rasite receptų kortelėje.


Kaip pasidaryti Pok Pok sparnus
(Vietnamietiško žuvies padažo sparneliai)

Vištienos sparnelius dideliame dubenyje marinuoti su žuvies padažu, cukrumi ir išspaustu česnaku. Vištienos sparnelius dideliame dubenyje marinuoti su žuvies padažu, cukrumi ir išspaustu česnaku.

1 veiksmas: Dubenyje suplakite žuvies padažą, cukrų ir išspaustą česnaką. Sudėkite sparnelius ir išmeskite, kad apsemtų. Šaldykite 3 valandas, retkarčiais išmesdami sparnelius.

Iškeptą česnaką nusausinkite ant popierinių rankšluosčių. Iškeptą česnaką nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.

2 veiksmas: Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Sudėkite susmulkintą česnaką ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės spalvos, maždaug 3 minutes. Nusausinkite česnaką ant popierinių rankšluosčių.

Ant aušinimo laido uždedami giliai deginami sparnai. Ant aušinimo laido uždedami giliai deginami sparnai.

3 veiksmas: Dideliame puode įkaitinkite 2 colius aliejaus iki 350 °F (176 °C). Išdžiovinkite sparnelius popieriniais rankšluosčiais ir rezervuokite marinatą. Kukurūzų krakmolą sudėkite į negilų dubenį, sudėkite sparnelius ir pasukite, kad apsemtų. Kepkite sparnelius partijomis iki auksinės spalvos ir iškeps maždaug 10 minučių. Nusausinkite ant popierinių rankšluosčių ir perkelkite į dubenį.

Keptuve gerai išmeskite apkeptus sparnelius su padažu. Keptuve gerai išmeskite apkeptus sparnelius su padažu.

4 veiksmas: Mažame puode užvirkite marinatą ant vidutiniškai stiprios ugnies iki sirupo konsistencijos, maždaug 5 minutes. Nukoškite ant sparnų ir išmeskite, kad apsemtų. Pabarstykite kalendra, mėtomis ir keptu česnaku, tada nedelsdami patiekite.


Profesionalūs patarimai virėjams namuose

  • Gaukite geros kokybės žuvies padažą, nes tai yra šio recepto umami bomba. Rekomenduoju Red Boat Fish Sauce arba Megachef žuvies padažą.
  • Prieš marinuodami vištienos sparnelius gerai paglostykite popieriniais rankšluosčiais, kad nudžiūtų. Šis mažas žingsnis padės jums išgauti traškią odelę kepant.
  • Keptas česnakas suteikia sparnelių fantastišką skonį, todėl tikrai jo nepalikite!
  • Nebandykite kepti visų sparnelių vienu metu! Perpildžius keptuvę, gali sumažėti aliejaus temperatūra ir likti permirkę sparnai.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu padaryti sparnus anksčiau laiko?

Sparnelius galite marinuoti dieną iš anksto ir laikyti šaldytuve. Tačiau geriausia juos kepti šviežius prieš pat patiekiant, kad jie būtų traškūs.

Ar galiu „pok pok“ sparnelius kepti ore, o ne juos kepti?

absoliučiai! Įkaitinkite keptuvę iki 182 °C (360 °F), tada kepkite marinuotus sparnelius viename sluoksnyje maždaug 25–30 minučių, įpusėjus juos apversti. Tiesiog stebėkite juos, nes kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo jūsų oro gruzdintuvės modelio.

Ar galiu šiuos sparnelius kepti, o ne kepti?

Taip! Kepkite juos 400 °F (200 °C) temperatūroje apie 40 minučių, įpusėjus apversti, kol jie taps traškūs ir iškeps.

Kaip aš galiu padaryti sparnelius aštresnius?

Jei norite padidinti šilumą, pabandykite į marinatą įpilti sriracha arba mėgstamo aštraus padažo.

Kiek kalorijų vienoje porcijoje?

Šis receptas yra tik 368 kalorijos vienoje porcijoje.

Keptų Pok Pok sparnų kopijavimo receptas, kaip ir Andy Ricker.Keptų Pok Pok sparnų kopijavimo receptas, kaip ir Andy Ricker.

Ką patiekti su Pok Pok sparnais

Norint gauti sveiką vietnamietišką maistą, rekomenduoju šiuos receptus:

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Norėdami gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano Receptų rodyklėir sekite naujienas užsiprenumeravę mano naujienlaiškis ir seka mane toliau Facebook, Pinterestir Instagramas dėl naujų atnaujinimų.


Kiti receptai, kurie jums gali patikti

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutele lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutelė lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dubenyje suplakite žuvies padažą, cukrų ir išspaustą česnaką. Sudėkite sparnelius ir išmeskite, kad apsemtų. Šaldykite 3 valandas, retkarčiais išmesdami sparnelius.

  • Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Sudėkite susmulkintą česnaką ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės spalvos, maždaug 3 minutes. Nusausinkite česnaką ant popierinių rankšluosčių.

  • Dideliame puode įkaitinkite 2 colius aliejaus iki 350 °F (176 °C). Išdžiovinkite sparnelius popieriniais rankšluosčiais ir rezervuokite marinatą. Kukurūzų krakmolą sudėkite į negilų dubenį, sudėkite sparnelius ir pasukite, kad apsemtų. Kepkite sparnelius partijomis iki auksinės spalvos ir iškeps maždaug 10 minučių. Nusausinkite ant popierinių rankšluosčių ir perkelkite į dubenį.

  • Nedideliame puode užvirkite marinatą ant vidutiniškai stiprios ugnies iki sirupo konsistencijos, maždaug 5 minutes. Nukoškite ant sparnų ir išmeskite, kad apsemtų. Pabarstykite kalendra, mėtomis ir keptu česnaku, tada nedelsdami patiekite.

  • Prieš marinuodami vištienos sparnelius gerai paglostykite popieriniais rankšluosčiais, kad nudžiūtų. Šis mažas žingsnis padės jums išgauti traškią odelę kepant.
  • Keptas česnakas suteikia sparnelių fantastišką skonį, todėl tikrai jo nepalikite!
  • Nebandykite kepti visų sparnelių vienu metu! Perpildžius keptuvę, gali sumažėti aliejaus temperatūra ir likti permirkę sparnai.

Patiekimas: 4žmonių, Kalorijos: 368kcal, Angliavandeniai: 25g, Baltymai: 18g, Riebalai: 22g, Sotieji riebalai: 10g, Cholesterolis: 71mg, Natris: 1208mg, Pluoštas: 1g, Cukrus: 13g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Juodojo sezamo sriuba (sezamo pasta) – gyvenimo vokai

Pok Pok Wings (vietnamiečių žuvies padažo sparneliai)