Bisquick Chicken Pot Pie – Brown Eyed Baker


Šis lengvas Bisquick vištienos pyragas yra pats geriausias maistas. Jame naudojami sandėliuko ir šaldiklio kabės ir jie yra paruošti akimirksniu; vienas iš mano mėgstamiausių senų šeimos receptų. Pasigaminkite šį receptą vėsią naktį, kad sušildytumėte!

Vištienos pyrago gabalėlis ant serviravimo mentelės, laikomas virš viso pyrago.

Prieš daugelį metų atsitiktinį šeštadienį žiemos metu eidavau pas senelius pietauti. Mano močiutė iš orkaitės ištraukė pyragą su vištiena, kuris buvo visiškai ne iš šio pasaulio.

Pluta buvo sluoksniuota ir aukso rudos spalvos, o įdaras buvo storas ir pilnas vištienos ir daržovių.

Kai paklausiau savo močiutės recepto, buvau šokiruotas, kaip tai lengva. Naudojant „Bisquick“ iš sandėliuko, šaldytų daržovių ir kepsninės vištienos tai yra neįtikėtinai paprasta. Nors turiu mėgstamą tradicinį vištienos pyrago pyrago receptą (nuo nulio), man patinka šis Bisquick variantas, skirtas lengvai savaitės vakarienei!

Kodėl tu tai mylėsi

Švelni vištiena, pikantiškos daržovės, kreminis vištienos pyrago įdaras ir sluoksniuota pluta. Tai yra visi dalykai, dėl kurių šis patiekalas yra mėgstamiausias rudens ir žiemos mėnesiais.

Paprastai jums prireiktų mažiausiai valandos ruošimo laiko, tačiau šis pyrago receptas paruošiamas maždaug per 20 minučių.

Dar geriau, įskaitant kepimo laiką, būsite pasiruošę patiekti per mažiau nei valandą!

Ingredientų pastabos

Šis paprastas patiekalas paruošiamas greitai ir jam nereikia daug ingredientų; toliau pateikiamas trumpas pagrindinių komponentų aprašymas ir kai kurios pastabos apie kiekvieną.

Kaip visada, visą ingredientų ir kiekių sąrašą rasite žemiau esančioje recepto kortelėje.

Paruošto ir paženklinto Bisquick vištienos pyrago ingredientai.Paruošto ir paženklinto Bisquick vištienos pyrago ingredientai.
  • Biskvikas: Naudokite originalų blynų ir kepimo mišinį.
  • Vištiena: Šiam receptui jums reikės 1½ puodelio virtos vištienos. Galite supjaustyti kepsninę vištieną arba vištienos konservai būtų netgi lengvi! Šiame recepte puikiai tiktų ir kalakutienos likučiai (puikiai tinka Padėkos dienos likučiams!).
  • Svogūnai: Šiame recepte naudojamas šiek tiek susmulkintų svogūnų, bet galite pakeisti ¾ arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių (taip pat galite pridėti česnako miltelių, kad pagerintumėte skonį).
  • Daržovės: Aš naudoju standartinį mišrų daržovių mišinį, kurį sudaro morkos, žirniai, kukurūzai ir šparaginės pupelės. Nedvejodami naudokite savo mėgstamas šaldytas daržoves! Jei naudojate konservuotas daržoves, jas nusausinkite, o pabaigoje sumaišykite su vištiena, kad jos neperkeptų.
  • Pienas: Norint užtikrinti, kad padažas tinkamai sutirštėtų, pirmenybė teikiama nenugriebtam pienui. Žiupsnelyje tiks 2%, bet padažas gali būti plonesnis.

Kaip pasigaminti „Bisquick“ vištienos pyragą

Dėl šio recepto paprastumo jis puikiai tinka savaitės vakarienei! Štai kaip pasigaminti šį paprastą vištienos pyragą:

1 veiksmas: padarykite plutą – Tešlos trintuvu supjaustykite sviestą į Bisquick, kol mišinys taps trupinis. Tada maišykite pieną, kol mišinys pradės formuotis rutuliukais. Lengvai paspauskite tešlą išilgai 9 colių pyrago plokštės dugno ir šonų. Kepkite 400 laipsnių temperatūroje 5 minutes, tada atidėkite.

2 veiksmas: padarykite įdarą – Ištirpinkite sviestą dideliame puode ant vidutinės ugnies. Įmaišykite Bisquick, svogūną, druską ir pipirus. Virkite, kol pradės burbuliuoti, nuolat maišydami, tada nukelkite nuo ugnies. Palaipsniui įmaišykite vištienos sultinį, tada daržoves. Grąžinkite ant viryklės ir užvirkite, virkite ir maišykite 1 minutę, tada nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite vištieną. Supilkite įdarą į pyrago plutą ir išlyginkite lygiu sluoksniu.

Šalia esančios nuotraukos su apačios pluta pyrago lėkštėje ir vištienos pyrago įdaru puode.Šalia esančios nuotraukos su apačios pluta pyrago lėkštėje ir vištienos pyrago įdaru puode.

3 veiksmas: padarykite viršutinę plutą – Nedideliame dubenyje išplakite Bisquick, pieną ir lydytą sviestą. Tada supilkite įdarą ir mentele išlyginkite iki pyrago lėkštės kraštų.

Šalia esančios nuotraukos, kuriose vištienos pyrago pyragas užpildomas pyrago formoje, o po to padengiamas viršutine pluta.Šalia esančios nuotraukos, kuriose vištienos pyrago pyragas užpildomas pyrago formoje, o po to padengiamas viršutine pluta.

4 veiksmas: iškepkite vištienos puodo pyragą – Kepkite 25 minutes arba tol, kol viršus taps auksinės spalvos. Leiskite pastovėti apie 10 minučių, tada patiekite.

Ką patiekti su vištienos pyragu

Šis receptas tikrai tinka kaip sotus patiekalas, bet jei norite papildomų variantų, pateikiame keletą idėjų:

  • Sumaišytos žalios salotos
  • Skrudintos daržovės (puikiai tiks šparagai, žiediniai kopūstai ar Briuselio kopūstai)
  • Kukurūzų burbuolės, jei neprieštaraujate papildomų kukurūzų arba jūsų daržovių mišinyje jų nėra
  • Kopūstų salotos aliejaus ir acto padaže
  • Švieži vaisiai arba obuoliai

Kaip laikyti ir pašildyti

Vištienos pyragas turi būti laikomas sandariame inde (arba originalioje pyrago lėkštėje sandariai uždengtas) šaldytuve iki 3 dienų.

Likučius galima pašildyti mikrobangų krosnelėje arba, jei norite iš naujo traškinti viršutinę plutą, galite kaitinti 350 laipsnių orkaitėje, uždengtoje folija, apie 20 minučių, tada nuimkite foliją ir kepkite dar 3–5 minučių.

Vištienos pyrago gabalėlis ant lėkštės su nuimtu šakute.Vištienos pyrago gabalėlis ant lėkštės su nuimtu šakute.

Užšaldymo instrukcijos

Šį galite užšaldyti arba prieš kepdami, arba po kepimo; instrukcijas rasite žemiau:

Užšaldyti neiškeptą – Visiškai surinkite pyragą, tada atšaldykite šaldytuve bent dviem namams. Tada sandariai suvyniokite į plastikinę plėvelę ir aliuminio foliją (jei turite didelį šaldikliui tinkamą maišelį, pyrago indą galite įstumti į jį, kaip papildomą sandarumo sluoksnį) ir užšaldykite iki 3 mėnesių. Per naktį atšildykite šaldytuve, tada kepkite kaip nurodyta.

Užšaldyti iškeptą – Leiskite pyragui visiškai atvėsti iki kambario temperatūros, tada sandariai uždenkite plastikine plėvele ir folija (jei turite didelį šaldikliui tinkamą maišelį, pyrago indą galite įstumti į jį, kaip papildomą sandarumo sluoksnį) ir užšaldykite iki. 3 mėn. Per naktį atšildykite šaldytuve, tada pašildykite, kaip norite.

Recepto pastabos

  • „Bisquick Note“ – Jei niekada anksčiau nenaudojote Bisquick, dėžutėje greičiausiai bus rodomas blynų paveikslėlis, tačiau pats mišinys gali būti naudojamas įvairiai. Nepaisant to, kad ant dėžutės yra užrašyti ir pavaizduoti blynai, tai yra tinkamas produktas ir dėl ko šis vištienos pyrago receptas yra toks paprastas.
  • Skonio parinktys – Aukščiau pažymėjau, kad jei norite, galite pridėti česnako miltelių; taip pat galite pridėti šviežių arba džiovintų žolelių, kad atitiktų jūsų skonį – čiobreliai būtų puikus priedas!
  • Užpildymo alternatyva – Šio recepto kreminis padažas gaunamas iš sviesto, Bisquick ir vištienos sultinio derinio. Jei norite greitesnio varianto, galite įdėti į kondensuotos sriubos skardinę, pvz., grietinėlės vištienos sriubą arba grietinę grybų sriubą. Tiesiog sumaišykite sriubos skardinę su 1 puodeliu pieno, tada daržoves (jei naudojate šį metodą, būtinai jas atšildykite) ir vištieną.
  • Pan Options – Nors tai tradiciškai gaminama 9 colių pyrago lėkštėje, taip pat galite naudoti keraminę 4 puodelių talpos kepimo formą arba net 10 colių ketaus keptuvę.
Vištienos pyrago gabalėlis, nupjautas nuo likusio pyrago pyrago lėkštėje.Vištienos pyrago gabalėlis, nupjautas nuo likusio pyrago pyrago lėkštėje.

Daugiau jaukių vištienos receptų

Žiūrėkite recepto vaizdo įrašą

Jei gaminate šį Bisquick vištienos pyragą ir mėgstate jį, nepamirškite sustoti ir įvertinti receptą 5 žvaigždutėmis – tai padės kitiems rasti receptą! ❤️️

Bisquick vištienos pyragas

Bisquick vištienos pyragas yra pats geriausias maistas. Jame naudojami sandėliuko ir šaldiklio kabės ir yra puiki savaitės vakarienė. Pasigaminkite šį receptą vėsią naktį, kad sušildytumėte!

Dėl apatinės plutos:

  • 1 puodelis (120 g) Biskvikas
  • 2 šaukštai sūdyto sviesto
  • 2 šaukštai nenugriebto pieno

Užpildui:

  • ¼ puodelis (56.75 g) nesūdyto sviesto
  • ¼ puodelis (30 g) Biskvikas
  • 2 šaukštai susmulkinto geltonojo svogūno
  • ¼ šaukštelis (0.25 šaukštelis) druskos
  • Suspauskite maltų juodųjų pipirų
  • 1 puodelis (182 g) šaldytų daržovių mišinių, morkos, žirniai ir šparaginės pupelės
  • puodeliai (293,75 ml) vištienos sultinio
  • puodeliai (210 g) virtos vištienos kubeliais

Viršutinei plutai:

  • ½ puodelis (60 g) Biskvikas
  • puodelis (81.33 ml) nenugriebto pieno
  • 1 šaukštas sūdyto sviesto, ištirpo
  • Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių F.

  • Paruoškite apatinę plutą: Vidutiniame dubenyje konditerijos trintuvu supjaustykite sviestą į Bisquick, kol mišinys taps panašus į stambius trupinius. Mediniu šaukštu maišykite pieną, kol mišinys pradės formuotis rutuliukais. Tešlą užtepkite ant 9 colių pyrago lėkštės dugno ir šonų. Kepkite 5 minutes arba kol taps šviesiai rudos spalvos. Išimkite iš orkaitės ir atidėkite į šalį.

  • Paruoškite užpildą: Įkaitinkite sviestą 2 litrų puode ant vidutinės ugnies, kol ištirps. Mediniu šaukštu įmaišykite Bisquick, susmulkintą svogūną, druską ir pipirus. Virkite, nuolat maišydami, kol mišinys pradės burbuliuoti. Nukelkite nuo ugnies. Palaipsniui įmaišykite vištienos sultinį, tada įmaišykite šaldytas daržoves.

  • Mišinį grąžinkite ant viryklės ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami, kol mišinys užvirs. Kai visiškai užvirs, toliau maišykite dar 1 minutę. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite vištieną. Vištienos mišinį supilkite į paruoštą plutą.

  • Paruoškite viršutinę plutą: Nedideliame dubenyje suplakite Bisquick, pieną ir lydytą sviestą iki vientisos masės. Mišinį tolygiai užpilkite ant įdaro. Gumine arba offsetine mentele švelniai paskleiskite ją iki pyrago lėkštės krašto.

  • Kepkite 25 minutes arba tol, kol viršus taps auksinės spalvos. Prieš patiekdami leiskite pastovėti 10 minučių.

  • Vištiena: Jei nenorite gaminti patys, galite supjaustyti keptą vištieną arba nusipirkti pakuotę iš anksto paruoštos vištienos kubeliais. Konservuota vištiena netgi tiktų! Šiame puodo pyrago recepte labai patiktų ir kalakutiena.
  • Daržovės: Nedvejodami pakeiskite į kitą veislę. Jei naudojate konservuotus, pabaigoje sumaišykite juos su vištiena, kad jie neperkeptų.
  • Pienas: Jei norite, kad šis receptas būtų be pieno, pakeiskite pieną avižų arba anakardžių pienu. Jie yra neutralaus skonio, bet panašios tekstūros, todėl neturės įtakos įdaro konsistencijai.
  • Sviestas: Jei gaminsite be pieno, sviestą taip pat turėsite pakeisti. Vietoj sviesto naudokite „Earth Balance“ kepimo lazdeles ir į įdarą neįtraukite druskos. Visada galite šiek tiek pridėti prieš pilant įdarą į plutą, jei skonis toks, kokio reikia.
  • Jei niekada anksčiau nenaudojote Bisquickgalite supainioti eidami į parduotuvę jo nusipirkti. Dėžutėje greičiausiai bus rodomas blynų paveikslėlis, tačiau pats mišinys gali būti naudojamas įvairiai. Nepaisant to, kad ant dėžutės yra užrašyti ir pavaizduoti blynai, tai yra tinkamas produktas ir dėl ko šis vištienos pyrago receptas yra toks paprastas.
  • Jei negalite gauti Bisquick ten, kur gyvenatečia yra Bisquick recepto kopija.
  • Galite susimąstyti ką patiekti su vištienos pyragu. Garnyrai nebūtini, nes tai veikia kaip sotus patiekalas, tačiau apkeptos žalios salotos padėtų lėkštę palengvinti.
  • Likučius galima laikyti šaldytuve iki 4 dienų.
  • Norėdami užšaldyti pyragąkepkite ir visiškai atvėsinkite, tada sandariai uždenkite plastikine plėvele ir aliuminio folija. Norėdami pašildyti, nuimkite plastikinę plėvelę, uždenkite aliuminio folija ir pašildykite 350 laipsnių orkaitėje, kol sušils.

Maistinė vertė priklauso nuo vienos porcijos

Kalorijos: 360kcal, Angliavandeniai: 28g, Baltymai: 16g, Riebalai: 21g, Sotieji riebalai: 11g, Cholesterolis: 68mg, Natris: 822mg, Kalis: 275mg, Pluoštas: 2g, Cukrus: 5g, Vitaminas A: 1974 mTV, Vitaminas C: 7mg, Kalcis: 102mg, Geležis: 2mg

Iš pradžių paskelbtas 2012 m., šis Bisquick vištienos pyrago receptas buvo atnaujintas, įtraukiant naujas nuotraukas, naudingą vaizdo įrašo mokymo programą ir išsamesnių receptų patarimų.



Source link

Daugiau iš autoriaus

5 baisūs kokteiliai iš BACARDÍ

Kumpio ir bulvių sriuba –