10 geriausių viskių, iš kurių gaminamas geriausias bulvaras


Atvėsus orams mūsų kokteiliai šyla.

„Boulevardier“ yra tik vienas iš tų gėrimų; burbono viskio, Campari ir vermuto mišinys veikia tik tada, kai temperatūra yra iki gyvo kaulo. Nesvarbu, ar esate „Negroni“ gerbėjas, ar viskio mėgėjas, mes siūlome jums dešimties geriausių viskių sąrašą, kurie sklandžiai įsilies į klasikinį „Boulevardier“ receptą.

Klasika – Burbonai, kurie niekada jūsų nenuvils.

Woodfordo rezervatas

Tikras pasirinkimas tiek bare, tiek namuose yra Woodfordo rezervatas. Šis Kentucky Straight Bourbon viskis turi visus norimus skonius: medaus, vanilės, iriso ir prieskonių. Šiek tiek lengvesnis korpusas leidžia lengvai susimaišyti su kitais ingredientais, nepavogdamas centrinės vietos, o tai suteikia jūsų Boulevardier subtilumo už puikią kainą.
Old Forester 1870 Original Batch Bourbon

Nenumaldomas Old Foresterio veikėjas „niekada nesensta“, kaip sakoma jų šūkiu. Tačiau, kai norite pakeisti įprastą burboną savo Boulevardier, jūsų laukia 1870 Original Batch. Tai labiau citrusinis burbonas, lengvai papildantis Campari karčiųjų apelsinų pobūdį. Aksominis korpusas tik suteikia daugiau malonumo ir kiekviename gurkšnyje palieka švelnų, bet šiuolaikišką prieskonį.


KELI Burbonai

Šis burbonų bendruomenės naujokas išsiskiria savo netradicine kilme. Pagaminta ne Čikagoje, tai nėra įprastas burbonas. Tačiau dėl to jis nėra mažiau puikus. Receptas apima visas klasikines Kentukio Burbono tradicijas, grūdus iš kitokio, daug vėsesnio terroiro. Rezultatas? Įspūdingi, papildomų prieskonių varomi rugiai, kurie suteikia jūsų Boulevardier taip reikalingo žiemos posūkio.


Keturių rožių vienvamzdis

Kitas burbono elementas „Four Roses“ retai kada nesugeba pagaminti „Boulevardier“ skanaus. Jų vienos statinės burbonas suteikia jūsų kokteiliui elegancijos neprarandant stiprumo. Jo vaisinis ir mokas pobūdis patiks iki pat Campari ir saldaus vermuto, o jo tvirtumas suteiks šilumos, kurios jums reikia gaminant šį išskirtinį rudens/žiemos gėrimą.


RugiaiTiems, kurie mėgsta Boulevardier, kuriame yra šiek tiek daugiau cukraus, prieskonių ir visko, kas gražu.

Rittenhouse

Vienas iš patikimiausių rugių, Rittenhouse įsilieja į klasikinį rugių charakterį ir 100 įrodymų, kad jums reikia sukurti geriausią „jaukumą prie židinio“ Boulevardier. Jis aštrus ir skrudintas, su cukruotų citrusinių vaisių atspalviais, kurie puikiai dera su stipriu Campari charakteriu.


Knob Creek Rugiai

Šie 100 atsparūs rugiai yra puikus vaikinas. Tai sodraus skonio, suapvalinti rugiai, kurie yra tokie pat minkšti ir saldūs, kaip ir aštrūs, todėl jūsų Boulevardier puikiai subalansuoja. Tačiau, jei norite pakeisti įprastą receptą, išbandykite Knob Creek Smoked Maple Rye, pridėdami hikorio, kurio nežinojote, kad jums reikia.


Beverly High Rye

Norite paaukštinti savo Boulevardier? Mažos partijos statinės stiprumo rugiai yra stiprūs, žodžiu. Sulaukęs 116 išbandymų, šis meistriškai pagamintas viskis šviečia kruopščiu maišymu ir išgauna rugius, kurie yra tokie pat puikūs kaip ir sviestiškiausias šventinis desertas. Jo saldus prieskonis ir riešutiškumas atneša kalnų namelį, „ant atviros ugnies keptų kaštonų“ atmosferą tiesiai į jūsų barą.


Kiti Vaikinai – Kitų neparduodamų viskių mišinys, kad supurtytų jūsų Boulevardier receptą.

Beždžionės pečių škotiškas viskis

Šio škotiško viskio salyklo skoniai gimė maišymui. Jis lengvai patenka į drąsesnius gėrimus kaip „Boulevardier“, neatskiriant kitų intensyvių ingredientų. Tinkamai sumaišius, Monkey Shoulder šilto vanilinio medaus skoniai jūsų Boulevardier receptui suteikia saldumo.


Redbreast Tawny Port Cask Edition

Nesame tikri, ar esate pasirengę Airijos bulvare. Su naujausiu „Redbreast“ leidimu „Tawny Pork Cask Edition“ jūs laukiate naujo tvankaus žiemos kokteilio. Šio viskio žavus sviestinis, beveik sūdytos karamelės skonis gali atrodyti šiek tiek drąsus, tačiau Boulevardier jis atlieka magiją ir sukuria kokteilį, kurį norisi gurkšnoti, kai temperatūra tikrai nukrenta.


Great Jones Straight Rye

Tiems, kurie ieško kažko tikrai naujo, „Great Jones“ suteikia jūsų Boulevardier kosmopolitišką atmosferą. Tai gali būti burbonas, bet jis gimė Didžiajame obuolyje, pagamintas iš 100 % Niujorko valstijoje užaugintų grūdų. Aksominį vanilės skonį papildo jaudinantis baltųjų ir juodųjų pipirų balansas – visa tai paverčia jūsų „Boulevardier“ jaudinančiu pojūčių šokiu.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Mūsų savaitės gėrimas yra Absolut x Kahlúa Ozspresso Martini

Naminio Alfredo padažo receptas – žiupsnelis Yum