„The Chilled 100“ gamina rudens kokteilius naudodami „El Mayor Tequila“.


Kai pradeda įsitvirtinti gaivus rudens oras, sezoninių skonių žavesys tampa nenugalimas.

Šį rudenį „El Mayor Tequila“ pakvietė devynis „Chilled 100“ barmenus – iškilią miksologų grupę iš visų JAV – sukurti išskirtinę rudens įkvėptų kokteilių kolekciją.

Kiekvienas barmenas bendradarbiauja su El Mayor Tequila, kad įneštų į šiuos kūrinius savo unikalią nuojautą, sumaišydama sodrią, švelnią puikios tekilos esmę su ryškiais sezono skoniais. Prisijunkite prie mūsų tyrinėdami šiuos naujoviškus gaminius, kurie tikrai pagyvins jūsų rudens šventes ir sušildys jūsų nuotaiką, kai lapams virsta.

Šis kokteilis leido man parodyti vieną iš naminio sirupo technikų, kurių išmokau pagerinti savo barmeno įgūdžius. Nenorėjau naudoti tik paprasto sirupo, o prie El Mayor Blanco tekilos norėjau naudoti kažką sodresnio skonio. Bercheroka, kraujo apelsinų sirupo ir tekilos skoniai tikrai yra puikus skonių mišinys ir juo galima mėgautis ištisus metus.









Karlsbadas Meksikoje


pateikė Yolanda Gregg – Šarlotė Šiaurės Karolina /@landieg803



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. El Meras Blanco
  • ¼ uncijos. Bercheroka likeris
  • ½ uncijos. laimo sultys
  • ½ uncijos. greipfrutų sultys
  • ¾ oz. Blood Orange dervos sirupas*
  • 1 oz. Aquafaba
  • Brūkšnio druskos tinktūra



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į purtyklę ir sausai suplakite, tada įdėkite ledo ir vėl suplakite.
  2. Smulkiu tinkleliu sieteliu nukoškite į kupė stiklą.
  3. Ant viršaus papuoškite kelis lašus Angostura Bitters.

*Blood Orange dervos sirupas*


Ingredientai


  • 250 gramų kraujo apelsinų sulčių
  • 179 gramai cukraus
  • 25 gramai arabų gumos
  • 1 gramas citrinos rūgšties

Pasiruošimas


  1. Pasverkite visas sudedamąsias dalis: pirmiausia pradėkite nuo apelsinų sulčių, paleiskite maišytuvą mažu greičiu, tada lėtai įpilkite arabikos dervos, tada cukrų ir galiausiai įpilkite citrinos rūgšties.
  2. Išmaišykite iki vientisos masės, tada leiskite pastovėti apie valandą, kad nusistovėtų.


Šis El Mayor Reposado tekila espresso martini šoka ant gomurio su sodriomis vanilės, agavos, šiltų prieskonių ir karamelės natomis. Šis aksominis ir švelnus gėrimas puikiai tinka rudens ir žiemos mėnesiams, kviečiantis susirinkti su draugais prie šiltos ugnies. Norėdami suteikti švenčių įspūdį, pabarstykite martini meksikietiško karšto šokolado užuominą – idealiai tinka toms jaukioms atostogų akimirkoms, kai norite gurkšnoti kažką tikrai ypatingo.









Kalėdų kavinė Exprés


pateikė Yolanda Gregg – Šarlotė Šiaurės Karolina /@landieg803



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. El Meras Reposado
  • 1 oz. Kahlúa
  • 1 oz. espreso
  • ½ uncijos. kavos sirupas*
  • Ant viršaus užtepkite meksikietiško karšto šokolado putos



Pasiruošimas

  1. Sudėkite ingredientus, išskyrus putas, į purtyklę.
  2. Ant viršaus uždėkite ledo ir suplakite, tada du kartus perkoškite plonu tinkleliu į kupė stiklinę.
  3. Papuoškite Red Candy tuile.
  4. Pabarstykite meksikietiškomis karšto šokolado putomis, tada kaip garnyrą pridėkite burbulinius saldainius.

*Kavos sirupas


Ingredientai


  • 1 puodelis riebios grietinėlės
  • 1 skardinė kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • ½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
  • 2 šaukštai cukraus
  • Žiupsnelis kajeno pipirų (pradėkite žiupsnelį ir įdėkite daugiau, jei norite).
  • 2 šaukštai nesaldintos kakavos miltelių
  • ¼ puodelio karčiai saldaus šokolado drožlių

Pasiruošimas


  1. Sumaišykite visus ingredientus ant vidutinės ugnies iki vientisos masės, tada užvirinkite ir išmaišykite – prieš dedant į ISI indą, leidžiu atvėsti.
  2. ISI konteineryje panaudojau 4 azoto įkroviklius ir prieš naudojimą palikau atvėsti šaldytuve.


„Man patinka karažilas ir tradicinis meksikietiškas karštas šokoladas, sumaniau sujungti du savo mėgstamiausius dalykus iš Meksikos su šia nuostabia kristalino tekila. “









Abuelitas carajillo




Ingredientai


  • El meras Cristalinas
  • 2 uncijos. cinamono sirupas
  • ½ uncijos. Šviežia espreso kava
  • 1 oz. kavos
  • 4 šlakeliai kakavos trauktinės



Pasiruošimas

  1. Sukratykite ir nukoškite į kupė stiklą.
  2. Papuoškite tarkuotu cinamonu.


„Norėjau, kad gėrimas reprezentuotų mano dvi meiles. Gėlių natos kokteiliuose kilo iš mano natūralios meilės arbatoms, gėlėms ir augalams. Širdyje esu žiemos kūdikis, gimęs gruodį, todėl suprasti prieskonius ir jų sąveiką taip pat yra savaime suprantama.









Flores De Invierno


Antonio Jenkinsas jaunesnysis – Finiksas, AZ / @_traptainamerica



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Meras Cristalino
  • ¾ oz. Ananasų paveldas Amaro
  • ½ uncijos. Ramozoti
  • ½ uncijos. Jurgio prieskoninė kriaušė
  • ¼ uncijos. Lustau Solera
  • ½ uncijos. Juzu
  • 3 brūkšnelių medetkų tinktūra



Pasiruošimas

  1. Suplakti, du kartus įtempti į stiklinę ir užpilti susmulkintu Collins Glass ledu, papuoštu medetkų gėlėmis.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Skanus migdolų miltų „Snickerdoodles“ receptas

Savaitgalio patiekalas: 2024-10-05 – Brown Eyed Baker