Mūsų savaitės gėrimas yra Natsu Sour iš Omakase Shoji


Omakase Shoji, naujausia Čikagos omakase vieta, pristato Natsu Sour – kokteilį, kuris puikiai derina japonų tradicijas su šiuolaikine nuojauta.

Šiame gaiviname gėrime yra Haku Vodka, pagaminta iš 100% japoniškų baltųjų ryžių ir filtruota per bambuko anglį, suteikianti sklandų ir subtiliai saldų profilį. Kartu su saldžiomis, melioną primenančiomis Midori likerio natomis ir kremine tekstūra, kurią suteikia kiaušinio baltymas, Natsu Sour suteikia subalansuotą ir gaivinantį potyrį. Padengtas citrinos ir mėtų sirupu – tai kokteilis, įkūnijantis paskutinių tvyrančių vasaros dienų esmę.









Natsu rūgštus kokteilis




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Haku degtinė
  • ¾ oz. Midori
  • 1 oz. Kiaušinio baltymas
  • ¾ oz. Citrinų sultys
  • ½ uncijos. Mėtų sirupas



Pasiruošimas

  1. Sauso kokteilio degtinė, Midori, kiaušinio baltymas, citrinos ir mėtų paprastasis sirupas.
  2. Tada sudėkite ledo kubelius ir plakite plakinį.
  3. Dvigubai perkoškite į matinį martini stiklą.
  4. Papuoškite agurkų traukte ir mėtų lapeliu.




Source link

Daugiau iš autoriaus

„Tales of The Cocktail Foundation“ paskelbia 2024 m. dotacijos gavėjus

Klevo šoninės žaliosios pupelės –