Garvey’aus Alexanderio kelionė svetingumo pramonėje prasidėjo daugiau nei prieš dešimtmetį, kai jis buvo berniukas, galiausiai pakilęs į generalinio direktoriaus pareigas.
Per visą savo karjerą jis dalyvavo daugelyje restoranų veiklos aspektų – nuo kavinių ir barų projektavimo iki vadovavimo komandoms priekyje ir gale. Garvey prisiėmė atsakomybę už savo ateitį sukurdamas kažką labai asmeniško ir prasmingo: komiksų knygą „The Brunch God“. „Tai mano būdas suteikti žmonėms, kurie mane palaiko, apčiuopiamą dalelę savęs, kurią jie gali turėti namuose. Klausiame Garvey apie tai, kaip ugdyti unikalų stilių, kuris jį išskiria, ir kaip bendrauti su auditorija.
„The Brunch God“ įkvėpimas
Sujungiau dvi aistras, anime ir kokteilių kūrimą, į vieną kūrybinę veiklą. Pavadinimas „Brunch God“ kilo iš mano atsidavimo priešpiečių scenai, kur įgijau naujoviškų kokteilių kūrybos reputaciją. Bėgant metams klientai sekė mane iš darbo į darbą, kad tik išgertų kokteilių, ir dažnai prašydavo pritaikytų kūrinių vietoje. Ši komiksų knyga yra mano meilės anime, kokteiliams ir vėlyvųjų pusryčių kultūros kulminacija, dėl kurios aš užsitarnaudavau slapyvardį „Brunch God“.
Kokteilių komiksų knyga
Komiksų knygoje Brunch God pateikiami kokteiliai, kuriuos gaminau klientams įvairiuose baruose ir restoranuose, įskaitant originalius receptus ir klasikos vingius. Tai atspindi mano meilę pramonei ir būdą dalytis savo patirtimi su kitais.
Pozicija šiandienos laidoje
Šiuo metu kuruoju ir pateikiu savo mėgstamų alkoholinių gėrimų, o kartais ir maisto, sąrašus „The Today Show“. Ši galimybė atsirado po daugelio metų sunkaus darbo ir tinklų kūrimo, todėl galėjau pasidalinti savo meistriškumu su platesne auditorija. Ši gerbiama platforma leidžia man pasidalinti savo patirtimi, įžvalgomis ir rekomendacijomis su plačia žiūrovų auditorija. Įtraukiančiais segmentais ir diskusijomis siekiu pristatyti naujausias tendencijas ir produktus bei šviesti ir įkvėpti žiūrovus tyrinėti kokteilių ir kulinarinių malonumų pasaulį.
Patarimai barmenams
Norėdami išgarsėti pramonėje, demonstruokite savo asmenybę naudodami prekės ženklą ir nebijokite išsiskirti. Apimkite visatos sinchroniškumą ir susitelkite ties savo tikslais. Ugdykite gyvuliškų ambicijų atmosferą, kai kalbate apie savo tikslus. Tai reiškia, kad turite nepaliaujamai siekti to, ko norite. Taip pat į kiekvieną kokteilį įpilkite šiek tiek meilės energijos, išmaišykite ir supilkite.
Trys pagrindiniai patarimai, kaip tapti įtakingam
Kurkite tvirtus santykius – užmegzkite tikrus ryšius su kolegomis, klientais, tiekėjais ir pramonės profesionalais. Tinklų kūrimas yra labai svarbus šioje pramonėje, o prasmingų santykių puoselėjimas gali atverti duris naujoms galimybėms, bendradarbiavimui ir patarimams.
Nuolat tobulinkite įgūdžius – būkite smalsūs ir atsidavę nuolatiniam mokymuisi ir įgūdžių ugdymui. Dalyvaukite seminaruose, seminaruose ir degustacijose, kad patobulintumėte savo žinias apie alkoholinius gėrimus, kokteilių technologijas ir pramonės tendencijas. Investavimas į savo išsilavinimą rodo atsidavimą ir išskiria jus kaip išmanantį ir kvalifikuotą barmeną.
Maksimaliai padidinkite buvimą – maksimaliai padidinti buvimo tam tikrose patalpose naudą apima ne tik fizinį erdvės užėmimą; Tai yra sąmoningas buvimas ir veiksmai, siekiant išgauti didžiausią vertę iš aplinkos ir joje esančių žmonių. Nesvarbu, ar lankotės pramonės renginiuose, tinklų maišytuvuose, edukaciniuose seminaruose ar socialiniuose susirinkimuose, kiekvienas kambarys suteikia unikalių mokymosi, ryšių ir tobulėjimo galimybių.
Barmeno darbo galimybės
Barmenas gali atverti duris įvairioms galimybėms – nuo kelionių po pasaulį iki konkurencingų pajamų be formalaus išsilavinimo. Tai įvairiapusė karjera, kuri apdovanoja kūrybiškumą ir sunkų darbą. Daugelis barų turi panašią sąranką, o barmenai gali uždirbti daug pinigų, mokydami geriausius kokteilius.
Justino Titus / @jtphotography_nyc nuotrauka
Oranžinė medaus krūmo mimoza
Ingredientai
- 1 oz. Paprastas medaus krūmo, mandarinų ir apelsinų arbatos sirupas
- 2 uncijos. Cointreau
- 1 šlakelis apelsinų trauktinės
- Prosecco, į viršų
Pasiruošimas
- Atšaldykite šampano fleitą ar kupė taurę kelioms minutėms įdėdami į šaldytuvą arba prieš išmesdami į ją įpildami ledinio vandens.
- Sumaišykite ingredientus maišymo stiklinėje, užpildytoje ledu.
- Švelniai išmaišykite, kad ingredientai susimaišytų ir atvėstų.
- Nukoškite į paruoštą atšaldytą stiklinę.
- Ant viršaus uždėkite Prosecco, lėtai pildami, kad nesusidarytų burbuliukų.
- Papuoškite apelsino žievele arba mandarino skiltele, kad suteiktumėte papildomos elegancijos.