Išlaikant skonių ir ingredientų pusiausvyrą, „SweetSong Kitchen & Bar’s“ švenčia indėnų palikimą regiono ištakose, o taip pat ieško turtingų imigrantų iš Korėjos kulinarinių tradicijų, vadinančių Gvineto rajoną namais.
Pagaminta su degtine, kudzu redukcija, sauterne ir čiobreliais, užpilama putojančiu vynu, suteikiančiu lengvą ir gaivų skonį su kiekvienu gurkšniu.
Kudzu auga laukinėje pietuose ir yra visiškai valgomas, nors įtrauktas į invazinių rūšių sąrašą. Kudzu sirupas atkartoja ant kudzu vynmedžio žydinčios gėlės skonį. Tai gaivus kokteilis, puikiai tinkantis paskutinėms karštoms vasaros dienoms!
Tai pietietiškas dalykas
Ingredientai
- 1 oz. Wheatley degtinė
- 1 ½ uncijos. Kudzu sirupas*
- ¼ uncijos. Sauternesas
- ¼ uncijos. Dola Dira
- 2 uncijos. Prosecco
- 2 uncijos. Putojantis vanduo
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus (išskyrus Prosecco ir gazuotą vandenį) ir suplakite.
- Supilkite ant šviežio ledo vyno taurėje ir užpilkite Prosecco ir vandeniu.
- Papuoškite dehidratuotu žiediniu ratuku**.
*Kudzu paprastas sirupas
Ingredientai
- 150 gramų baltojo cukraus
- 150 gramų vandens
- 75 gramai braškių
- 75 gramai ananasų
- 3 gramai džiovintų levandų
Pasiruošimas
- Sumaišykite kubeliais supjaustytas braškes, ananasus ir levandas su cukrumi ir vandeniu ir maišykite, kol cukrus ištirps ant vidutinės ugnies įjungto degiklio.
**Bloom Wheel
Ingredientai
- apelsinai
- paprastas sirupas
- mikro gėlės
Pasiruošimas
- Supjaustykite apelsinus plonai ir išdžiovinkite.
- Įpusėjus procesui, ištraukite griežinėlius, pieškite ant paprasto sirupo ir pabarstykite mikro gėlių žiedlapius (gali patekti į Amazon).
- Užbaikite dehidratacijos procesą.