3 gaivūs kokteiliai iš Peacock Room ir King NOLA


„Kimpton Hotel Fontenot“ Naujajame Orleane rasite gyvybingą kokteilių barą „Peacock Room“ ir „King Brasserie & Bar“.

„Peacock Room“ kokteilių meniu pilnas išskirtinių kokteilių, o erdvė atgyja skambant vietinių atlikėjų muzikai. „King Brasserie & Bar“ yra geriausiai žinomas dėl savo maisto meniu, tačiau jie taip pat sukūrė žvaigždžių kokteilių programą. Peržiūrėkite tris kokteilius iš žemiau pateiktų vietų!






Jane Yun nuotrauka




Flock pas mane


„Peacock Room“ „Kimpton Hotel Fontenot“ – Naujasis Orleanas



Ingredientai


  • 1 oz. Pilka žąsis
  • ½ uncijos. Pilka žąsų arbūzo bazilikų degtinė
  • ¼ uncijos. Dolin Dry Vermouth
  • ¼ uncijos. Berto Aperitivo
  • 1 oz. Lipčiaus sirupas
  • ¾ oz. Citrina
  • ¼ uncijos. Blue Falernum *sluoksninis
  • 8 brūkšniai Drugelio žirnių žiedų tinktūra *sluoksniuota



Pasiruošimas

  1. Į Collins stiklinės dugną įpilkite Blue Falernum, užpildykite susmulkintu ledu.
  2. Purtyklėje sumaišykite nesluoksniuotus ingredientus, suplakite ir perkoškite ant susmulkinto ledo.
  3. Įpilkite daugiau susmulkinto ledo ir užpilkite drugelių žirnių gėlių tinktūra.







Jane Yun nuotrauka




Uraganas


„Peacock Room“ „Kimpton Hotel Fontenot“ – Naujasis Orleanas



Ingredientai


  • 1 oz. Bacardi Superior
  • 1 oz. Brugal Añejo romas
  • ¼ uncijos. Hamilton 151 Demerara upė
  • ½ uncijos. Citrina
  • ¾ oz. Pasiflorų tyrė
  • 2 brūkšniai Sarsaparilla Bitters
  • 4 brūkšniai Angostura Bitters



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus purtyklėje, suplakite, supilkite į Collins stiklinę, užpilkite susmulkintu ledu.
  2. Papuoškite citrininiu ratuku ir nupjautu skėčiu.







Jane Yun nuotrauka




Braškių sūpynės


„King Brasserie & Bar“ „Kimpton Hotel Fontenot“ – Naujasis Orleanas



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Oxbow sidabrinis romas
  • 1 oz. Braškių sirupas
  • ¼ uncijos. Sent Žermenas
  • ¼ uncijos. Benediktinas
  • ¼ uncijos. Prosecco
  • ¼ uncijos. Citrina



Pasiruošimas

  1. Visus ingredientus, išskyrus Prosecco, sudėkite į purtyklės skardą, suplakite, perkoškite į vyno taurę, sudėkite susmulkintą ledą, ant viršaus uždėkite Prosecco.
  2. Papuoškite dehidratuota braškių skiltele.



Apie Kimpton Hotel Fontenot

2023 m. kovo mėn. atidarytas visiškai užbaigtas viešbutis „Kimpton Hotel Fontenot“ yra puikioje vietoje centriniame verslo rajone, vos keli žingsniai nuo prancūzų kvartalo ir menų rajono. Viešbutyje yra 235 kambariai, daugiau nei 12 000 kvadratinių pėdų lanksčios susitikimų ir renginių erdvės, trys išskirtinės maitinimo ir kokteilių koncepcijos – „King Brasserie“, „Peacock Room“ ir „Gospel Coffee and Boozy Treats“ – ir kūrybingas programavimas vietiniams gyventojams ir lankytojams. Įkvėptas garsiosios Luizianos smuikininkės Canray Fontenot, viešbutis pagerbia Crescent City turtingą meno kultūrą, garsius muzikantus ir nuostabių kokteilių sceną.

Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite www.hotelfontenot.com.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Penktadienio dalykai #540 – Brown Eyed Baker

Savaitgalio patiekalas: 2024-09-14 – Brown Eyed Baker