„Attaboy“ duetas Samuelis Rossas ir Michaelas McIlroy neseniai atidarė naują purslų ir natūralaus vyno barą „Good Guys“ Žemutinėje Rytų pusėje.
Jų novatoriškas „Espresso + Prosecco“ kokteilis apima geriausius klasikinio „Spritz + Espresso Martini“ komponentus ir sukuria gaivų citrusinių vaisių, vanilės ir tvirtų espreso natų mišinį. Rossas ir McIlroy’us įkvėpimo sėmėsi iš nealkoholinio gėrimo, kurį sukūrė savo Australijos kavinei „Hearts“, įsikūrusiai Nešvilyje. Ši versija tonizuojantį vandenį pakeičia namų Amaro mišiniu, todėl gaunamas putojantis purškalas, suteikiantis Espresso Martini šilumos ir kofeino.
Espresso + Prosecco
pateikė Samuel Ross + Michael McIlroy (savininkai, geri vaikinai)
Ingredientai
- 1 oz. „Good Guys Amaro“ mišinys Nr. 1
- 1 oz. Šviežios apelsinų sultys
- ½ uncijos. Vanilės sirupas
- 1 oz. Espresso („Good Guys“ naudoja „Stumptown Holler Mountain Blend“.
- Prosecco pagal skonį
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į Bodega stiklinę ir pastatykite; ant viršaus uždėkite susmulkinto ledo ir pagal skonį apšlakstykite Prosecco.
- Papuoškite apelsino skiltele, mėtos šakele ir espreso kavos pupelėmis.