Šiandieninėje amatininkų kokteilių kultūroje svarbu, kad gėrimų programa būtų mąstyta į priekį. Gėrėjų gomuriui tobulėjant ir tampant įmantresniems bei sudėtingesniems, labai svarbu, kad jie norėtų gerai sudaryto baro meniu ir aukščiausios lentynos gėrimų programos.
Šviežių ir aukštos kokybės gėrimų patiekimas gali padėti išsiskirti iš minios ir paskatinti pakartotinius klientus. Štai keli paprasti patarimai, kaip pakelti baro meniu ir gėrimų programą į kitą lygį.
Pagalvokite apie savo klientų bazę
Jūsų gėrimų meniu turėtų būti pritaikytas jūsų svečių tipui. Ar jie profesionalai ieško aukščiausios kokybės stipriųjų gėrimų ir kokteilių? Ar tai vidutinio amžiaus pora, kuri vakarienei nori gero, geros reputacijos vyno? Taip pat svarbu pagalvoti apie gėrimo progą ir tai, kas geria. Atlikite rinkos tyrimą ir paleiskite produktų asortimento ataskaitą, kad nustatytumėte, kokie produktai parduodami ir kurioms gėrimų kategorijoms reikia skirti daugiau dėmesio.
Sutelkite dėmesį į koncepciją
Meniu kūrimas ir gėrimų programos atspindi jūsų įstaigos temą ir asmenybę. Kokia jūs girdykla? Airijos baras? itališkas restoranas? Šneka? Jūsų gėrimų skoniai ir stilius bei produktų pasirinkimas turėtų atspindėti jūsų koncepciją ar temą. Pavyzdžiui, jei esate tiki baras, norite, kad jūsų meniu atspindėtų kokteilius, alkoholinius gėrimus, alų ir skonius, atitinkančius atogrąžų ir Karibų jūros temą, ty romus ir šaldytus gėrimus.
Kurkite naujoviškus, sezoninius kokteilius
Į savo meniu įtraukite kūrybiškų, unikalių gėrimų, kurie žaidžia su skoniais ir ingredientais. Eksperimentuokite su įvairiais sirupais, vaisiais, žolelėmis ir prieskoniais. Paverskite klasikinį kokteilį. Pažvelkite į etninius skonius iš viso pasaulio ir įkvėpimo ieškokite vietinėje ūkininkų rinkoje. Įdiekite kokteilių meniu, kuriame naudojami įvairūs spiritiniai gėrimai, tokie kaip degtinė, džinas, romas, tekila ir viskis, ir skirtingų skonių profiliai. Subalansuokite meniu su vienodu kiekiu saldžių ir stiprių kokteilių ir pridėkite keletą pikantiškų ir aštrių variantų įvairiems skoniams. Pristatykite sezoninius kokteilių meniu ir produktus, kad suteiktumėte svečiams ką nors naujo ir įdomaus.
Siūlykite nealkoholinių / kokteilių parinkčių
Didėjant sveikos sąmonės tendencijai, populiarėja gėrimai su mažu ABV arba jo neturintys. Daugelis lankytojų tikisi, kad meniu bus šios parinktys arba bent jau tikisi, kad jūsų mėgstamiausia laistymo anga galės jas sukurti. Beveik kiekvieną kokteilį galima paversti kokteiliu, atkreipiant dėmesį į kokteilio skonio profilį. Kokteiliai be alkoholio neturi būti labai saldūs ar nuobodūs. Priešingai, jie gali parodyti jūsų kūrybinę pusę. Naminių sirupų, krūmų, užpilų ir spiritinių gėrimų be spirito naudojimas suteikia daug galimybių.
Įtraukite vietinius prekės ženklus
Didėjant vietinių spirito varyklų ir alaus daryklų skaičiui, pabandykite pasirinkti kai kuriuos vietinius, amatininkų prekės ženklus, ypač naujus ir sunkiai randamus, kuriuos įtraukti į savo gėrimų programą. Daugelis jų eksperimentuoja su skirtingais metodais ir skoniais ir yra labiau „amatiniai“. Šviežių vietinių ingredientų, tokių kaip vaisiai, daržovės, žolelės ir prieskoniai, tiekimas gali pagerinti gėrimų kokybę. Mažos spirito varyklos pavadinimo įtraukimas į meniu gali paskatinti pokalbį apie tai. Žmonės mėgsta remti vietos įmones ir būtų pasirengę mokėti už rankų darbo gaminius ir šviežius ingredientus.
Ei, barmenai… jei kalbame apie savo gėrimų programos PAdidinimą, prisijunkite Atšaldytas 100 barmeno ambasadoriaus programą ir peržiūrėkite mūsų metinį Atšaldyta 100 ELEVATE renginys, 2024!