„Santa Teresa Rum“ pristato naujausią naujovę „Santa Teresa 1796 Arabica Coffee Cask Finish“, antrąjį „Cask Finish“ serijos leidimą.
Ši unikali išraiška prasideda nuo pripažinto Santa Teresa 1796 romo, tris kartus brandinto Solera metodu. Jis dar tris mėnesius brandinamas amerikietiškojo baltojo ąžuolo statinėse, kuriose anksčiau buvo gaminamas romo pagrindu pagamintas šaltas alus, pagamintas iš 100 % arabikos pupelių, užaugintų, skrudintų ir sumaltų Hacienda Santa Teresa. Dėl to tai pirmasis Venesuelos romas, brandinamas kavos statinėse, įkvėptas augančios kavos kokteilių tendencijos. Sumaišykite šiuos klasikus!
Espresso Martini
Ingridientai
- 1 ½ uncijos. ST1796 Arabica kavos statinės apdaila
- ½ uncijos. Kavos likeris
- 1 oz. Espresso
- ¼ uncijos. Paprastas sirupas
- 2 brūkšniai apelsinų trauktinės
Paruošimas
- Suplakite su ledu, tada perkoškite į atšaldytą kupė stiklą.
- Papuoškite kavos pupelėmis.
Kavinė Teresė
Ingridientai
- 1 ½ uncijos. ST1796 Arabica kavos statinės apdaila
- 1 baro šaukštas Amaretto
- ½ uncijos. Šaltas alus
- ¼ uncijos. Paprastas sirupas
- ½ uncijos. Išgarintas pienas
- 2 brūkšniai kakavos trauktinės
Paruošimas
- Suplakite su ledu, tada nukoškite į atšaldytą kupė stiklą.
- Papuoškite kakavos milteliais.
Karadžilas
Ingridientai
- 2 uncijos. ST1796 Arabica kavos statinės apdaila
- ¼ uncijos. Vanilės likeris
- ½ uncijos. Espresso
Paruošimas
- Sumaišykite su ledu, tada perkoškite į stiklinę virš didelio ledo kubo akmenų stiklinėje.
- Papuoškite trimis espreso pupelėmis.
Kava Spritz
Ingridientai
- 1 ½ uncijos. ST1796 Arabica kavos statinės apdaila
- ½ uncijos. Šaltas alus
- ¼ uncijos. Orgeat
- Užpilkite sodos vandeniu
Paruošimas
- Įdėkite stiklą su ledu, tada švelniai maišykite, kol susijungs į Collins stiklą.
- Papuoškite apelsino tvistu.